Драшко Написано Октобар 14, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2015 Jeдан од омиљених ми филмића, тужан...гледао сам као баш мали са мамом у биоскопу и поново пре три године. Снежана је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 23, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2015 Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Kafanski amater and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=NvINebXAryg Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2015 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2015 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2015 Данче* and sqny је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2015 GeniusAtWork, JESSY, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2015 Плутон and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2015 Легендарно... Снежана, obi-wan and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2015 Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2015 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Децембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=N9oq_IskRIg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Децембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=8NjbGr2nk2c Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука