marija Написано Јануар 23, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 ispričaću vam priču ovo je post iz 2007 malo je možda off topic . Sartre je rekao: “Ja sam svoje telo onoliko koliko jesam Virtualni je svet drugačiji. Sastavljen je od informacija, a ne od tvari. Informacije se šire i raspršuju; nema zakona o Njihovom očuvanju. Stanovnici toga neopipljivog prostora takođe su raspršeni, bez tela kao ujedinjujućeg uporišta. Neki tvrde da čovek može imati onoliko elektronskih ličnosti koliko ima vremena i energije za njihovo stvaranje. Muškarac stvara ženski identitet; srednjoškolac tvrdi da je poznati virolog. Drugi stano- vnici virtualnog prostora razvijaju odnose s tom navodnom ženom, odnose koji se temelje na duboko ukorenjenim pretpostavkama o rodu i vlastitoj polnosti; bolesnici koji očajnički tragaju za lekom čitaju izjavu virtualnog virologa o novoj terapiji za sidu, uvereni kako iza nje stoji znanje iz stvarnog sveta. E ja sam stvarno zbunjena. Razumem da neko ima dva nika.Imam ih i ja.Lazarica ili Dana.To razumem Na Blogovma. Neko želi dva bloga, dobro možda i tri, pet, osam, sa različitim tematikama, ali za Boga miloga, zar mora imati i 8 nikova na tom istom sistemu? Danima neke stvari i događaje ne mogu da pohvatam.Kakvi to mozgovi moraju biti? I kako uopšte zapamte šta kojoj osobi pod kojim nikom kažu? Da bi mi dokazala jedna persona je rekla - Nemam pojma o čemu pričaš, pa ne mogu biti online istovremeno pod oba nika. - Šipak ne može.kada koristi i Lap-Top. Ja možda jesam pomalo luda, ali nisam glupa. Ljudi imaju uplaćeno kod nekoliko provjdera da bi sakrivali IP adresu.taj deo mi nije baš najjasniji, a ne želim ni da ga razumem. Koriste Proxy da bi im se teže ušlo u trag. Jedančovek_jednažena Samo_ti Holanđanin_lutalica Petarhp2003 Dalekodalekosrce Tanhojzer Tristan Sadaiovde Nothingbutlove Nemaproblemalove Oduvek_te_volim Immortallove_bg Odavde_do_večnosti Verter Nikola Janjić Vuk Janjić Nikola Zorić Petar Petrović Vukašin Vasić I SVE JE TO JEDNA TE ISTA OSOBA. I svi nikovi se aktivno koriste.A sve više je takvih i na blogovima. Znate, bez ljutnje poskidaću pola ljudi sa liste.Ako za nekoga I pogrešim obavestite me. Ali ja više ne mogu da pohvatam ko je ko. I kako god hoćete za mene je to prevara i obmana. Ne podnosim takozvane udvarače koji šalju iste textove na nekoliko različitih adresa. Valjda će jednom shvatiti. Možete lagati mene, možete lagati i ceo svet, ali VI na kraju morate živeti sami sa sobom. ned - 01.07.2007, objavio lazarica 1. jul 2007 10:38:00 Mилена КШ and Jelena 76 је реаговао/ла на ово 2 Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 ispričaću vam priču ovo je post iz 2007 malo je možda off topic . Sartre je rekao: “Ja sam svoje telo onoliko koliko jesam Virtualni je svet drugačiji. Sastavljen je od informacija, a ne od tvari. Informacije se šire i raspršuju; nema zakona o Njihovom očuvanju. Stanovnici toga neopipljivog prostora takođe su raspršeni, bez tela kao ujedinjujućeg uporišta. Neki tvrde da čovek može imati onoliko elektronskih ličnosti koliko ima vremena i energije za njihovo stvaranje. Muškarac stvara ženski identitet; srednjoškolac tvrdi da je poznati virolog. Drugi stano- vnici virtualnog prostora razvijaju odnose s tom navodnom ženom, odnose koji se temelje na duboko ukorenjenim pretpostavkama o rodu i vlastitoj polnosti; bolesnici koji očajnički tragaju za lekom čitaju izjavu virtualnog virologa o novoj terapiji za sidu, uvereni kako iza nje stoji znanje iz stvarnog sveta. E ja sam stvarno zbunjena. Razumem da neko ima dva nika.Imam ih i ja.Lazarica ili Dana.To razumem Na Blogovma. Neko želi dva bloga, dobro možda i tri, pet, osam, sa različitim tematikama, ali za Boga miloga, zar mora imati i 8 nikova na tom istom sistemu? Danima neke stvari i događaje ne mogu da pohvatam.Kakvi to mozgovi moraju biti? I kako uopšte zapamte šta kojoj osobi pod kojim nikom kažu? Da bi mi dokazala jedna persona je rekla - Nemam pojma o čemu pričaš, pa ne mogu biti online istovremeno pod oba nika. - Šipak ne može.kada koristi i Lap-Top. Ja možda jesam pomalo luda, ali nisam glupa. Ljudi imaju uplaćeno kod nekoliko provjdera da bi sakrivali IP adresu.taj deo mi nije baš najjasniji, a ne želim ni da ga razumem. Koriste Proxy da bi im se teže ušlo u trag. Jedančovek_jednažena Samo_ti Holanđanin_lutalica Petarhp2003 Dalekodalekosrce Tanhojzer Tristan Sadaiovde Nothingbutlove Nemaproblemalove Oduvek_te_volim Immortallove_bg Odavde_do_večnosti Verter Nikola Janjić Vuk Janjić Nikola Zorić Petar Petrović Vukašin Vasić I SVE JE TO JEDNA TE ISTA OSOBA. I svi nikovi se aktivno koriste.A sve više je takvih i na blogovima. Znate, bez ljutnje poskidaću pola ljudi sa liste.Ako za nekoga I pogrešim obavestite me. Ali ja više ne mogu da pohvatam ko je ko. I kako god hoćete za mene je to prevara i obmana. Ne podnosim takozvane udvarače koji šalju iste textove na nekoliko različitih adresa. Valjda će jednom shvatiti. Možete lagati mene, možete lagati i ceo svet, ali VI na kraju morate živeti sami sa sobom. ned - 01.07.2007, objavio lazarica 1. jul 2007 10:38:00 Ovo je tako istinito. Konkretno moj nick name, je ustvari moje ime, koje mi nadenuše moji roditelji po rođenju. 76 je naravno godina mog rođenja. Bavila sam se čak mišlju da stavim svoje prezime, ali sam onda povukla ručnu i setila se da je ovo ipak virtuelni svet, u kojem ima i normalnih i isto tako nenormalnih ljudi ( ne vređam, ali je to istina). Evo kako znam. Pre nekoliko godina bila sam administrator jednog foruma, i doživela isto ono o čemu je upravo pisala Marija. Kao Admin pratila sam dnevnu posećenost forumu, i jedno veče pohvatam da postoji član koji ima 7 nick-ova, a svi dolaze sa iste adrese. Najtužnije u celoj priči je što sam i sama kontaktirala sa tom individuom ( koja se je predstavljala i u muškom i u ženskom rodu). Nisam mogla da verujem da neko može biti toliki mozak, i igrati se sa tako puno ljudi. Grozno, zaista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Јер тако сам у могућности kordun је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Зато што сам био јако маштовит у тренутку регистрације на форум. Лидија Миленковић, emilija, nana and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Онај ко одгонетне значење овог акронима, завладаће светом, зато је опасно распредати о томе овако јавно! Ко оће да плати 200 динара, може ПВТ. Геј стоп, цимање стоп! Manolis, Лапис Лазули, Срђан Шијакињић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 ustaj jado, neprijatelj prelazi rijeku kordun, Милан Ракић, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Јелена ми је крштено име и тако ме вичу Када сам се регистровала на форум била сам Хелена, све док тамо неки нису почели да ме и приватно тако ословљавају. Ондак сам метула своје право име а *, која тамонекима упада у очи, је ту због тога што већ постоји на форуму нека дама са овако лепим именом, те морадох да додам неки знак. Да сам ставила презиме, то би деловало некако сувише озбиљно, што ја никако нисам nana and emilija је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Pa recimo imam crnu kosu pa eto i niknejma. Bila sam mala Maja pre, zato sto su uvek bile vise Maje u odeljenju, ulici a ja uvek najniza i bio je znak raspoznavanja... vratila bih taj niknejm. RYLAH and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 pored krshtenog, ovo ime najvise volim, eto:) Oglo and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Заправо, ово ми није никнејм, већ право име ... Golub and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Зато што ми се једно време јако допадао отац Панарет бођански. emilija је реаговао/ла на ово 1 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Zato sto imam gipkost i svezinu, te cvrstinu i mudrost. Jednom recju sve! Osim ruku i nogu. Mилена КШ and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Zato što sam se tako osećao kada sam se pridruživao na forum (nažalost)... No, hvala Bogu i ljudima što sada imam razloga promeniti nik na zapanjujućih 0.5 Mada, mislim da svima nama tako dođe tako neki "crni petak", kako kažu... Zato nik ostaje kao podsetnik, da se ne vraćam na staro Mилена КШ, nana, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Izgovara se - Ejla. Lik koji je stvorila Jean M. Auel... i jedno je od "Djece Zemlje". Jako sam je zavoljela, shvatila...i tako Mилена КШ, Oglo and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Zato što sam zmaj Mилена КШ, Istochnik, drvce and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука