VizantijskoPlavo Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 straaasno volEm taj film i tu boju nana, emilija and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Милан Ракић, Mилена КШ, nana and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Tako me zovu prijatelji. emilija, nana and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Volim ga ljubavlju Njegovom svetom, jer verujem da sve ljubavi On ima. Jelena 76, emilija, Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Право име ми је Емануел а један мој пријатељ (грк) ме вика Манолис и тако ти ја то узех. :Д Панарет, Golub, emilija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Зато што се тако зовем и презивам... Manolis, nana, Jelena 76 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Па, сада не мора се баш све рећи,али ето... Horatio is a character from William Shakespeare's play Hamlet. A friend of Prince Hamlet from Wittenberg University, Horatio's origins are unknown, though he is evidently poor.... emilija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Зато што звучи боље него "Чак Норис". Милан Ракић, Mилена КШ, Volim_Sina_Bozjeg and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Raymond_Reddington Attended the Naval Academy graduating top of his class at the age of 24, and was being groomed for Admiral, when he disappeared while coming home to visit his family for Christmas in 1990. 4 years later, he resurfaced, selling classified documents to the enemy. Over the next 20 years he built a network of contacts, including spies, thieves, hackers, and assassins. During this time, U.S. assets located in Moscow, Russia, Islamabad, Pakistan, and Beijing, China were compromised. He infiltrated the private sector, and there was no industry that was out of his reach, including technology, shipping, communications, and pharmaceuticals. Eventually he went from just selling secrets to also starting wars, toppling governments, and influencing geo-politics to suit his needs. He became known as "The Concierge of Crime" due to his ability to arrange deals between the various black market factions. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 moje prezime - Moskovljević, lepo kaže odakle su moji poreklom Милан Ракић, Баба and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 jer je moje Милан Ракић, Никола Поповић, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Divni likovi iz tri divna književna dela, zovu se skoro isto, predstavljaju skoro identične osobe... Ne sećam se kojom sam metodom odabrala Margaretu a ne Margaritu.... Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Zato što stranci (a osobito mi drago zbog pripadnika engleskog i njemačkog govornog područja) ne mogu da izgovore moj niknejm , a valjanu riječ u svom riječniku nemaju da bi je mogli prevesti ! Srdasce, Ignjatije, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Jer odgovara mom senzibilitetu. Amir, Inner Truth, @Amin and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Jer odgovara mom senzibilitetu. Zar nisi rekla da se tako zoves ? Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука