Juan Valdez Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Sta ima danas Srbije od isporucenog Milosevica, Seselja, Mladica, Hadzica? Чистији ваздух. Млађони, Dragi and Avocado је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Ispunjenje jednog dela medjunarodne obaveze. Ništa nećemo dobiti dok ne ispunimo i drugi deo obaveze. Dok se ne odreknemo Kosova, Sandžaka, Vojvodine... Vlaške republike... banaka, zemljišta, fabrika... srbstva. Eeee tada ćemo dobiti nešto veliko (da ne kažem šta) . Ovako sa pola odradjenog posla nema plate. Isporucivanje mladica karadzica i ostalih haskih optuzenika nam je prvenstveno obaveza prema UN a ne prema EU. Bez obzira sto je uslov za EU i da nije, mi bi morali da isporucumo kao deo obaveze prema UN. Ne znam stoi svi haski sud stavljaju kao nesto sto ima veze za EU i da necemo u EU opet bi imali tu obavezu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Vidis , mi od isporuke Milosevica pricamo o tome kako je to ili nesto sledece, isporuka ovoga ili onoga, ovaj ili onaj ustupak onaj kljucni za pristupanje EU. I sa druge strane imamo Hrvatsku koja je manje vise u isto vreme isporucila ili nesto drugo ucinila za sud u Hagu. Samo sto je Hrvatska sve to radila sa vec zapocetim pregovorima za pristupanje EU a Srbija jos ni to nema a sve moguce i nemoguce je isporucila, predala i pristala na stosta. Kao sto rekoh kod ignjata, dve stvari su u pitanju 1. Mi imamo obavezu prema un sto se tiche isporucivanja optuzenika. I da necemo u EU istu obavezu bi imali i isto bi imali pritiske. 2. Hrvatska je svidelo se to nama ili ne generalno zdravija drzava u smislu politike i pravosudja, Naprimer u Hrvatskoj imas najmanje korupcije, verovatno i bolje pravosudje, i manje unutrasnjih problema. Evropska unija u Srbiji hoce da vidi prvenstveno set evropskih vrednosti u smislu drzavnosti, pravosudja, zdrastva, skolstva, ekoloske brige, brige o ljudskim pravima i slichno. Eto naprimer kod nas se zabranjuju gej parade a kod nas ukidaju sto je direktan napad na ljudsko pravo slobode kretanja. E sad ne znam sto konstatno banalizujes i bilbijas kao da sad smo mi i hrvati isti ali oni vole vise hrvate nego nas... nije bas tako.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Isporucivanje mladica karadzica i ostalih haskih optuzenika nam je prvenstveno obaveza prema UN a ne prema EU. Bez obzira sto je uslov za EU i da nije, mi bi morali da isporucumo kao deo obaveze prema UN. Ne znam stoi svi haski sud stavljaju kao nesto sto ima veze za EU i da necemo u EU opet bi imali tu obavezu. A gde je ispunjavanje obaveza UN-a iz rezolucije 1244 prema Srbiji, gde jasno piše da je Kosovo sastavni deo Srbije ? Crveni Baron and Поинтер је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 A gde je ispunjavanje obaveza UN-a iz rezolucije 1244 prema Srbiji, gde jasno piše da je Kosovo sastavni deo Srbije ? Ne razumem pitanje. Sto se UNa tiche Kosovo je deo Srbije i misija UNa je statusno neutralna. Ispunjava svoju kompletnu obavezu. Samouprava na kosovu moze da proglasi nezavisnost, to joj nigde nije zabranjeno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Isporucivanje mladica karadzica i ostalih haskih optuzenika nam je prvenstveno obaveza prema UN a ne prema EU. Bez obzira sto je uslov za EU i da nije, mi bi morali da isporucumo kao deo obaveze prema UN. Ne znam stoi svi haski sud stavljaju kao nesto sto ima veze za EU i da necemo u EU opet bi imali tu obavezu. Zasto? pitaj DS , Djindjica i naslednike. Oni vise od 10 godina isporucuju i sve to zarad pristupanju EU i ispunjenja uslova za EU. Ni jednom niko nije pomenuo da ce nam UN uvesti sankcije ako ne isporucimo Hadzica ili Mladica na primer. Ali su zato trubili 10 godina kako moramo da isporucimo ovoga ili onoga da bi "usli" u EU. Eto zasto. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Zasto? pitaj DS , Djindjica i naslednike. Oni vise od 10 godina isporucuju i sve to zarad pristupanju EU i ispunjenja uslova za EU. Ni jednom niko nije pomenuo da ce nam UN uvesti sankcije ako ne isporucimo Hadzica ili Mladica na primer. Ali su zato trubili 10 godina kako moramo da isporucimo ovoga ili onoga da bi "usli" u EU. Eto zasto. Gde sam te pitao "zasto"? Evropska unija od nas trazi da postujemo medjunarodni sud a medjunarodni sud trazi te optuzenike. Morali bi da ih isporucimo i da nema EU. Samo sto ovde u cilju politicke borbe neke stranke preskacu korake pa povezuju sudjenja direktno sa eu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Ne razumem pitanje. Sto se UNa tiche Kosovo je deo Srbije i misija UNa je statusno neutralna. Ispunjava svoju kompletnu obavezu. Neutralna misija ? Daj ne zasmejavaj me. UN trebaju kazniti sve članice koje su priznale nezavisnost Kosova jer su prekršile rezoluciju koju su donele. Ali od toga nema ništa jer ovim svetom i UN-om vlada zakon jačeg i lukavog. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Neutralna misija ? Daj ne zasmejavaj me. UN trebaju kazniti sve članice koje su priznale nezavisnost Kosova jer su prekršile rezoluciju koju su donele. Ali od toga nema ništa jer ovim svetom i UN-om vlada zakon jačeg i lukavog. Teksada si to skontao? B-) Jedini razlog sto ti smeta zakon jaceg je taj sto u toj jednacini spadas u slabije... Da je obratno drugu bi plocu vrteo... Taj se princip kroz istoriju sam ilustruje ;-) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поинтер Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Neutralna misija ? Daj ne zasmejavaj me. UN trebaju kazniti sve članice koje su priznale nezavisnost Kosova jer su prekršile rezoluciju koju su donele. Ali od toga nema ništa jer ovim svetom i UN-om vlada zakon jačeg i lukavog. Ne vidim nikakvo lukavstvo...To ti je zakon oruzja i nista vise. A meni nije jasno zasto se toliko zapinje za dobijanje tog datuma kad svi koji nisu slepi, znaju da posle svakog ispunjenog uslova ide jos neki tezi koji ne mozemo da ispunimo? A vidi se i jasna njihova taktika da nas ne zele unistiti odjednom vec malo po malo..."demokratski"...da svet vidi kako su strpljivi i pravicni... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Neutralna misija ? Daj ne zasmejavaj me. UN trebaju kazniti sve članice koje su priznale nezavisnost Kosova jer su prekršile rezoluciju koju su donele. Ali od toga nema ništa jer ovim svetom i UN-om vlada zakon jačeg i lukavog. Ne ide to tako. Clanice UN nisu u obavezi da budu statusno neutralne, misija je statusno neutralna ali to ne obavezuje clanice da budu statusno odluchene van te misije. Drugim recima nemacka moze da prizna kosovo, ali nemacke trupe ako budu tamo moraj uda se ophode u skladu sa misijom. Previse "crno belo" gledate diplomatiju i kompletnu politiku i odnose... to ne valja uopste... sve su to "sive zone" I veliki problem ovde... ljudi oce sve da resavaju agresijom. Zasto da resavamo agresijom nesto protiv nato ako znamo da ce da izgubimo? NE razumem odluku. Vecina ovde ne bi uzela da bije lopova bejzbol palicom u glavu kada upadne u kucu ali bi zato vecina da ide u rat za kosovo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Томин завет, канда је заборавио? http://www.youtube.com/watch?v=dQryRox3qWk Manolis and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Kanda si zaboravio da sad ima diplomu i postao covek od nauke Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragan Radomirovic Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Udruzenje POSTANJE + saopstenje za javnostVanrednim merama i strategijom ekonomske solidarnosti, platformom natalitetnog razvoja, udruzenje podrzava opstanak i povratak Srba na Kosovo i Metohiju, a radi ocuvanja Hriscanskog identiteta u Svetu, kulturnog nasledja Evrope i to teritorijalnom identifikacijom srpskog integriteta i suverenitetom na Kosovu i Metohiji.U.O. POSTANJEDragan Radomurovic Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Томин завет, канда је заборавио? http://www.youtube.com/watch?v=dQryRox3qWk .smeha. A, pa to je bilo pre nego sto je skinuo onu bradavicu sa obraza .... posle se nesto promenio ... valjda anestezija, sta li ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука