Ignjatije Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Akcija ROSSA obustavljena ceka se nesto ,ukoliko imate priajtelje na KIM pozovite ih da dodju jer izgleda da ce biti krvavo Одакле вам те вести да се на Косову нешто гадно спрема ? Гледам по нету и нигде ништа нисам нашао. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Informacije sa terena ,ne pravite vojne manevre sa A esolonom vojske u blizini granice cisto zbog vojne vezbe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Sto se tiche toga sta je za Srbiju ekonomski zdravije, svakako je vise zdravija EU nego Russija ili Kina. Zasto? Zato sto Eu hoce da kupuje od nas i ima interes da kupuje od nas, drugim recima da nam pravi profit. Rusija i Kina taj interes nemaju oni uglavnom imaju interes da nam prodaju (da im pravimo profit). .smeha. Извини, али нисам могао да се се суздржим. ЕУ има интерес да захебава, уцењује и покупује све живо што имамо. Њихови банкари имају такође огромни интерес јер те камате на западу могу само да сањају. А знају кога и како да подмите и нема да се брину да ће неке друге банке из Русије, Кине, Арапског света... да привире код нас. То ти је то слободно тржиште где се одвија праведна економска утакмица са једнаким шансама за све. Много већи стандард робе и услуга је потребно постићи да би нешто извезо у ЕУ. И шта ми уопште извозиму у ЕУ ? Увозили смо лед човече. ЛЕД. Увозимо из те ЕУ семенски лук и земљиште за расаднике. Каква црна перспектива. Веће су нам шансе да нешто извеземо у Русију и Кину. А зашто не извозимо... е па ко је до сада финансирао владајуће политичаре ? Запад или Исток ? Знаш ону народну : "Чији хлеб једеш његову песму певаш" -Владимир- and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Ne izvozimo u Rusiju jer tamo je tajkunizacija takva da je to nevidjeno ,bio prosle godine i video , u Kinu jer je komunizacija ista stvar . Ja znam kako se zivi u Rusiji ,jer sam video i iskusio Rusiju ,video sam i Kinu ne na internetu . Ne dao nam Bog taj i takav standar i te i takve ljude i obicaje , a ko misli drugacije vise je nego slobodan da ode u Kinu (jer tamo se viza moze dobiti) pa da zivi par meseci i radi (saka rize dnevno ali bukvalno) U Rusiju se nemoze otici i steci radni angazman tek tako ,zapravo u Rusiji je veci problem dobiti vizu za rad nego u EU .Rusija je bogata ,za bogate ,koji po trotoarima po Petrovgradu voze ,i sirotinja koja bukvalno nema za hranu .... Razlika izmedju Kine,Rusije i slicnih bantu zemalja i EU i Amerike je u pravu na rad ,u EU,USA svako ko zeli moze da radi pa i ako peres sudove mozes da platis stan i jedes ,siromastvo je izbor U Rusiji ,Kini itd nemozes da radis ako nisi kasta tj deo vladajuce kaste ,mozes da budes sta hoces i ucis koliko hoces nisi kasta i kraj . Dakle siromastvo nije izbor nego moranje ,manite se retorike i okrenite se onome od cega hleb jedemo sada i ovde . Ne trazi EU,USA i drugi od nas nista vise nego da radimo i potvrdimo sebe i svoj identitet . Cinjenica Mi neradimo ,prva drzava u Evropi koji umesto broja nezaposlenih mora da se obrati stanovnistvu sa brojem zaposlenih strasno 1,5 miliona ljudi radi u Srbiji Mi neradimo Mi kukamo Mi neprihvatamo cinjenice (u Prizren ja mogu samo pod zastitom ,nije dakle moje ni nase) Mi neradimo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Sto meni na umu to Nebojsi u postu. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Ne trazi EU,USA i drugi od nas nista vise nego da radimo i potvrdimo sebe i svoj identitet . Као да слушам фараонску пропагандну кампању.... Mi neradimo Mi kukamo Mi neprihvatamo cinjenice (u Prizren ja mogu samo pod zastitom ,nije dakle moje ni nase) Mi neradimo Па, страшно је то како ви не радите. А требало би да радите. Ево, ја радим од 16. године и зарађујем. Добро сам и данас плаћен и увек сам био добро плаћен. Можда зато што сам одабрао да се бавим техником уместо економије, права или политичких наука, ко зна. Мој савет вам је да се преквалификујете и нађете занимање са којим ћете да зарађујете. И да се не стидите посла, него да радите колико год можете. Онда ће ВАМ бити боље и нећете бити толико негативни... Crveni Baron, Пг, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 neverovatno je kako je patrijarh naseo na budalastinu od ove trojice nesretnika. kao njima je stalo do kosova; stalo im je samo do toga da ne izgube fglasace i budu oznaceni kao izdajnici; patrijarh im je trebao samo kao pokrice za sosptvenu nesposobnost. Dakle rekli smo peto istorijsko ne u zadnjih 20 godina; jel to znaci da je Kosovo nase; siptari se povlace i nasa se vojska vraca nazad? Попе, када ти неко уђе у стан, избаци те из њега и он живи у њему то и даље није његов стан. То је твој стан. Ти си његов власник. Е , сада ако полудиш мајци па без икаквог повода , разлога, и разумног објашњења препишеш свој стан насилнику - то тек тада постаје његов стан. Све до тога неразумнога чина - стан је твој. Колико год година да локални судија одлаже да изрекне суд и насилнику да временски рок да напусти туђи, то јест, твој стан - не мења чињеницу да је стан и даље твој. Па ако се спор не реши за твога живота, решиће се за живота твога сина или унука, можда, и праунука. Када би ти , без икаквог разумног објашњења , преписао стан насилнику - шта мислиш шта би твој син, унук и праунук , када би те спомињали у причи - рекли о теби ? Ја мислим, а ти ме исправи ако мислиш да грешим , да би рекли - Е, што имасмо.............................................? Sasa Kolbas and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Попе, када ти неко уђе у стан, избаци те из њега и он живи у њему то и даље није његов стан. То је твој стан. Ти си његов власник. Е , сада ако полудиш мајци па без икаквог повода , разлога, и разумног објашњења препишеш свој стан насилнику - то тек тада постаје његов стан. Све до тога неразумнога чина - стан је твој. Колико год година да локални судија одлаже да изрекне суд и насилнику да временски рок да напусти туђи, то јест, твој стан - не мења чињеницу да је стан и даље твој. Па ако се спор не реши за твога живота, решиће се за живота твога сина или унука, можда, и праунука. Када би ти , без икаквог разумног објашњења , преписао стан насилнику - шта мислиш шта би твој син, унук и праунук , када би те спомињали у причи - рекли о теби ? Ја мислим, а ти ме исправи ако мислиш да грешим , да би рекли - Е, што имасмо.............................................? Cenim da je tvoje resenje isterivanje tog nasilnika (kojeg si inace sam pustio u stan) iako u tom stanu njegovi zive vec genreracijama? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Opet izjednacavas pojam Milosevic sa pojmom Srbi? ccc.. Posto Zebede nigde nije rekao kao sto su Srbi resio problem srba u Hrvatskoj. vec je rekao kao sto je Milosevic resio problem srba u Hrvatskoj. Provaljene su ti fore vise. A ko je resavao problem Srba u Hrvatskoj? Milosevic? A ko su bili oni ljudi u uniformi sa puskama u rukama? Milosevic se klonirao u nekoliko desetina hiljada primeraka? Ili su mozda bili Japanci. Ili ko su onih milion na Gazimestanu '89? Indonezani? Ili ko je glasao na izborima na kojima je Milosevic pobedjivao? Svedjani? A pa u pravu ste i ti i Zeebeede, nema to veze sa Srbima ... javi klada ti se vrati mozak sa godisnjeg da odemo negde na pice ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 neverovatno je kako je patrijarh naseo na budalastinu od ove trojice nesretnika. .smeha. Ma stavili mu nesto u pice ... omadjijali ga ... ne bi on inace tako mislio ... .smeha. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Одакле вам те вести да се на Косову нешто гадно спрема ? Гледам по нету и нигде ништа нисам нашао. Prica gluposti ... brine za puzeve .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Није ми јасна сва ова хистерија, направише панику као да су ово последњи преговори које ћемо икад водити. Мислим, реално, добра воља Србије је да изађе на те преговоре, ако не успеју није крај света. Можда не желе да нас приме у ЕУ ако не признамо Косово али и онако не би журили да нас приме и да признамо. А ко зна , можда се за коју годину промени клима у Европи па нас више не буду притискали. Да ми прво средимо стање у држави, похапсимо лопове, па ћемо лако за Европу. Dragi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 A da mi prvo krenemo da radimo ,ali bez ulaganja nema ni rada . Elem treba da radimo ,tj prvo neko da ulozi cudo od novca ,pa da krenemo da radimo i da zivimo . Dok god neko ne ulozi kisu para ovde nema rada ,da bi ulozili moramo biti deo njihovog sistema ,jer bez obezbedjenja niko ne ulaze svoja sredstva . Dakle stvar je jednostavna ,nemamo nista ,semena vise nema(ko je kriv nije vazno) dakle da bi se posadilo mora da se kupi seme ,nafte nema (ono u Elimiru nije dovoljno ni za hitnu pomoc) IT sector moze da radi od programera preko SEO ,SEM i slicnih delatnosti ,zahteva ucenje i predanost poslu (fali obrazovanje i sistemi placanja pay pal recimo) Treceg sectora nema dakle IT i Poljoprivreda ,avioni kamioni automobili (u zemlji koja nema ni masinski institut kako treba a kamo li nesto drugo) Bez EU (95 % svog izvoza ) smo bukvalno osudjeni na propast ,ili na Kinezizaciju ili Rusoizaciju (gde vecina umire od gladi) . Ja bih voleo da mi imamo druga znanja ili naftu pa nije ni vazno mozemo da se okrenemo kome hoces,nemamo nista i moramo da gledamo ko ce nam dati pravo da radimo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 A i Jevreji su krivi za Ausvic .... Tvoj mozak kao da je nastao u Cernobilu. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Попе, када ти неко уђе у стан, избаци те из њега и он живи у њему то и даље није његов стан. То је твој стан. Ти си његов власник. Е , сада ако полудиш мајци па без икаквог повода , разлога, и разумног објашњења препишеш свој стан насилнику - то тек тада постаје његов стан. Све до тога неразумнога чина - стан је твој. Колико год година да локални судија одлаже да изрекне суд и насилнику да временски рок да напусти туђи, то јест, твој стан - не мења чињеницу да је стан и даље твој. Па ако се спор не реши за твога живота, решиће се за живота твога сина или унука, можда, и праунука. Када би ти , без икаквог разумног објашњења , преписао стан насилнику - шта мислиш шта би твој син, унук и праунук , када би те спомињали у причи - рекли о теби ? Ја мислим, а ти ме исправи ако мислиш да грешим , да би рекли - Е, што имасмо.............................................? Znaci Kosovo je stan koji je bio u Srbiji oduvek ili? Jesmo mi onda u stanu Rimskog carstva? To samo pokazuje gde je mozak i razum ljudi poput tebe. Albanacima i vreme radi u njihovu korist; da nam daju sada celo kosovo za 50 godina uzeli bi celu Srbiju. Njih je sve vise a nas sve manje. Za doba nasih praunuka bice ih na Kosovu bezmalo koliko srba u Srbiji. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука