Баба Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Jednu stvar moras imati na umu , onoliko koliko ti volis svoju decu , Bog tebe voli neizmerno vise .Onoliko koliko si ti spreman da svojoj deci oprostis Bog ce tebi oprostiti neizmerno vise . Onoliko koliko ti zelis srecu i radost svojoj deci , Bog tebi zeli neizmerno vise. Ko u gospodu nadje roditelja taj nema razloga da se plasi bilo cega . Баш си цар ! Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Батали страх, воли . То је оно што води ка Богу, не мараме и сукње до пода. Воли мужа, воли децу, воли себе заједно са њима и воли Оца на небесима и све ће те ово полако проћи. Gordana ., Олимп, Sara" and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Душка, својевремено и ја сам имала сличну тему на овде на форуму, само сам ја ударала пацке онима који су били против. Елем, видим да се вртиш у круг. Одмори се, опусти се. Многи су мени у најжешћем расулу саветовали молитву. Мислим се људи моји, не ѕнам колико су два и два, вијају страхови ко марсовац сам, а ви очекујете да читам подвижнике и да се молим?Неће нешто, не иде како ваља пушћај га и не бери бригу. Ових дана сам у фазону неке лењости, грешим у највеће, значи фаза ''далеко ти лепа кућа''.Но све пролази! Олимп, Душка and Sara" је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/21190-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC-%D0%B8%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82-%D1%98%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B5-%D1%87%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B5/ Ево сестро теме. Ни дан данас немам подршку у опоравку од мушког дела, али гурам, бре. Морам. Ко ће ако не ја. Душка and Sara" је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Nakon mlogo misljancije (razmisljanja he he ) ovo cu ti reci: Duska,lepoto moja I ti i ja smo ista generacija tako da te kontam potpuno Meni i u najvecem bedaku zna da pomogne to sto znam da nas Otac voli i da on zna sta je najbolje Drugo,znas kako se kaze "ucvrscenju veze najvise pomaze govorenje da nekog volis po milion puta na dan" (ja to radim non stop i jako mi pomaze) tako kad kazem da vas sve volem to i mislim (iako me malo naljute pojedinci al nije frka prolazno je) Toliko od mene Bog nek tebe i tvoje blago od porodice cuva sreco Душка, Срђан Ранђеловић, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Јун 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/21190-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC-%D0%B8%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82-%D1%98%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B5-%D1%87%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B5/ Ево сестро теме. Ни дан данас немам подршку у опоравку од мушког дела, али гурам, бре. Морам. Ко ће ако не ја. Evo moje sestre Dragane Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 @@Душка, Ћути мала, ево код мене налет адреналина.Мораћу да мало паузирам са оном темом из психологије јер навиру грозне успомене. Заразо једна. sHa_sarcasticlol Душка је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 ПРЕКОМЕРНА РЕВНОСТ МОЖЕ ДОВЕСТИ ДО КОНТРАЕФЕКТА – Старац Порфирије Старац Прфирије: Један човек ми је причао: „Око подне, уморан од посла, пођем код своје жене и одморим се”. Чујеш ли, дете моје, чујеш ли ? Био је преморен. Пошао је код ње… поразговарали су… и он се одморио. Јер је међу њима постојао пламен љубави. То је велика ствар. Имамо ли ми у себи божанску љубав према Христу ? Да смо преморени, да кроз молитву одлазимо к Њему и да се тако одморимо ? А ти ми кажеш како си се уморио од молитве, од богослужења. Шта ту недостаје ? Недостаје божанска љубав. - Како да је стекнемо, Старче ? - То не зависи од нашег труда. Она је дар Божији. Он прво нас заволи ако Му се допаднемо. Наш труд и спољашњи притисак могу нашој души донети супротан исход: одбојност према свему што је духовно. - Па како ће нас Бог заволети ? - Да би нас Бог заволео, потребно је нешто друго са наше стране. Да будемо смирени, да будемо скрушени, да љубимо, да се молимо, да тражимо Бога. Нису криви послови и бриге везане за наш свакодневни рад. (Рекао је то као да је читао моје мисли о томе како имам толико послова и толико одговорности које мој ум више не може да поднесе…) из књиге : ПОДВИЖНИК ЉУБАВИ – ПРОЗОРЉИВИ ЧУДОТВОРАЦ Resistance is futile, Драгана Милошевић, Душка and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Јун 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 @Душка, Ћути мала, ево код мене налет адреналина.Мораћу да мало паузирам са оном темом из психологије јер навиру грозне успомене. Заразо једна. sHa_sarcasticlol E sad mi teško, pa nisam valjda i tebe bacila u bedak?... JOj nemoj ti čitati moje postove izvjesno vrijeme Posalcu ti privatnu poruku kad da pocnes citati Ne daj se, uz tebe sam :* Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Hehe to kod mene prolazno, ne beri brigu i za mene alapacu. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука