Jump to content

Зашто тај никнејм?

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

51_155927046.jpg

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Зато што се тако зовем и презивам...

Подели на овим сајтовима

Па, сада не мора се баш све рећи,али ето... Horatio is a character from William Shakespeare's play Hamlet. A friend of Prince Hamlet from Wittenberg University, Horatio's origins are unknown, though he is evidently poor.... 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Raymond_Reddington

Attended the Naval Academy graduating top of his class at the age of 24, and was being groomed for Admiral, when he disappeared while coming home to visit his family for Christmas in 1990. 4 years later, he resurfaced, selling classified documents to the enemy. Over the next 20 years he built a network of contacts, including spies, thieves, hackers, and assassins. During this time, U.S. assets located in Moscow, Russia, Islamabad, Pakistan, and Beijing, China were compromised. He infiltrated the private sector, and there was no industry that was out of his reach, including technology, shipping, communications, and pharmaceuticals. Eventually he went from just selling secrets to also starting wars, toppling governments, and influencing geo-politics to suit his needs. He became known as "The Concierge of Crime" due to his ability to arrange deals between the various black market factions.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

moje prezime - Moskovljević, lepo kaže odakle su moji poreklom :D

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Zato što stranci (a osobito mi drago zbog pripadnika engleskog i njemačkog govornog područja) ne mogu da izgovore moj niknejm , a valjanu riječ u svom riječniku nemaju da bi je mogli prevesti ! 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...