Jump to content

Музика из филмова

Оцени ову тему

vinston

Препоручена порука

пре 29 минута, drvce рече

Vangelis my ass.

Чудно име за магарца.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 832
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ovu moz` da ponavljamo kolko `ocemo...

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

I ovu isto, ova je tol`ko mocno uradjena da za to nema reci...

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Оде мото да се мота
оде ото да се ота
иду дани, иду дани

:D

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Подели на овим сајтовима

On 16.7.2018. at 21:40, Paradoksologija рече

Blast from the past dok sa decom otkrivam korene Frozen... Tajna Snežne Kraljice iz 1986 koju sam obožavala kao dete, ne samo zbog fenomenalne muzike, ali velikim delom zbot nje :)

Хвала, хвала, хвала... Док сам читала ово, сетила сам се Анастасије и како сам волела тај филм и музику.. ево пронашла сам валцер, а сад (док слушам) ћу да отплешем да пронађем и цртани да гледам.  :)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Lady Godiva рече

Хвала, хвала, хвала... Док сам читала ово, сетила сам се Анастасије и како сам волела тај филм и музику.. ево пронашла сам валцер, а сад (док слушам) ћу да отплешем да пронађем и цртани да гледам.  :)

Ovo slušamo, pevamo, sviramo na violini u našoj kući...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

@Lady Godiva @Paradoksologija 

Aj`te ovamo, da nastavimo sa crtacima, i ovo odavde prenestie ovamo... :)

...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Alegzandar рече

Poštovana, hvala, hvala, hvala

Поштованој је много драго на таквом одушевљењу:)

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Нифада рече

Поштованој је много драго на таквом одушевљењу:)

Meni je ovo poštovana bilo doslovno osvježavajuće umivanje na svako slušanje.. (gajde poseban zvuk tvore..) vrlo moćna, vrlo moćna muzika, odličan bend.. :))))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...