keka Написано Август 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2013 "Nosim u sebi prirodno pravo da se osećam slobodan. Pre svega slobodan od grešne religije sebe, sve više opranog na ivicama dostojanstva. Zato i ne mogu da kleknem, Bože. Oprosti mi. Stojimo jedan naspram drugog. Ovo trgujemo nas dvojica mojom i Tvojom nežnošću. Evo ti. Daj mi. Pa ćemo na kraju sabrati. Ovo je moja poslednja molitva..." "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 31, 2013 Пријави Подели Написано Август 31, 2013 Idem dalje ja sam jaka...ti to dobro znas...hladnija od leda i to osecas. Ustanem kad padam, smejem se kad boli, dajem sve i predajem se kada srce voli. Svoje rane lecim otrovom i plamenom...Kad se igras mojim srcem, igras se sa kamenom keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 31, 2013 Пријави Подели Написано Август 31, 2013 Neka me život opeče još stotinu puta zbog moje dobrote, ja ću i dalje biti baš ovo što jesam, i voleti ljude, ne gledajući ko je ko...Još ovo srce ima snage primati udarce, i kucati za sve one koje volim i koji me vole..Možda vam djelujem slabo i ranjivo, ali ne dajte da vas moj izgled prevari... Tvrd sam ja orah... Ne spotičem se baš o svaki kamen... Uvijek uzdignute glave koračam naprijed....Hrabro..... Ispod ove maske nježne djevojčice, krije se ratnica... Nisam naučila da gubim... I u porazima pronađem malu pobjedu... Ne dam da me slome i ako moje srce plače..... ne dam se, i volim sve jače i jače Kad nešto učinim ne razmišljam šta će drugi reći, razmišljam šta ću poslije toga misliti o sebi... Ništa mi teže ne bi palo od saznanja da sam sebe razočarala !! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2013 Kad nešto učinim ne razmišljam šta će drugi reći, razmišljam šta ću poslije toga misliti o sebi... Ništa mi teže ne bi palo od saznanja da sam sebe razočarala !! e bas tako :good2: JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Септембар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2013 ''Misliš da je teško stihove pisati? To je samo otisak duše na papiru! Možeš ga gužvati, paliti, brisati, al' ne možeš sprečiti strasti da naviru. Moraš sebi krv isisati, Kožu izvrnuti (to boli, dabome!)... Da li je teško pesmu napisati? Nije teško, kad imaš kome!'' Goran Tadić "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Септембар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2013 Sva iskušenja, sva ispaštanja i sve patnje u životu mogu se meriti snagom i dužinom nesanica koje ih prate. Jer dan nije njihovo pravo područje. Dan je samo bela hartija na kojoj se sve beleži i ispisuje, a račun se plaća noću, na velikim, mračnim i vrelim poljima nesanice. Ljubičasta је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=631Rg9hfXto ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Септембар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2013 I zato: ne čekaj da dođe takav dan, stvori drugačiji dan. Zaustavi kišu, rastjeraj oblake i načini svoje sopstveno sunce. Prestani da čekaš. Napravi nešto od svoga Života. Budi kovač svoje sreće. Ne čekaj da sreća dođe po tebe. Sprijatelji se sa časovnikom Života. Uzmi ga samouvjereno u ruke i postani gospodar svoga Života. Živi Život! Živi ga danas! Živi ga sada! Živi ga u ovom trenutku! Ljubičasta је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Септембар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Х Р И С Т А П О Т Р А Ж ИКад ти дођу дани мутни, модрикад си свуда плав. а крв ти јошувек црвена.Кад те сви одреда лажу и краду...!?Христа потражи.?Потражи благу росу,сунчев сјај.Потражи срећу у сузи,у оку твоме рај.Кад те сви од реда лажу и краду....?Христа потражи.?Кад ти у сећања дођу, Олуја, киша,крв, ватра и плам..Христа потражи.!?Кад те продавачица заврне на каси,насмеј се и нека осмех буде благ.Као што долази ненадано пријателј драг.Кад те св од реда,лажу и краду.Христа потражи.!?Кад ти свештеник молитву скрати,кад ти газда ,зараду не плати.Христа потражи.!?Дај му кап срца, што у птици куца.Дај му лепоту блиставу,и радост и срећу.И љубав још већу...?Није важно што боли снажно.Кад хлеба немаш.Кад те сви од реда лажу и краду.Христа потражи.!?Кад ти пријатељ лажну наду да.Кад ти је све црно и мутно.Кад си свуда модар и плав...!?Христа потражи.Он ће одговор увек благда ти да. Ljubičasta and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Gospode! Tvoje ime je Ljubav: ne odbaci me zabludelog! Ime Ti je Sila: osnaži me jer malaksavam i padam! Ime Ti je Svetlost: prosvetli moju dušu pomračenu žitejskim strastima! Ime Ti je Mir: umiri pometenu dušu moju! Ime Ti je Milost: ne prestaj da me miluješ! Снежана and keka је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Октобар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 JESSY and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 Rekoh ti da volim zauvek il' nikako znao si to čim dušu si mi dotako, zašto si mi onda ludu nadu dao i na pola puta preplašen si stao? Ostavi me snova praznih, želja golih srca što kuca ritmom koraka tvojih sporih. Ostavi me na kršu pustom, tuga moja da preplavi svet strulicu ja, tlo plodno stvoriću, iz kamena izniknuće cvet. Ne beri ga - nije tvoj Ne gazi ga - živote moj keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 ФОКУСИРАЊЕ на прошлост и будућност значи да пропуштамо оно што се дешава у садашњости, те стога не живимо живот у потпуности, напомињу психолози. Ако схватимо да је садашњи тренутак све што имамо, знаћемо и како да га искористимо. Колико пута вам се десило да сте стигли на одређену дестинацију, а да заокупљени будућим плановима, нисте уживали у самом путу и призорима који се нижу крај прозора? Ако је то честа појава, време је да застанете и уживате у животу пуним плућима. Не пропустите прилику да упознате нове људе, стекнете нова искуства. Не сањајте о будућности већ отворите срце за нове могућности. Не дозволите да човек или жена вашег живота прођу поред вас. Смејте се, путујте, уживајте у храни и добром вину. Време је ненадокнадиво, па сви планови које сневате за будућност не могу вам вратити непроживљену садашњост. Психолози саветују да допустите стварима да вам се десе, да се опустите ако све не иде по плану и да се препустите дешавањима. Можда вам баш ове неочекиване ситуације донесу много тога лепог. Како неко рече: Бога ћеш најлакше да насмејеш ако му кажеш шта планираш. Зато, живите у тренутку! keka and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 “Čoveku se obično dešava ono čega se najviše plaši. Jer, to ne postoji nigde, osim u njegovoj glavi. Onda izađe iz glave, uobliči se, izazove sudbinu i dođe. I to je dobro. Inače bi se čitava stvar pretvorila u rutinu. A navika, šta je? Neka vrsta smrti.” Momo Kapor Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2014 “Čoveku se obično dešava ono čega se najviše plaši. Jer, to ne postoji nigde, osim u njegovoj glavi. da.....tacno.... keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука