Pancakes Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 - 'Oh, it's you. What do you want?' - 'I just wanted to tell you, I still love you'. - 'Love. Is that all you men think about?'; [Chung's voice]: 'Then there are those who care not about extraterrestrials, searching for meaning in other human beings. Rare or lucky are those who find it. For although we may not be alone in the Universe, in our separate ways, on this planet - we are all... alone.' АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 Majstorski! Ovde se (Hans Zimmer) ugledao na Holsta (kompozicija Mars). A čuje se i malo sličnosti sa muzikom iz Pirata sa kariba (Gladijator je pre Pirata, verovatno je posle samo preneo ideju). PS: nestade tema Epic music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Горан Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 Из чувеног Гриневејевог филма The Cook the Thief His Wife & Her Love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Март 18, 2017 Пријави Подели Написано Март 18, 2017 Tropar Krstu na rumunskom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 18, 2017 Пријави Подели Написано Март 18, 2017 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Март 18, 2017 Пријави Подели Написано Март 18, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 12, 2017 Пријави Подели Написано Мај 12, 2017 Nije film, jedna serija je u pitanju. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Јесте да је серија комунистичка, ал ова ствар ми се баш допада. Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јул 5, 2017 Пријави Подели Написано Јул 5, 2017 До краја свијета, режија Вим Вендерс Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Септембар 13, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2017 Песма из Руског филма Виктор https://www.youtube.com/watch?v=Q6POLmnCi_I Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Септембар 14, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука