Jump to content

Politika i religija: Nebeska i zemaljska Srbija

Оцени ову тему

Препоручена порука

samo pazi te DSSovske retardirane priče koje ponavljaš su ništa drugo nego retardirane priče...

Стани мало, није ли ово вређање?

Имам утисак да се овде неки људи више вреднују од других људи због њихових титула и социјалног положаја.

Izvinjavam se pričama ako sam ih uvredio...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Nije. Djindjica je na vlast doveo narod. On mu je dao legitimitet. Ta mafija je svakako pomogla time sto se sklonila sa puta, pa je napravila taj dolazak laksim ali tesko da ga je "dovela".

http://srbin.info/2013/05/od-mog-oca-su-mnogi-trazili-pomoc-da-bi-dosli-na-vlast/

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Izvinjavam se pričama ako sam ih uvredio...

Не вади се сад...ако сам ја спреман да испоштујем косовски завет и жртвујем се буди и ти шта ти фали, па да идемо у пакету ... то је ем другарски ем српски ем косовскозаветно, на крају можда се и ти спасеш чак и ако то можда не желиш  :)

Подели на овим сајтовима

Glasao sam i ja..i samo da te obavestim nisi glasao za Djindjica nego za Kostunicu.....

Navedena cifra birača je sa izbora za parlament Srbije... na kojima smo glasali za DOS, znajući da će Đinđić biti premijer... a ne sa izbora za predsednika Jugoslavije...

Kad ćeš već jednom da shvatiš da za razliku od tebe ja uvek znam šta pišem?

Cume je nabavio masine za asfaltiranje preko vlade uz specijalnu dozvolu.....

Otkad je potrebna specijalna dozvola da se uveze takva mašina i zašto bi bilo ko nešto kupovao "preko Vlade"? Ne znam šta to uopšte znači...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

I samo da ovog naseg zabludelog brata avocada obavestim da cume ucestvuje u exproprijaciji zemljista za izgradjnu puteva....a da nema to veze....

Šta ti znači "učestvuje u eksproprijaciji zemljišta"?

Подели на овим сајтовима

Не вади се сад...ако сам ја спреман да испоштујем косовски завет и жртвујем се буди и ти шта ти фали, па да идемо у пакету ... то је ем другарски ем српски ем косовскозаветно, на крају можда се и ти спасеш чак и ако то можда не желиш  :)

Ma jok... 'de da se žrtvujemo bez veze... biće nam dosadno... a i njima bez nas...

Подели на овим сајтовима

Ma tebi nista nema veze,ni vecere,ni odlasci u silerovu,ni to sto cedica kaze da su mu ruke prljave a savest cista,ni rusenje silerove...ma ne nema to veze.....

Ok, znači i dalje ništa konkretno i ništa što već nije objašnjeno...

Подели на овим сајтовима

Ok, znači i dalje ništa konkretno i ništa što već nije objašnjeno...

Цео спрат зграде у најстрожем центру Бг-а три дана по доласку на власт, акције једне од продатих цементара, власнички удео у још пар приватизованих предузећа, бахаћење на сваком могућем кораку... Није баш да нема, ал није баш ни да је то тема форума...

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Демократија је крива! И интелектуалци који величају демократију као најбољи начин за уређење друштвеног живота. 

Али ако погледамо друштвени живот пчела,мрава итд. видимо да у друштвеном животу нема места за паразите. А демократије је систем који омогућава паразутима да кажу шта је то што је добро за друштво. 

Јел имају право гласа лопови? Курве? Уметници? Хомосексуалци? Алкохоличари? Коцкари? Швалери? Политичари?И сви остали који својим делима руше друштвени живот? И које друштвени живот и не занима?

Око чега се расправљате, где вам је разум? Државом влада неморал, Црквом влада неморал! и ми говоримо о хришћанском друштву.

Нити је држава хришћанска, нити је друштво у питању, нити смо ми хришћани! осим на речима.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Демократија је крива! И интелектуалци који величају демократију као најбољи начин за уређење друштвеног живота. 

Али ако погледамо друштвени живот пчела,мрава итд. видимо да у друштвеном животу нема места за паразите. А демократије је систем који омогућава паразутима да кажу шта је то што је добро за друштво. 

Јел имају право гласа лопови? Курве? Уметници? Хомосексуалци? Алкохоличари? Коцкари? Швалери? Политичари?И сви остали који својим делима руше друштвени живот? И које друштвени живот и не занима?

Око чега се расправљате, где вам је разум? Државом влада неморал, Црквом влада неморал! и ми говоримо о хришћанском друштву.

Нити је држава хришћанска, нити је друштво у питању, нити смо ми хришћани! осим на речима.

Подели на овим сајтовима

Ma jok... 'de da se žrtvujemo bez veze... biće nam dosadno... a i njima bez nas...

Па јес ово би било без везе и не би било на корист нити у косвоскозаветном фазону, него више у монтипајтон фазону, ал шта да радим кад ми је и тај фазон кул

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...