Milan Nikolic Написано Април 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Опција да провериш претходна имена није баш исправна. Али добра је то идеја. Стварно је чудно кад неко промени име. Није исто као са аватаром. Помишљам како би мени било да променим име и да уђем у дијалог поново са људима који не би знали са ким причају. Мало је уврнуто остати у тој ситуацији. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Опција да провериш претходна имена није баш исправна. Али добра је то идеја. Стварно је чудно кад неко промени име. Није исто као са аватаром. Помишљам како би мени било да променим име и да уђем у дијалог поново са људима који не би знали са ким причају. Мало је уврнуто остати у тој ситуацији. Objasnio bi im ti Milane ne sekiram se ja za tebe Mozda ne bi bilo lose organizovati odlazak na liturgiju pa posle toga i neko druzenje bar sa ljudima sa kojim najvise komuniciramo. Verovatno se to i desava a ja bi eto bas voleo da vas vidim i uzivo. YOKA, Драшко, Silence and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 сутра ми је годишњица на форуму congratulations....! Драшко and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Људи се мењају и мењају имена или друго; и комуникација лицем у лице може бити под маскама и непотпуна, људи често разговарају са другима водећи монолог, ништа ново ни чудно... ни људи на форуму нису другачији... Иван ♪♫ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Tacno on je nego nikako nisam mogao da se setim tog prethodnog imena Lepi Sica Ako se dobro sećam... u početku je bio Vladan Ibrahim... pa je vrlo brzo promenio u Vladan Stjepan Ibrahim (VSI). Onda je shvatio da nema od bratstva i jedinstva ništa na ŽRU, pa je se dao u pevače i postao Lepi Sića (Beauty Sitcha)... Onda kada mu je karijera propala prešao je u judaizam jer je mislio da je dovoljno biti židov, pa će pare padati same s neba. Isak Hajnal, tada su ga zvali. Kad je shvatio da ni to mu neće doneti slavu, prozvao je sebe po svojoj glavnoj osobini... i ušao u legendu kao NEVEROVATNI VLADA, borac protiv strasti, prejedanja, ogledanja i drugih izopačenja. Večiti putnik na stazi iskupljenja, i junak vašeg detinjstva. Срђан Ранђеловић, Anette, Драшко and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Primal Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 nekad Gordost, sada Primal Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 eh dobra ideja da promenim ime na forumu, ali do sada ga nisam menjao, pošto ne mogu da postavim ni jednu moju sliku sa kompa(jer su sve prevelikog formata) morao sam da se skrivam iza raznih sličica. Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Ја сам била Хелена, док неки .smesko. нису почели стварно тако да ме зову. Сад сам Јелена са звездицом (метула сам је јер већ постоји нека Јелена без звездице). Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 I dalje sam drvce. I dalje mi je potajna zelja da svakog meseca promenim ime u dokumentima dok ne pobrljave baze podataka i istrose sve brojeve licnih karti. Verovatno da bi me drzava sabotirala u nameri da biram novo ime i prezime tuce puta godisnje. A, sigurno bih birao regularna imena, makar u pocetku. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Ја сам био Мелхиседек, а последње време сам Срђан К. Исто као Срђан М. gringrin То је онај што пева "Теби моја мазо"... mocart greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Ја сам била Хелена, док неки .smesko. нису почели стварно тако да ме зову. Сад сам Јелена са звездицом (метула сам је јер већ постоји нека Јелена без звездице). jesi ti imala one starke na avataru? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 jesi ti imala one starke na avataru? dada Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Ја сам дуго био "није Дане" а сада сам ваљда у складу сам са собом па сам поново Данијел Драгичевић - Дане . Ал' склад ми није јача страна па ме баш занима до када ће овај пут да ми траје. gringrin Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука