Jump to content

Зашто тај никнејм?

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

ispričaću vam priču

ovo je post iz 2007

malo je možda off topic

.

Sartre je rekao: “Ja sam svoje telo onoliko koliko jesam

Virtualni je svet  drugačiji.

Sastavljen je od informacija, a ne od tvari.

Informacije se šire i raspršuju; nema zakona o

Njihovom  očuvanju.

Stanovnici toga neopipljivog prostora takođe su raspršeni, bez tela kao

ujedinjujućeg uporišta.

Neki tvrde da čovek može imati onoliko elektronskih ličnosti  koliko ima

vremena i energije za njihovo stvaranje.

Muškarac stvara ženski identitet; srednjoškolac tvrdi da je poznati virolog. Drugi stano-

vnici virtualnog prostora razvijaju odnose s tom navodnom ženom, odnose koji se temelje na duboko  ukorenjenim pretpostavkama o rodu i vlastitoj polnosti; bolesnici koji očajnički tragaju za lekom čitaju izjavu virtualnog virologa o novoj terapiji za sidu, uvereni kako iza nje stoji znanje iz stvarnog sveta.

E ja sam stvarno zbunjena.

Razumem da neko ima dva nika.Imam ih i ja.Lazarica ili Dana.To razumem Na Blogovma.

Neko želi dva bloga, dobro možda i tri, pet, osam, sa različitim tematikama, ali za Boga miloga, zar mora imati i 8 nikova na tom istom sistemu?

Danima neke stvari i događaje ne mogu da pohvatam.Kakvi to mozgovi moraju biti?

I kako uopšte zapamte šta kojoj osobi pod kojim nikom kažu?

Da bi mi dokazala jedna persona je rekla

-        Nemam pojma o čemu pričaš, pa ne mogu biti online istovremeno pod oba nika.

-        Šipak ne može.kada koristi i Lap-Top.

Ja možda jesam pomalo luda, ali nisam glupa.

Ljudi imaju  uplaćeno kod nekoliko provjdera da bi sakrivali IP adresu.taj deo mi nije baš najjasniji, a ne želim ni da ga razumem.

Koriste Proxy da bi im se teže ušlo u trag.

Jedančovek_jednažena

Samo_ti

Holanđanin_lutalica

Petarhp2003

Dalekodalekosrce

Tanhojzer

Tristan

Sadaiovde

Nothingbutlove

Nemaproblemalove

Oduvek_te_volim

Immortallove_bg

Odavde_do_večnosti

Verter

Nikola Janjić

Vuk Janjić

Nikola Zorić

Petar Petrović

Vukašin Vasić

I SVE JE TO JEDNA TE ISTA OSOBA.

I svi nikovi se aktivno koriste.A sve više je takvih i na blogovima.

Znate, bez ljutnje poskidaću pola ljudi sa liste.Ako za nekoga I pogrešim obavestite me.

Ali ja više ne mogu da pohvatam ko je ko.

I kako god hoćete za mene je to prevara i obmana.

Ne podnosim takozvane udvarače koji šalju iste textove na nekoliko različitih adresa.

Valjda će jednom shvatiti.

Možete lagati mene, možete lagati i ceo svet, ali VI na kraju morate živeti sami sa sobom.

ned - 01.07.2007, objavio lazarica 1. jul 2007 10:38:00

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• 3 years later...

ispričaću vam priču

ovo je post iz 2007

malo je možda off topic

.

Sartre je rekao: “Ja sam svoje telo onoliko koliko jesam

Virtualni je svet  drugačiji.

Sastavljen je od informacija, a ne od tvari.

Informacije se šire i raspršuju; nema zakona o

Njihovom  očuvanju.

Stanovnici toga neopipljivog prostora takođe su raspršeni, bez tela kao

ujedinjujućeg uporišta.

Neki tvrde da čovek može imati onoliko elektronskih ličnosti  koliko ima

vremena i energije za njihovo stvaranje.

Muškarac stvara ženski identitet; srednjoškolac tvrdi da je poznati virolog. Drugi stano-

vnici virtualnog prostora razvijaju odnose s tom navodnom ženom, odnose koji se temelje na duboko  ukorenjenim pretpostavkama o rodu i vlastitoj polnosti; bolesnici koji očajnički tragaju za lekom čitaju izjavu virtualnog virologa o novoj terapiji za sidu, uvereni kako iza nje stoji znanje iz stvarnog sveta.

E ja sam stvarno zbunjena.

Razumem da neko ima dva nika.Imam ih i ja.Lazarica ili Dana.To razumem Na Blogovma.

Neko želi dva bloga, dobro možda i tri, pet, osam, sa različitim tematikama, ali za Boga miloga, zar mora imati i 8 nikova na tom istom sistemu?

Danima neke stvari i događaje ne mogu da pohvatam.Kakvi to mozgovi moraju biti?

I kako uopšte zapamte šta kojoj osobi pod kojim nikom kažu?

Da bi mi dokazala jedna persona je rekla

-        Nemam pojma o čemu pričaš, pa ne mogu biti online istovremeno pod oba nika.

-        Šipak ne može.kada koristi i Lap-Top.

Ja možda jesam pomalo luda, ali nisam glupa.

Ljudi imaju  uplaćeno kod nekoliko provjdera da bi sakrivali IP adresu.taj deo mi nije baš najjasniji, a ne želim ni da ga razumem.

Koriste Proxy da bi im se teže ušlo u trag.

Jedančovek_jednažena

Samo_ti

Holanđanin_lutalica

Petarhp2003

Dalekodalekosrce

Tanhojzer

Tristan

Sadaiovde

Nothingbutlove

Nemaproblemalove

Oduvek_te_volim

Immortallove_bg

Odavde_do_večnosti

Verter

Nikola Janjić

Vuk Janjić

Nikola Zorić

Petar Petrović

Vukašin Vasić

I SVE JE TO JEDNA TE ISTA OSOBA.

I svi nikovi se aktivno koriste.A sve više je takvih i na blogovima.

Znate, bez ljutnje poskidaću pola ljudi sa liste.Ako za nekoga I pogrešim obavestite me.

Ali ja više ne mogu da pohvatam ko je ko.

I kako god hoćete za mene je to prevara i obmana.

Ne podnosim takozvane udvarače koji šalju iste textove na nekoliko različitih adresa.

Valjda će jednom shvatiti.

Možete lagati mene, možete lagati i ceo svet, ali VI na kraju morate živeti sami sa sobom.

ned - 01.07.2007, objavio lazarica 1. jul 2007 10:38:00

Ovo je tako istinito.

Konkretno moj nick name, je ustvari moje ime, koje mi nadenuše moji roditelji po rođenju. 76 je naravno godina mog rođenja.

Bavila sam se čak mišlju da stavim svoje prezime, ali sam onda povukla ručnu i setila se da je ovo ipak virtuelni svet, u kojem ima i normalnih i isto tako nenormalnih ljudi ( ne vređam, ali je to istina). Evo kako znam. Pre nekoliko godina bila sam administrator jednog foruma, i doživela isto ono o čemu je upravo pisala Marija. Kao Admin pratila sam dnevnu posećenost forumu, i jedno veče pohvatam da postoji član koji ima 7 nick-ova, a svi dolaze sa iste adrese. Najtužnije u celoj priči je što sam i sama kontaktirala sa tom individuom ( koja se je predstavljala i u muškom i u ženskom rodu). Nisam mogla da verujem da neko može biti toliki mozak, i igrati se sa tako puno ljudi. Grozno, zaista.

Подели на овим сајтовима

Зато што сам био јако маштовит у тренутку регистрације на форум. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Онај ко одгонетне значење овог акронима, завладаће светом, зато је опасно распредати о томе овако јавно! Ко оће да плати 200 динара, може ПВТ. Геј стоп, цимање стоп!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Јелена ми је крштено име и тако ме вичу :D

Када сам се регистровала на форум била сам Хелена, све док тамо неки :) нису почели да ме и приватно тако ословљавају.

Ондак сам метула своје право име а *, која тамонекима :)  упада у очи, је ту због тога што већ постоји на форуму нека дама са овако лепим именом, те морадох да додам неки знак. Да сам ставила презиме, то би деловало некако сувише озбиљно, што ја никако нисам girl_smiley

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Pa recimo imam crnu kosu pa eto i niknejma. :D

Bila sam mala Maja pre, zato sto su uvek bile vise Maje u odeljenju, ulici a ja uvek najniza i bio je znak raspoznavanja... vratila bih taj niknejm. :D

Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013.

Подели на овим сајтовима

Зато што ми се једно време јако допадао отац Панарет бођански.

• Волим 1

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Zato sto imam gipkost i svezinu, te cvrstinu i mudrost. Jednom recju sve!

Osim ruku i nogu.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Zato što sam se tako osećao kada sam se pridruživao na forum (nažalost)... No, hvala Bogu i ljudima što sada imam razloga promeniti nik na zapanjujućih 0.5 :D
Mada, mislim da svima nama tako dođe tako neki "crni petak", kako kažu... Zato nik ostaje kao podsetnik, da se ne vraćam na staro :)

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...