Александар Милојков Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Ignjatije, Срђан Ранђеловић, Milan Nikolic and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Ово ћу обавезно погледати кад дођем кући! Срђан Ранђеловић and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 treba otvoriti zasebnu temu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Тапшао сам као да сам био присутан. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Glavni utisak - Ćirkovo "mi se zove" Juan Valdez, Млађони, Sherlock H. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Ne kapiram sto cirkovic stalno prica to mi se zove? Jel covek OCD? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Милојков да ли ће бити наставак и када,где? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Ne kapiram sto cirkovic stalno prica to mi se zove? Jel covek OCD? Постоји више врста говорних мана а његова је потпуно безопасна. По предању, Мојсије је такође имао неку врсту говорне мане. п.с. Шта ти значи OCD? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Постоји више врста говорних мана а његова је потпуно безопасна. По предању, Мојсије је такође имао неку врсту говорне мане. Ma ok je, samo uopšte nisam očekivao... ostali me nisu iznenadili ni najmanje. п.с. Шта ти значи OCD? To mu znači obsessive-compulsive disorder... (rekao bih da je malo promašio "dijagnozu"...) А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука