DYNABLASTER Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 a jeste li culi za Sorbiodunum u Engleskoj? na brzinu sam izbunario neke knjige http://www.scribd.com/doc/32906504/Drevni-Srbi-Na-Britanskom-Tlu-Nepoznati-Crnjanski-Relja-Novakovic http://www.scribd.com/doc/21798870/Pismo-Nemackog-Istrazivaca-Povodom-Nase-Serije-Traganje-Za-Korenima-Srba Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Pa imaju....mi smo starsedeoci balkana...nismo se doselili i asimiliovali ilire....mi smo iliri....i ne samo mi nego i hrvati i u bosni i u crnoj gori...pa nije se dzabe pokret za jugoslaviju zvao ilirski pokret.....te latinske bajke za malu decu...o tome da su sloveni robovi mogu da prodaju nekom drugom..... MI smo starosedeoci balkana isto koliko smo starosedeoci afrike isto koliko su Norvezani starosedeoci balkana i afrike. Dakle te haplogrupe o kojima pricate su bile nastale josh u ledenom dobu, od njih su se "kreirale" mladje grupe vremenom. NIkakve veze sa ilirima koji su ziveli pre par hiljada godina ovde pricamo o grupama koje su nastale pre desetinu hiljada godina. Vasa teorija da smo mi ilira mora da objasni zasto se mi danas zovemo Srbi a ne iliri, i sto smo imali reforme jezika, i sto nismo imali pismo, niti spomenike niti gradjevine koje nas povezuju sa iliriskom kulturom. Ilirska kultura je izumrla, deo "ilira" se spojio sa Slovenima ( srbima) kao i deo dinaraca i deo ostalih plemena. Najjaca u tom trenutku i najdominantnija je bila Srpska kultura koju su svi preuzili. Dakle nismo mi "nikakvi" iliri isto kao sto ni albanci nisu iliri. Ne znam da li kapirate gresku u vasoj logici. A ta greska je "moj cukun deda je bio italijan, a svi ostali cukundede su mi bili Srbi dakle ja sam italijan" I na kraju kada kazes "mi" pricas o 6 miliona ljudi od kojih jedno 4 miliona ima vise slichnosti sa jedno 2 miliona albanaca nego sa ostalih 2 miliona Srba. Mi smo, danas sve to. Ne znam kako ne razumete tu cinjenicu ali to nam ne daje nikakvo pravo na balkana (genetsko) jer po toj logici svi evropljani imaju to pravo na balkan, niti cini Srpsku kulturu - izvornom balkanskom kulturom - jer ta kultura nije tu nastala vec je nastala medju Slovenskim plemenima severnije pa je kasnije doneta ovde. NAse "ilirske" delove obicaja smo dobili tako sto smo pokupili kada smo se "osvojili" ilirske delove, medju kojima i BAlkan. Ali da mi i iliri delimo zajednicko poreklo, genetski, i da se to poreklo ojacalo ponovnim mesanjem - to niko ne spori. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Previse mesas kulture, haplogrupe, plemena i godine. Pa kada su se naselili ovi sto danas tamo borave i kada je Stounhedz napravljen? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 MI smo starosedeoci balkana isto koliko smo starosedeoci afrike isto koliko su Norvezani starosedeoci balkana i afrike. Jeste samo sto sam ja u italiji od pre 20 godina a ovi oko mene malo duze .... I da vidis ima razlike .... .smeha. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Pa kada su se naselili ovi sto danas tamo borave i kada je Stounhedz napravljen? Kakve to veze ima sa tim sto ti mesas Srpsku i Ilirsku kulturu koje postoje pre par hiljada godina sa genetskim nasledjem koje potice dok jos nismo znali vatru da zapalimo? I nasledje koje uzgred nosi u nekom kasnije promenjenom obliku ostatak evrope? Jeste samo sto sam ja u italiji od pre 20 godina a ovi oko mene malo duze .... I da vidis ima razlike .... .smeha. Drago mi je da te konstatno mesanja rase, nacije, kulture, drzaljvanstva uveseljava toliko. (: Neki tvoj pra pra pra pra pra pra pra pra pra rpa ra deda je bio starosedeoc afrike pa je otiso. A mozda i italije sto se tebe tiche. I konstatno ignorises nasledje od majke kao da je ono nebitno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Dakle nismo mi "nikakvi" iliri isto kao sto ni albanci nisu iliri. A ni crnci nisu vise crnci .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 evo ovaj sajt se uglavnom bavi ovom temom, neka je samo trecina tacna od toga sto pise i vise je nego dovoljno da se stvori neka slika http://vesna.atlantidaforum.com/?cat=1 u dnu strane ima Previous entries pa kliknes na to za prethodne strane Evo nadjoh i Gobekli Tepe sto je Justo spomenuo http://vesna.atlantidaforum.com/?p=897 gradjevina je zesci trip, samo sto ima i tvrdnji bullshit :lol: Ali ima jedan narod dal u Kini arijevska rasa sa tek primesama zutaca, izuzetno zanimljivo, al ne mogu se setim sad kako se zovu Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 A ni crnci nisu vise crnci .... Crnci su rasa, nisu kultura. Iliri su kultura, Srbi su Kultura. Nisu rase. Rasa kojoj pripadaju i Srbi i Iliri su - belci. Nauci razliku izmedju rase i kulture. Ti imas africko poreklo isto kao bilo koji crnac. Neki tvoj praprapraprap deda je trcao poljima afrike bezeci od lava. I preziveo. Da nije tebe danas ne bi bilo. A taj deda je deda tebi i mnogim crncima. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Kakve to veze ima sa tim sto ti mesas Srpsku i Ilirsku kulturu koje postoje pre par hiljada godina sa genetskim nasledjem koje potice dok jos nismo znali vatru da zapalimo? I nasledje koje uzgred nosi u nekom kasnije promenjenom obliku ostatak evrope? Nismo znali vatru da zapalimo a imali metalurgiju?Da nisu kovali gvozdje na suncu mozda? 0110_hahaha DYNABLASTER and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Crnci su rasa, nisu kultura. Iliri su kultura, Srbi su Kultura. Nisu rase. Rasa kojoj pripadaju i Srbi i Iliri su - belci. Nauci razliku izmedju rase i kulture. Dinarci su rasa. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Nismo znali vatru da zapalimo a imali metalurgiju?Da nisu kovali gvozdje na suncu mozda? 0110_hahaha Solarna znaci energija ... i to smo izmislili ... sta ti je Srbin covece .... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 У то име! Имао сам прилике да упознам неке Ирце још одавно и стварно имамо сличан менталитет... Maja Little Owl, Crveni Baron, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Evo sta jedan brat Hrvat istrazitelj veli na ovu temu http://www.4dportal.com/hr/intervjui/3082-domagoj-nikolic-ekskluzivno-za-4dportal-slaveni-su-oduvijek-na-balkanu-za-to-postoje-arheoloski-dokazi Maja Little Owl and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Krenulo se i sa potpuno sumanutim izvorima... Radovanoviću, ajd ubaci džinove, da imam sa kim ozbiljno da razgovaram... Juan Valdez and Млађони је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 У то име! Имао сам прилике да упознам неке Ирце још одавно и стварно имамо сличан менталитет... Да не мислиш како ти вазда опонирам, ово што ћу рећи заиста мислим. Истина је ово што Новости пишу за та генетическа истраживања, наравно лупетања су у 90% случајева оно што говори Деретић. Него ја пратим те медијуме и нисам баш нешто благонаклон према писцима и уредницима, јербо знам по прилично добро како то све функционише. У 90% случајева текстови се поручују. Ево гледам на НСПМ-у један наручени текст који је оплео по владикама а за дивно чудо и сам Вукадиновић је био на том митингу, чак су му скандирали "Ђорђе Србине"...међутим владике су све бациле у засенак па и Ђолета што његова сујета очигледно не може да опрости па је чисто реда ради потегао један текстић противу владика, и коментари су поручени, мислим у првих 5 минута 15 негативних коментара на рачун владика, јасно је да уредништво пише те коментаре. Но како год да се вратим на ову тему, елем ова прича већ дуже време се пласира Србљима у смислу нисте ви Словени нити имате шта заједничко са Русима. Прича је ту у служби раздвајања Срба од Руса и осталих Словенских народа Балкана од Русије. Као што су и они напади на + Качавенду били темпирани пред потписивање споразума у Бриселу да би се ојадила Црква и њен глас маргинализовао по питању Косова, тако и ова прича о генетици, за коју се зна већ више од 10 година сад се пласира Србима да ако им којим случајем падне на памет после свега да ипак потраже неко какво такво уточиште код Руса пре тога прочитају наслов у неким новинама и то научног ранга како нам Руси уствари и нису ништа него су нам ближи Ирци а и ако су нам Руси нешто то је по бабине линије нешто незнатно... На нашу жалост мислим да би овако нешто и сами Руси финансирали само да нас се ратосиљају, јер реално ми данас никоме не требамо и свима смо баласт и Русима и западу. Но без обзира перфектна англосаксонска машинерија "злу не требало" ипак иде да се осигура па нам даје овакве текстове да утврдимо градиво о Русима, који су зли, прљави, примитивни, никад нам нису помогли у историји а успут ево сазнајемо нису нам ни браћа, него су то заправо Ирци. Ајд уздравље ! Vaske and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука