grigorije22 Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Масовним демонстрацијама, обустављањем наставе у школама, на факултетима, понављањем 27. марта 1941., падом владе. Народ у том случају мора јасно да каже да се не слаже са одлукама наших представника, и да не говоре, и потписују предају Косова и Метохије, у наше име, него само у своје. Za to je potrebna dobra organizacija i jaka opoziciona partija koje nema. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 U pravu si, dusa je preteznija od tela, zato necu krv na mojim rukama zbog grumena zemlje. Nebesko carstvo ceka pokajnike a za borce za zemlju. Zivot je veca svetinja od svake zemlje. Sloboda nema cenu, ja sam i te kako slobodan. Sa ili bez kosova sam podjednako slobodan. Као што рекох, то нису мислили милиони наших предака који живот положише за тај грумен земље. И ми сада да га поклањамо зарад попуњавања рупа у буџету? Мислим да је прескупо плаћен, и не пристајем на ту трговину. Кости својих предака ја нећу продавати, ти како ти воља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Па што руска војска не остаде тамо, кад је већ прва дошла на Слатину 1999. год... Zbog tadasnje vlasti koja je mislila da moze da prica Zapadu jedno a Putinu nesto drugo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Као што рекох, то нису мислили милиони наших предака који живот положише за тај грумен земље. И ми сада да га поклањамо зарад попуњавања рупа у буџету? Мислим да је прескупо плаћен, и не пристајем на ту трговину. Кости својих предака ја нећу продавати, ти како ти воља. Ti preci koji su dali zivote za grumen zemlje dali su jer je zemlja znacila zivot. Na zemlji si orao, ona ti je donoisila hranu, zemlja je bila izvor rudnika oni su ti donosili materijale da mozes da ores. Nema u grumenu zemlje ama nista sveto. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Друже, то се десило 1999. године, а не 2009. Тада је онај био на власти и није постојала прича о ЕУ. Само о нашој победи над НАТО...Druze brate ne mogu da verujem da ruska obavestajna sluzba nije znala ko pobedjuje na sledecim izborima i kakva je volja naroda. Vrlo su dobro znali i bili obavesteni sta se desava i ko preuzima Srbiju posle rata i kakve su politicke posledice svega Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Zbog tadasnje vlasti koja je mislila da moze da prica Zapadu jedno a Putinu nesto drugo. Које власти пријатељу? Још једном 99-та је у питању... Победа над НАТО, СМ & Цо. Каква прича Западу, када смо ми тада Запад победили. И који Путин тада, где је путин тада био... Неки Јељцинов секретар.. Понекад помислим да је полемика око неких тема на овом форуму "немогућа мисија", не зато што имамо да супроставимо различита мишљења и ставове, него зато што не читамо коментаре једни других, него само гурамо оно за шта мислимо да смо у праву... Јефимија Крунић and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Druze brate ne mogu da verujem da ruska obavestajna sluzba nije znala ko pobedjuje na sledecim izborima i kakva je volja naroda. Vrlo su dobro znali i bili obavesteni sta se desava i ko preuzima Srbiju posle rata i kakve su politicke posledice svega Ма знају и Парусија кад ће бити... Justin Waters and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Које власти пријатељу? Још једном 99-та је у питању... Победа над НАТО, СМ & Цо. Каква прича Западу, када смо ми тада Запад победили. И који Путин тада, где је путин тада био... Неки Јељцинов секретар.. Понекад помислим да је полемика око неких тема на овом форуму "немогућа мисија", не зато што имамо да супроставимо различита мишљења и ставове, него зато што не читамо коментаре једни других, него само гурамо оно за шта мислимо да смо у праву... Pa naravno da nije moguca nikakva ozbiljna diskusije kad vecina ove ekipe, kojoj pokusavas nesto da objasnis, svoje stavove o politicki uopsteno formira citajuci Pravdu, Pecat, Rusku rec i ostale udbaske "enciklopedije politicke filozofije". Аурор, Justin Waters, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Које власти пријатељу? Још једном 99-та је у питању. Zasto pominjes 99 godinu kada se ruska armija povukla 2003? Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Ma zasto bi bilo pa bitno da se slozimo oko neke teme?? ima ozbiljnijih stvari gde treba da se slozimo Tristatri је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Pa naravno da nije moguca nikakva ozbiljna diskusije kad vecina ove ekipe, kojoj pokusavas nesto da objasnis, svoje stavove o politicki uopsteno formira citajuci Pravdu, Pecat, Rusku rec i ostale udbaske "enciklopedije politicke filozofije". I glavni argument im je da sam ja domaci izdajnik, strani placenik, los hriscanin jer sam "protiv" slobode, da ce odbrana kosova da mi da ucini da me Hristos voli vise... da pricam protiv Srbije, da sam anti Srbin i slichno... Ma zasto bi bilo pa bitno da se slozimo oko neke teme?? ima ozbiljnijih stvari gde treba da se slozimo Nije bitno je da ne lajkujemo vredjanja po temama, da se ne prozivamo i da uvazimo misljenje coveka sa kojim pricamo. Sto ste ti i tvoj drugar bilbija radili meni celu temu. Ti eto prvi nijedan moj argument oko UN-a i Eu nisi ispostovao. A na pitanje koje sam ti postavio u privatnoj poruci me nisi udostojio da mi odgovoris. E da i da mu ne stavljamo reci u usta koje nije rekao. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Zasto pominjes 99 godinu kada se ruska armija povukla 2003? Опет не читате до краја оно што сам написао. Дакле, поменуо сам аеродром Слатина и ону чувену јурњаву Руса из Босне до Приштине, која није имала за циљ ништа друго доли да ономе на неки начин помогне да се утврди у власти... Дакле, није била инспирисана нити народом на Космету, нити територијом, нити Србијом и њеним интересима.... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Као што рекох, то нису мислили милиони наших предака који живот положише за тај грумен земље. И ми сада да га поклањамо зарад попуњавања рупа у буџету? Мислим да је прескупо плаћен, и не пристајем на ту трговину. Кости својих предака ја нећу продавати, ти како ти воља. Zar nije i Milošesku hunta pominjala "nastavljanje staze cara Lazara" beše? Koja небеска priča, sunce ti. U kom li samo svetu svi vi živite, voleo bih kad bi moglo da mi bude jasno, o КОСОВСКИ ЈУНАЦИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Опет не читате до краја оно што сам написао. Дакле, поменуо сам аеродром Слатина и ону чувену јурњаву Руса из Босне до Приштине, која није имала за циљ ништа друго доли да ономе на неки начин помогне да се утврди у власти... Дакле, није била инспирисана нити народом на Космету, нити територијом, нити Србијом и њеним интересима.... Sta ima to da se pominje kada je tada na vlasti bio onaj pijani Jeljcin koji je i zdao naredbu za ulazak ruskih snaga na Kosmet. Ja govorim o povlacenju rusa 2003 sa celog Kosmeta a ne samo sa aerodroma Slatina. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Zar nije i Milošesku hunta pominjala "nastavljanje staze cara Lazara" beše? Koja небеска priča, sunce ti. U kom li samo svetu svi vi živite, voleo bih kad bi moglo da mi bude jasno, o КОСОВСКИ ЈУНАЦИ! Sto je najgore pitanje da li je ikom od njih krvna veza neka sa ovim mojim precima...sto izginuse u tom boju. A ja eto, veliki antiSrbin imam dnevnike mojih dedova i pradedova iz ratova iz logora raznorazne dokumente i svasta nesto sto je ostalo za njima.... poprilichno sam siguran da niko od njih ne bi podrzao bilo kakav rat i bilo kakvu nesrecu za svoje potomstvo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука