Зорица Бубало Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Уторком у 17h у цркви Св. Петке на Калемегдану о. Душко Јовичић чита молитве за брак и породицу. Молитве се читају разговетно, јасно и гласно и прелепо поју. Могу се приложити имена која се читају у току молитве. Доста парова је после ових молитава добило мале анђеле. Убацићу и једну прелепу песму коју они певају. Иначе и понедељком се износи честица моштију Св. Пантелејмона и у 17h се служи акатист. Такође се могу приложити имена. Па ето ко је у могућности и има потребу нека дође и види. nana, JESSY, Silence and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Мај 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Ево лепе песме за оне који воле да певају. Молитва свим светитељима О Пресвета Мајко чуј вапаје моје, Помози ми Мајко, теши срце моје. 2x Јер ми демон љути, стално душу мучи, како да преболим ти ме Мајко учи. 2x Да оставим грехе који ме каљају, о помози нама Свети Николају. 2x У пучину морску нека беже змије, о помози нама Свети Георгије. 2x Да будем у вери Пророка Данила, о помози нама Света Мајко мила. 2x Да не гледам никог ни десно ни лево, о помози нама Света Параскево. 2x Да стојим на стражи као војник право, о помози нама Светитељу Саво. 2x На молитву рану која души прија, пробуди ме рано о Свети Илија. 2x Да оперем грехе водом са Јордана, молим Крститеља Светога Јована. 2x Због болести дуге око сузе лије, донеси нам лека Свети Василије. 2x Помозите нама и Свеци остали, Ми смо и пред вама молитвено стали. 2x Молитве су чисте јер Вас ми волимо, помозите нама који се молимо. 2x Да укрепим душу молитвама својим, скрушено пред тобом Господе ја стојим. 2x А ова се песма сада завршава, Светитељи мили да Вам буде Слава, о Пресвета Мајко Слава Ти и хвала. Амин Помјани Господе у Царство Небеско грешног слугу твога Игора. ПЧЕЛИЦА, Душка, Sophrosyne and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Prelijepo... "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 @@Зорица Бубало, баш лепо од тебе што си ово поставила.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Lepo i od Zorice i od oca Duška! blessyou Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 1 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Мај 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 @@Зорица Бубало, баш лепо од тебе што си ово поставила.... Хвала, лепо је од оца Душка и његових појаца који су препознали шта нам треба. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Zna li iko gdje bih mogla naći ovu molitvu da je neko pjeva? Na you tubu nema... Ima samo Igor pjeva ali je loš video... "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Мај 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 Zna li iko gdje bih mogla naći ovu molitvu da je neko pjeva? Na you tubu nema... Ima samo Igor pjeva ali je loš video... Тешко да ћете је наћи на интернету, бар за сада. Мислим да је он и сатавио, јер нам је он дао текст да можемо да певамо са њим. Сачекајте мало. можда снимимо у капелици па поставимо негде. Искрено не сналазим се баш најбоље са савременом технологијом, али потрудићу се. Душка је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Мај 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 Управо сам се сетила о. Дејана Дејановића, на једном предавању о браку каже, молите Бога да Вам пошаље доброг мужа или жену, па кад дође до тог чина видећете како сте се молили. Ајмо браћо и сестре сви у капелицу на молитву па на формирање здравих породица. Душка је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Мај 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 Сад да додам још неке лепе информације. У уторак 04.06. стиже у Храм Св. Саве икона Млекопитатељнице која ће бити дочекана у 17h. Служиће се акатист у уторак и среду, а у четвртак у 7.30h Литургија. Икона после храма одлази у Свету земљу. Душка је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Мај 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 У уторак исто у сали општине Вождовац у 19h о. Миле Јовановић из Глушаца, одличан свештеник држи предавање "Христос Васкрсе радости моја" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Мај 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 И још да допуним за оне који не знају да се у Храму Св. Саве у малој цркви у икони Св. Серафима Саровског налази честица моштију. Такође у Саборној цркви у икони Св. Јована Шангајског се налази честица моштију. За оне који би да иду на поклоњење у Русију о. Коста води неколико пута годишње цена 350 - 400 евра, мало напорније аутобусом, али зато је повпљна цена. За сада толико .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 31, 2013 Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 Управо сам се сетила о. Дејана Дејановића, на једном предавању о браку каже, молите Бога да Вам пошаље доброг мужа или жену, па кад дође до тог чина видећете како сте се молили. Ајмо браћо и сестре сви у капелицу на молитву па на формирање здравих породица. Постекспресом или лично преузимање ? 4chsmu1 Mилена КШ, Благовесник and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 31, 2013 Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 Mudar je o.Duško "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Јун 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Постекспресом или лично преузимање ? 4chsmu1 Небитно, важно је да стигне .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука