Гости Guest Alefshin Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Што се моје маленкости тиче, Алеф и Шин( 1. и предзадње, две од 3 `мајке слова`, трећа је Мем) су 2 слова јеврејског алефбета, дакле писма оног народа у коме је решио да се оваплоти Син Божији. Узео сам овај надимак и зато што знам поуздано да га нико неће користити, а то је важно зарад немешања када је у питању идентификација. Ви? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 pa imam dosta slicnosti sa nestvarnim junakom... voli zene, voli alkohol, redovno dobije po tamburi,i ima samo jednog pravog prijatelja uz gomili neprijatelja tj. nije favoriziran i stalo se nekog vraga buni 0202_238 Odlican strip,preporuka svima koji do sad isu citali. Prvi nik naravno po prvom i zadnjem caru Vizantije(imam vise simpatija prema dragasu, radi nacina njegove smrti),ako budem imao sina nosice to ime, ako ne-ja cu svoje promeniti 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Jorge Lopez ми је прво пало напамет када сам смишљао ник за форум. Љубитељ сам шпанског језика иначе, шпанског рељефа, шпанског вина итд даље... 0205_whistling. Очекивао сам да ћу бити банован врло брзо, па зато нисам хтео да узимам неки ник класичан православан, попут теодул, серафим, николај, итд...па сам набрзака смислио неки неутралан. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Ја сам `гутао` овај стрип кад сам био клинац, мистер но и његов чувени пајпер 0205_whistling... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 ???????? ??? ?? ?? ???? ??????? ???? ???? ????, ?? ?????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 ?? ??? `?????` ???? ????? ??? ??? ??? ??????, ?????? ?? ? ????? ?????? ?????? smej.gif... Koji se inace stalno kvari i treba ga dobro prodrmati nogom da bi se pokrenuo.... 0205_whistling 0202_238 eh, sta su nekad bili dani .... smej.gif... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 ?? ??? `?????` ???? ????? ??? ??? ??? ??????, ?????? ?? ? ????? ?????? ?????? smej.gif... Koji se inace stalno kvari i treba ga dobro prodrmati nogom da bi se pokrenuo.... 0205_whistling 0202_238 eh, sta su nekad bili dani .... smej.gif... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 ???????? ??? ?? ?? ???? ??????? ???? ???? ????, ?? ?????? ?? ??? ??? ?? ???? ????????? ?? ????? ????????, ???????? ?? ???????? ?????????? ???????? ???????, ???????? ?????????? ???????? ?? ????? ???? ?? ??? ????, ????????????? ?????????, ?????????????? ???????? ?????? ? ????, ?? ??? ???????? ???? ?????? ???????? ????? ??????? ?? ?? ???? ???????? ??? ?? ??????? ????? ?? ??????. ??, ?? ??????? ?? ????? ?????????? ???? ????, ??????????? ?????? ???? ? ??? ????? ???? ????????? ?????? ????? ???? ??????? ?? ???????. ?? ??????? ??? ?? ?????? ?? ???????? ??????? ?????? ???? ??????? ???????. ?? ??? ??????? ??? ?? 244 ??????, ?? ????? ?? ?? ?? ? ???? ?? ?????. :smiley: Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Bilja mi je nickname jer mi je Biljana name! 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Bilja mi je nickname jer mi je Biljana name! 0202_238Slobodno unesi malo kreativnosti in zivot 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Bilja mi je nickname jer mi je Biljana name! smej.gifSlobodno unesi malo kreativnosti in zivot 0202_238 ?? ??????? ???? ?? ???? 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Трапа је моје трапаво ловачко псето иначе српски (балкански) гонич. Добро гони али се слабо враћа па мој отац хоће да га прода, мало јесте гадно кад мораш сатима и данима да га тражиш по шуми кад се изгуби. Мени је мало жао много је умиљат џукац али неће да слуша па шта да се ради. Њега сам изабрао случајно онако на брзака, нисам планирао да се пријављујем него сам нешто умислио да морам да се пријавим да бих могао да гледам рубрику православни видео. Тек можда месец два касније сам почео да читам постове са форума и да учествујем. Иначе ми је ово први и једини форум и морам да искористим прилику да признам да ми је много користи донео и у образовном и у практичном и у васпитном и у благодатном смислу. Чврсто верујем да ме Промисао Божији довео на овај форум, мало звучи хард али јесте тако, то не значи да је форум савршен али мени је донео велику радост. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Bilja mi je nickname jer mi je Biljana name! smej.gifSlobodno unesi malo kreativnosti in zivot smej.gif ?? ??????? ???? ?? ???? 0205_whistling "ti mala da sutis..", ostatak znas i sama smej.gif 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Bilja mi je nickname jer mi je Biljana name! smej.gifSlobodno unesi malo kreativnosti in zivot 0205_whistlingPa dobro,ako se kreativnost po tome mjeri... 0202_238 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Bilja mi je nickname jer mi je Biljana name! Slobodno unesi malo kreativnosti in zivot 0205_whistlingPa dobro,ako se kreativnost po tome mjeri... 0202_238 0104_cheesy smej.gif smej.gif smej.gif, u svakom datom momentu , budi u elementu smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука