Драгана Милошевић Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Разговор атеисте и верујућег: (разговор започиње атеиста) - Ако Га има, неправедан је. - По чему? - Узео је дете од 2 годинице, а поштедео старца. - Хахахахахаха - Мени није смешно Он убија људе. - Ама, јесте грозно је; али шта мислиш да је то дете израсло у убицу или сл. - Не схватам, шта говориш. Опет се верник труди да објасни став. - Како? То су људи измислили приче да нам исперу мозак. Бог не постоји. - Да не постоји не би било ни Цркве 2000 година. Чему се смејао верујући? Шта мислите? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Појма нема, осим што је атеиста у разговору признао да је детенце Бог узео самим тим постоји. Драгана Милошевић and YOKA је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan021 Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Ja uopste ne razumem o cemu pricas? Mozes malo bolje objasniti ? Takodje ne mislim da dugotrajno postojanje neke institucije dokazuje nesto.? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Mnoge ta instutucionalizacija Boga upravo i odvraca od Boga.....kao veliki broj nesreca koja se dogadjaju....a i licno ne verujem da bi se neki verujuci smejao smrti bilo cijoj..a narocito ne deteta od 2 godine.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 @@Жељко, Боље објашњаваш, препуштам теби ! Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 - Да не постоји не би било ни Цркве 2000 година. Da krenem od ovoga 100 puta prešvakana tema. - Узео је дете од 2 годинице, а поштедео старца.- Хахахахахаха Ja za sada ne poznajem ni jednog ćoveka, verujućeg ili ne ko bi se smejao smrti dvogodišnje devojčice I Željko ne čitaš dobro Појма нема, осим што је атеиста у разговору признао да је детенце Бог узео самим тим постоји. - Ако Га има, неправедан је. Ako ga ima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Mnoge ta instutucionalizacija Boga upravo i odvraca od Boga.....kao veliki broj nesreca koja se dogadjaju....a i licno ne verujem da bi se neki verujuci smejao smrti bilo cijoj..a narocito ne deteta od 2 godine.... Није се смејао смрти... Сад и ја наступам ко задушна баба. Дакле колико сам ја разумео смејао се изјави атеисте : " Да је Бог узео детенце". Ако га нема како је могао да узме детенце...мислим у томе је фора. gago.m је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Da krenem od ovoga 100 puta prešvakana tema. Ja za sada ne poznajem ni jednog ćoveka, verujućeg ili ne ko bi se smejao smrti dvogodišnje devojčice I Željko ne čitaš dobro Ako ga ima Да то већ није атеиста то је агностик. gago.m and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Мала помоћ: они су комшије. Наравно да се верујући није смејао смрти детета, али је онај управо тако схватио смех. gago.m је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Да то већ није атеиста то је агностик. Ja više ovo doživljavam kao hipotetički scenario, "šta bi bilo kad bi bilo" i ja kada pričam o Bogu ne kažem da postoji, već govorim o tome šta bi bilo kada bi postojao, ja ga time ne priznajem, nego jednostavno izmišljam hipotetički scenarijo i na osnovu njega dajem komentare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Није се смејао смрти... Сад и ја наступам ко задушна баба. Дакле колико сам ја разумео смејао се изјави атеисте : " Да је Бог узео детенце". Ако га нема како је могао да узме детенце...мислим у томе је фора. Pa kako je verujuci ovde nastupio on kaze tipa mozda je dete potencijalni masovni ubica..pa ga je Bog preventivno uzeo...mada da je tako valjda bi i Hitlera uze pre nego sto napravio haos.. Pa ovaj pita i postavlja uslov ako ga ima...onako agnosticki.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Meni uoste ne lici da je ateista ista priznao tu. To je kolokvijalni govor koji ne mora nista formalno da ukljucuje, jednistavno je to still izrazavaja. To je kao kad se neko raspravlja, pa jedan kaze: i on je popio litru rakije na iskap i nije zavrsio u bolnici? Takav ne postoji u tom kraju. Dakle ovdje nije nikakvo priznanje izreceno, vec je rijec o neformalnom govoru kako bi se naglasavanje jedne radnje koja kao da se dogodila, ustvari zeli iskazati suprotno misljenje. Cemu se vjernik smijao, ne bih znao. cloudking је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Разговор атеисте и верујућег: (разговор започиње атеиста) - Ако Га има, неправедан је. - По чему? - Узео је дете од 2 годинице, а поштедео старца. - Хахахахахаха - Мени није смешно Он убија људе. - Ама, јесте грозно је; али шта мислиш да је то дете израсло у убицу или сл. - Не схватам, шта говориш. Опет се верник труди да објасни став. - Како? То су људи измислили приче да нам исперу мозак. Бог не постоји. - Да не постоји не би било ни Цркве 2000 година. Чему се смејао верујући? Шта мислите? Jel' ovo razgovor botova? :0104cheesy: Avocado and sqny је реаговао/ла на ово 2 The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Hansbrought Da te pitam nešto. Jesi li ti vernik ili ateista i ako si ovo drugo jesi li AS i Dawkinsovac ili si ateista sam za sebe? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 - Ама, јесте грозно је; али шта мислиш да је то дете израсло у убицу или сл. Aj malo Dragana razjasnjene, jer se ne vidi kontekst iz teksta ovako. Jer ovaj vernik ovo rekao u ozbiljnom tonu? The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука