Млађони Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Јасно ми је зашто ти је гадан... Opa, josh jedan Seseljev retorichar. Doso si malo da se boris protiv nas anti Srba sa tvojim drugarom Bilbijom? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 A sta je tu lose ako je nekom vise stalo do toga da ima leba da jeden nego do toga da li ce KIM da budu deo Srbije? Данас нам кажу, деци овог века, Да смо недостојни историје наше, Да нас захватила западњачка река, И да нам се душе опасности плаше. Нико неће умрети од глади. У ослобођење Косова и Метохије смо уложили милионе људских костију. Наши дедови нису били будале, и врло су добро знали да се не живи само о хлебу. Да ли смо достојни својих предака? Или свет почиње да постоји од нас, и ништа пре нас није постојало, и ништа после нас неће постојати. Само дакле треба да бринемо о својим стомацима. Ко тако мисли, нек му је. Ја тако не мислим, па макар био у апсолутној мањини, макар био једини у Србији који се противи оваквом мишљењу. Јефимија Крунић and Tristatri је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 A sta je tu lose ako je nekom vise stalo do toga da ima leba da jede nego do toga da li ce KIM da budu deo Srbije? ^^ Зато вам кажем: Не брините се душом својом, шта ћете јести, или шта ћете пити; ни тијелом својим, у шта ћете се одјенути. Није ли душа претежнија од хране, и тијело од одијела? Ljubić Nenad Šone је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 ^^ Зато вам кажем: Не брините се душом својом, шта ћете јести, или шта ћете пити; ни тијелом својим, у шта ћете се одјенути. Није ли душа претежнија од хране, и тијело од одијела? Kakve veze ima moja dusa sa time koji lopovi vode Kosovo? Mene prvenstveno brine Srpsko zitije na kosovu, ljudi koji zive tamo da budu bezbedni i da i oni imaju da jedu a ne da li ce da bude u granicama Srbije ili van njih. Naravno da me brine i da ostane u granicama Srbije ali ne po svaku cenu. Ne po cenu ljudskih zivota. Данас нам кажу, деци овог века, Да смо недостојни историје наше, Да нас захватила западњачка река, И да нам се душе опасности плаше. Нико неће умрети од глади. У ослобођење Косова и Метохије смо уложили милионе људских костију. Наши дедови нису били будале, и врло су добро знали да се не живи само о хлебу. Да ли смо достојни својих предака? Или свет почиње да постоји од нас, и ништа пре нас није постојало, и ништа после нас неће постојати. Само дакле треба да бринемо о својим стомацима. Ко тако мисли, нек му је. Ја тако не мислим, па макар био у апсолутној мањини, макар био једини у Србији који се противи оваквом мишљењу. Rekoh gore sta rekoh. Sto se tiche dedova, ako mislis na oslobodjenje od turaka, naravno da nisu bili budale. Oni nisu mogli dostojanstveno da zive dok se ne oslobode turaka. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Rekoh gore sta rekoh. Sto se tiche dedova, ako mislis na oslobodjenje od turaka, naravno da nisu bili budale. Oni nisu mogli dostojanstveno da zive dok se ne oslobode turaka. Не причам о ослобођењу од турака, које се десило 1815.е, него о ослобођењу Косова и Метохије 1912.е. Гледајући свој стомак, много им је било боље да не крваре за Косово и Метохију, али није им угађање стомаку била покретачка снага, и једино што им је било битно, као некима данас. За многе данас они су били будале, нису схватале реалност, и да није битно који лопови управљају Косовом и Метохијом, било то турци, албанци или срби. Него да је једино битно да им стомак буде пун, да прате Великог Брата, да иду сваке године на море, да излазе, и проводе се по сплавовима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Iz ovoga sto Vucic prica proizilazi da su oni spremni da priznaju KiM. Na koji nacin moze da se spreci takav scenario? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Na jednoj drugoj temi jedan rimokatolik zastitnik Srbije je postavio ratnu sliku iz 1999 i naglasio nam da smo bili najbolji kad smo bili sami. Dodalo se tu da je bolje da ih malo vise slusamo i svasta po nesto. Upozorenja tipa sto nas pod znacima navoda dobronamerne ne slusate su haos i strava. Sloboda i samostalnost je Svetinja data nam od Boga jer i On od nas nista ne trazi bez nase slobodne volje. Dakle price tipa lepog zivota se zavrsavaju upozorenjima iz evrope koje glasi: Slusajte nas! blah Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Iz ovoga sto Vucic prica proizilazi da su oni spremni da priznaju KiM. Na koji nacin moze da se spreci takav scenario? Масовним демонстрацијама, обустављањем наставе у школама, на факултетима, понављањем 27. марта 1941., падом владе. Народ у том случају мора јасно да каже да се не слаже са одлукама наших представника, и да не говоре, и потписују предају Косова и Метохије, у наше име, него само у своје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Не причам о ослобођењу од турака, које се десило 1815.е, него о ослобођењу Косова и Метохије 1912.е. Гледајући свој стомак, много им је било боље да не крваре за Косово и Метохију, али није им угађање стомаку била покретачка снага, и једино што им је било битно, као некима данас. За многе данас они су били будале, нису схватале реалност, и да није битно који лопови управљају Косовом и Метохијом, било то турци, албанци или срби. Него да је једино битно да им стомак буде пун, да прате Великог Брата, да иду сваке године на море, да излазе, и проводе се по сплавовима. Ja dovoljno postujem svoje pretke da im ne citam misli. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Срби са севера КиМ: Тражимо да дође руска војска! Па што руска војска не остаде тамо, кад је већ прва дошла на Слатину 1999. год... Млађони, Aquilius Cratus and Justin Waters је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Масовним демонстрацијама, обустављањем наставе у школама, на факултетима, понављањем 27. марта 1941., падом владе. Народ у том случају мора јасно да каже да се не слаже са одлукама наших представника, и да не говоре, и потписују предају Косова и Метохије, у наше име, него само у своје. Pa ono jeste razgazile se one silne Nike-patike od 2008. Jeste da je original ali 5 godina je 5 godina. Милан Ракић and Juan Valdez је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Ja dovoljno postujem svoje pretke da im ne citam misli. На косовском завету су они одгајени, а тако су и мене васпитали, да је земаљско царсто за малена, а Небеско сада и до века. Да је душа претежнија од тела. Да слобода нема цену. Да нема продаје територије, за опстанак на власти, и пуњење буџета, и својих џепова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Па што руска војска не остаде тамо, кад је већ прва дошла на Слатину 1999. год...Zato sto im je receno da smo bezuslovno spremili kofere za evropu Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Zato sto im je receno da smo bezuslovno spremili kofere za evropu Друже, то се десило 1999. године, а не 2009. Тада је онај био на власти и није постојала прича о ЕУ. Само о нашој победи над НАТО... Млађони, Аурор, Juan Valdez and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 На косовском завету су они одгајени, а тако су и мене васпитали, да је земаљско царсто за малена, а Небеско сада и до века. Да је душа претежнија од тела. Да слобода нема цену. Да нема продаје територије, за опстанак на власти, и пуњење буџета, и својих џепова. U pravu si, dusa je preteznija od tela, zato necu krv na mojim rukama zbog grumena zemlje. Nebesko carstvo ceka pokajnike a za borce za zemlju. Zivot je veca svetinja od svake zemlje. Sloboda nema cenu, ja sam i te kako slobodan. Sa ili bez kosova sam podjednako slobodan. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука