GeniusAtWork Написано Јул 16, 2018 Пријави Подели Написано Јул 16, 2018 пре 29 минута, drvce рече Vangelis my ass. Чудно име за магарца. obi-wan and drvce је реаговао/ла на ово 1 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 16, 2018 Пријави Подели Написано Јул 16, 2018 Ovu moz` da ponavljamo kolko `ocemo... ... Branislav81 је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 16, 2018 Пријави Подели Написано Јул 16, 2018 I ovu isto, ova je tol`ko mocno uradjena da za to nema reci... ... Kafanski amater and drvce је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 Оде мото да се мота оде ото да се ота иду дани, иду дани Лидија Миленковић, Rassoban and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 2 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 Rassoban, obi-wan, Поет and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 BEFORE THE RAIN Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2018 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2018 On 16.7.2018. at 21:40, Paradoksologija рече Blast from the past dok sa decom otkrivam korene Frozen... Tajna Snežne Kraljice iz 1986 koju sam obožavala kao dete, ne samo zbog fenomenalne muzike, ali velikim delom zbot nje Хвала, хвала, хвала... Док сам читала ово, сетила сам се Анастасије и како сам волела тај филм и музику.. ево пронашла сам валцер, а сад (док слушам) ћу да отплешем да пронађем и цртани да гледам. Paradoksologija and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Септембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2018 1 hour ago, Lady Godiva рече Хвала, хвала, хвала... Док сам читала ово, сетила сам се Анастасије и како сам волела тај филм и музику.. ево пронашла сам валцер, а сад (док слушам) ћу да отплешем да пронађем и цртани да гледам. Ovo slušamo, pevamo, sviramo na violini u našoj kući... Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2018 @Lady Godiva @Paradoksologija Aj`te ovamo, da nastavimo sa crtacima, i ovo odavde prenestie ovamo... ... Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2018 пре 2 часа, Paradoksologija рече Ovo slušamo, pevamo, sviramo na violini u našoj kući... Сад сам гледала филм.. јесте лепа музика. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alegzandar Написано Септембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2018 On 24.8.2018. at 21:13, Нифада рече BEFORE THE RAIN Poštovana, hvala, hvala, hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2018 пре 2 часа, Alegzandar рече Poštovana, hvala, hvala, hvala Поштованој је много драго на таквом одушевљењу Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alegzandar Написано Септембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2018 пре 13 минута, Нифада рече Поштованој је много драго на таквом одушевљењу Meni je ovo poštovana bilo doslovno osvježavajuće umivanje na svako slušanje.. (gajde poseban zvuk tvore..) vrlo moćna, vrlo moćna muzika, odličan bend.. :)))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Септембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2018 Mr Mozzart Alegzandar and gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука