Jump to content

Ко је ко после промене имена на форуму?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Опција да провериш претходна имена није баш исправна. Али добра је то идеја.

Стварно је чудно кад неко промени име. Није исто као са аватаром.

Помишљам како би мени било да променим име и да уђем у дијалог поново са људима који не би знали са ким причају. Мало је уврнуто остати у тој ситуацији.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Опција да провериш претходна имена није баш исправна. Али добра је то идеја.

Стварно је чудно кад неко промени име. Није исто као са аватаром.

Помишљам како би мени било да променим име и да уђем у дијалог поново са људима који не би знали са ким причају. Мало је уврнуто остати у тој ситуацији.

Objasnio bi im ti Milane ne sekiram se ja za tebe :)

Mozda ne bi bilo lose organizovati odlazak na liturgiju pa posle toga i neko druzenje bar sa ljudima sa kojim najvise komuniciramo. Verovatno se to i desava a ja bi eto bas voleo da vas vidim i uzivo.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

сутра ми је годишњица на форуму 

congratulations....! :D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Људи се мењају и мењају имена или друго; и комуникација лицем у лице може бити под маскама и непотпуна, људи често разговарају са другима водећи монолог, ништа ново ни чудно... ни људи на форуму нису другачији...

Подели на овим сајтовима

Tacno on je nego nikako nisam mogao da se setim tog prethodnog imena Lepi Sica :D

Ako se dobro sećam... u početku je bio

Vladan Ibrahim... pa je vrlo brzo promenio u

Vladan Stjepan Ibrahim (VSI).

Onda je shvatio da nema od bratstva i jedinstva ništa na ŽRU, pa je se dao u pevače i postao

Lepi Sića (Beauty Sitcha)...

Onda kada mu je karijera propala prešao je u judaizam jer je mislio da je dovoljno biti židov, pa će pare padati same s neba.

Isak Hajnal, tada su ga zvali.

Kad je shvatio da ni to mu neće doneti slavu, prozvao je sebe po svojoj glavnoj osobini... i ušao u legendu kao

NEVEROVATNI VLADA, borac protiv strasti, prejedanja, ogledanja i drugih izopačenja. Večiti putnik na stazi iskupljenja, i junak vašeg detinjstva.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

eh dobra ideja da promenim ime na forumu, ali do sada ga nisam menjao, pošto ne mogu da postavim ni jednu moju sliku sa kompa(jer su sve prevelikog formata) morao sam da se skrivam iza raznih sličica. 

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Ја сам била Хелена, док неки .smesko.  нису почели стварно тако да ме зову.

Сад сам Јелена са звездицом (метула сам је јер већ постоји нека Јелена без звездице).

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

I dalje sam drvce. I dalje mi je potajna zelja da svakog meseca promenim ime u dokumentima dok ne pobrljave baze podataka i istrose sve brojeve licnih karti. Verovatno da bi me drzava sabotirala u nameri da biram novo ime i prezime tuce puta godisnje. A, sigurno bih birao regularna imena, makar u pocetku.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Ја сам била Хелена, док неки .smesko.  нису почели стварно тако да ме зову.

Сад сам Јелена са звездицом (метула сам је јер већ постоји нека Јелена без звездице).

jesi ti imala one starke na avataru?

Подели на овим сајтовима

Ја сам дуго био "није Дане" а сада сам ваљда у складу сам са собом па сам поново Данијел Драгичевић - Дане .  Just_Cuz_19 

Ал' склад ми није јача страна па ме баш занима до када ће овај пут да ми траје.  gringrin 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...