Jump to content

Зашто тај никнејм?

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

1) nisu svi teoloski obrazovani na forumu moj padre,a ti kao svetenik bi trebao imati toleraciju za svakog

Mister, mozda je problem u tome sto mi manje imamo poverenja u obrazovane teologe i svestenike pa se i mi netolerantno prema njima ponasamo... confused  

prvo reci skochi pa slusaj hip-hop

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

?? ??? ??? ?? ???? ????????? ?? ????? ????????, ???????? ?? ???????? ?????????? ???????? ???????, ???????? ?????????? ???????? ?? ????? ???? ?? ??? ????, ????????????? ?????????, ?????????????? ???????? ?????? ? ????, ?? ??? ???????? ???? ?????? ???????? ????? ??????? ?? ?? ???? ???????? ??? ?? ??????? ????? ?? ??????. ??, ?? ??????? ?? ????? ?????????? ???? ????, ??????????? ?????? ???? ? ??? ????? ???? ????????? ?????? ????? ???? ??????? ?? ???????. ?? ??????? ??? ?? ?????? ?? ???????? ??????? ?????? ???? ??????? ???????. ?? ??? ??????? ??? ?? 244 ??????, ?? ????? ?? ?? ?? ? ???? ?? ?????.  :smiley:

?? ????? ????????????? ????????? ?? ???? ???? ??????????, ?????? ?? ??? ?? ?? ???? ??? ????. ??? ??????, ?? ????? ??????, ?????? ?? ?? ?? ????? ??? ??, ?? ?? ?? ?????? 244 ???????? ?????? ?????? ??? ??? ???????? ???? ???????? ? ????? ?? ?? ???? ??? ?????????? ?? ? ?????? ?? ? ???????? ?? ????? ?? ????? ??????? ??????. ? ???? ????? ?? ????????, ?? ?? ????, ?? ????? ???????!

?????, ?? ??? ???? ?? ?? ?? ????? ?????? ???? ????, ?? ?? ???????? ??????????. ?????? ? ????? ?? ?????? ???? ?? ??????????.

?? ?? ???? ??????? ?????? ???????????, ??? ?? ???? ?????? ?? ???? , ?????, ????????, ?????? ?? ? ????? ? ????.

????? ????? ????? ???? ?? ?????, ?? ?? ????? ??? ? ?? ????????? ?? ??????. ??????, ?? ????????? ??????????????? ???????????, ???? ???? ?????? ? ????? ???? ????????? (??????? ?????????, ???????, ????????) ???? ? ????? ?? ?? ???? ???????????.

1) nisu svi teoloski obrazovani na forumu moj padre,a ti kao svetenik bi trebao imati toleraciju za svakog (pogotovo pre za brata u hristu nego za inovernika)

2)Bas cudno sto su se mnogi udostojili carstva nebeskog,a nisu diskutovali sa inovernima confused, sto ce reci "cudni su putevi gospodnji"

spam, al sta da se radi..mora se i to https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0203_cool.gif

???????? ????? ??? ???????, ?? ?? ?? ?? ???? ?????... klapklap

?? ???? ??????? ?? ???????????? ? ???????? ?? ??????, ????? ???????? ?? ????? ?????? ???? ???? ????. ? ?????? ??????? ???????? ? ????? ????????? ???????. ??, ?? ?? ?? ????????, ???? ?? ???? ?????? ??????? ??????.

Подели на овим сајтовима

Maki - tako me muz zove..... klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' />

a zovem se Marija.    klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='womens' />

?? ??? ?? ???? ?? ?? ???????, ???? ??.

????,????...

Kako da me oteraju ?!

Ne kontam?  spam

prvo reci skochi pa slusaj hip-hop

Подели на овим сајтовима

...???????? ?? ???????? ?????????? ???????? ???????, ???????? ?????????? ???????? ?? ????? ???? ?? ??? ????, ????????????? ?????????, ?????????????? ???????? ?????? ? ????, ...

? ?? ????? ?? ????? ?? ?????? ???? ???? ?????? ?? VI ????.  confused

??, ???????? ?????? ????? ????? ? ???????????? ????????? ?? ?????? ????? ?? ?????????, ?? ?? ?? ?? ??????? ? ????.

????? ???? ???????? ?? ?????? ?????? ????? ?? ?????????, ??? ??? ??? ????? ?? ?? ????? ???????, ???? ?? ????????, ???? ? ?? ?????? ? ???????.  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil4385c03b80886.gif

Подели на овим сајтовима

?? ??? ??? ?? ???? ????????? ?? ????? ????????, ???????? ?? ???????? ?????????? ???????? ???????, ???????? ?????????? ???????? ?? ????? ???? ?? ??? ????, ????????????? ?????????, ?????????????? ???????? ?????? ? ????, ?? ??? ???????? ???? ?????? ???????? ????? ??????? ?? ?? ???? ???????? ??? ?? ??????? ????? ?? ??????. ??, ?? ??????? ?? ????? ?????????? ???? ????, ??????????? ?????? ???? ? ??? ????? ???? ????????? ?????? ????? ???? ??????? ?? ???????. ?? ??????? ??? ?? ?????? ?? ???????? ??????? ?????? ???? ??????? ???????. ?? ??? ??????? ??? ?? 244 ??????, ?? ????? ?? ?? ?? ? ???? ?? ?????.  :smiley:

?? ????? ????????????? ????????? ?? ???? ???? ??????????, ?????? ?? ??? ?? ?? ???? ??? ????. ??? ??????, ?? ????? ??????, ?????? ?? ?? ?? ????? ??? ??, ?? ?? ?? ?????? 244 ???????? ?????? ?????? ??? ??? ???????? ???? ???????? ? ????? ?? ?? ???? ??? ?????????? ?? ? ?????? ?? ? ???????? ?? ????? ?? ????? ??????? ??????. ? ???? ????? ?? ????????, ?? ?? ????, ?? ????? ???????!

?????? ??? ???? ????????????, ?? ??????? ?????? ?? ????????? ? ?????, ??? ????????? ???? ?? ???? ?????????? ?????????? ???????? ??????, ? ???????? ?? ????? ?????? ??????? ?????? ??????????? ? ????? ???? ???? ?? ?? ??? ? ??? ?????. ????? ?? ?? ????? ????? ?? ??????? ? ???????? ??? ??????? ??????, ??? ??????????? ??????, ??? ?????? ?? ?????? ???? ????? ???? ?? ????????? ??? ????? ????????. ??? ?? ???? ????????? ?????? ???? ????????? ???????? ?????, ? ?? ?? ?? ??????? ??????? ?? ???? ? ?????? ? ??????.  

??? ?? ???? ??????????, ???? ??? ?? ?? ?????????? ??? ??? ???? ???????? ????????? ???? ?? ?????? ?? ??? ???? ???????? ????????? ????? ? ??????. ???? ??? ??? ?? ???? ??????????, ?? ????? ??? ???? ?????, ??,??,??,?? ?? ?? ???????, ?? ????? ?? ???? ???? ????? ? ?????? ???? ???????, ? ? ???? ??? ????? ???????? ????? ?????????, ???? ???? ??? ?? ??? ?????????.

??? ?? ???? ?????? ????????, ??????. ?????? ???????? ?? ??????? ??? ??? ???? ??? ???? ?? ??????????, ????? ? ?????, ? ???? ?? ??????? ? ????? ???????? ???? ???? ?? ???? ?????? ?? ????????? ?????. ? ???? ?????? ??? ?? ?? ???? ??? ???? ??? ?? ???????????? ???? ????????, ? ???? ?? ??????? ????????, ? ??? ?? ?? ?? ??????? ?????? ?? ?????? ????, ? ?? ?????? ???????? ???? ?? ???????? ????? ???????. ???? ???? ???? ???????? ??????????, ? ??? ?????? ?????? ?? ????????? ?????? ???? ??? ????? ??? ?????????? ???? ????? ?????????????, ?? ?????? ???????? ???? ???? ?? ?? ?? ???????? ???????????, ??? ?????? ????????? ?? ?? ???? ??????, ? ?? ????? ????? ???????? ?? ???? ?? ????, ? ??? ?? ????? ???????????? ????.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

"Е, деда, деда, баш си крме"  Ја кренуо на факст, један лик кога сам упознао је стално изговарао ту реченицу.... и ја њега почео да зовем деда, и он мене... међутим, на факсу упаднем у цело то његово друштво (крагујевачки богослови), и сви они њега знају и он има надимак код њих, али мене не знају... тако да, он дечко остане са својим надимцима од пре  (коза, грема и сл) а мене прозову ДЕДА!  0104_cheesy

И на расподели дома у нашем амфитеатру, ја стављам име да резервишем собу, а лик не зна како се зовем већ ме зна из виђење по факсу и само на папирићу написао ДЕДА  0442_feel

Цело друштво са факса ме зове деда. Друштво из Јагодине ме зове МАКА, надимак од малена, када ми је мама тепала  dada

и тако..    girl_jumping smej.gif smej.gif klapklap

Подели на овим сајтовима

И није ми неки ник и нешто га не волим али кад сам се пријављивала моје име је већ било регистровано тако да сам изабрала иницијале мислећи да нећу ни учестовати а ни бити овде толико дуго. Ма нисам ни знала шта да очекујем...али ево ме још увек...

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

Морао је бити неко од њих:

Постављена слика

А зашто на крају баш овај... тренутна инспирација. И 3 гола дата Енглезима тог 25. новембра 1953. на старом Вемблију...

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

Па мој никнејм је уствари....нејм... Надимци из детињства су ми помало смешни - толалита, рибизла (слово р је било пресудно)....да, и у вртићу тракторета  0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' />, а признајем да нисам пуно креативна у осмишљавању нових.....  0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...