Душка Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 kazu da je ta kletva majke izuzetno jaka ,i u dokumentarnom filmu "Kletva" ima jedan dio gdje je majka proklela svoga sina koji ju je maltretirao strasno i njemu i njegovoj djeci su se desile strahovite stvari ,mislim da su svi zavrsili tragicno ...inace knjiga je prelijepa i jako korisna ,odlican izbor .smesko. I ja mislim da je njemu samo niklo onako kako je posijao... kazes da je to filma prvo , pa onda zavrsavam da je knjiga preliijepa... Šta je na kraju film ili knjiga "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 Izvinjavam se na greškama ali pišem jednom rukom i brzo... "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 dabogda svi da shvatite da vas Bog voli i čuva i uči kako da budete radosni eto,sad sam vas proklela Душка је реаговао/ла на ово 1 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bigica Написано Мај 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 I ja mislim da je njemu samo niklo onako kako je posijao... kazes da je to filma prvo , pa onda zavrsavam da je knjiga preliijepa... Šta je na kraju film ili knjiga spomenula sam ti taj dio u filmu o majci i sinu ,a posto si ti napomenula da citas Igru andjela ,nadovezala sam se na kraju da je knjiga poucna i jako dobra Душка је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bigica Написано Мај 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 slazem se da se sve odbija i vraca kao bumerang ,kako dobro tako i zlo , al rijeci imaju veliku moc i zato se mora paziti kako i sta se prica ,isto tako ima puno slucajeva gdje ne ispasta direktno osoba koja je ucinjela zlo,vec neko njoj jako blizak ,jer svaka izgovorena rijec i svako djelo utice ne samo na pojedinca nego na sve ljude,svi smo usko povezani Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 spomenula sam ti taj dio u filmu o majci i sinu ,a posto si ti napomenula da citas Igru andjela ,nadovezala sam se na kraju da je knjiga poucna i jako dobra Ahaaa sad kontam, ta knjiga A šta npr. kad neko nekoga kune onako u ljutini i kasnije to ne misli, ono u svadji nekoj... "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 Клетва је нешто што не постоји у светотајинском и литургијском животу Цркве. Као таква, она не представља "објективну реалност" за Цркву. Malina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 Moguće je da 'kletva' ostaje u ustima onoga ko je izgovara.Ne dobacuje daleko, vraća mu / joj se u srce. Bigica је реаговао/ла на ово 1 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 Ovo sada videh na FB, tako da ... možda i nije verodostojno,a nemam knjigu Svetog Nikolaja da proverim: ДАЈТЕ МИ ЈЕДНОГ СРБИНА КОЈИ ЈЕ ОПСОВАО ЂАВОЛА, ОПРОСТИЋУ ХИЉАДУ КОЈИ СУ ОПСОВАЛИ БОГА ! ВЛАДИКА НИКОЛАЈ ВЕЛИМИРОВИЋ - ''О БОГУ И ЉУДИМА'' Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 Ja sam na stranici Svetosavlje pročitala priču o sinu kojeg je majka proklela i obistinilo se. I Vladika Nikolaj kaže, dok su vam još roditelji živi molite ih za oroštaj i skidanje kletve... "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 Ja sam na stranici Svetosavlje pročitala priču o sinu kojeg je majka proklela i obistinilo se. I Vladika Nikolaj kaže, dok su vam još roditelji živi molite ih za oroštaj i skidanje kletve... Па ето ти одговора. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 Ja sam na stranici Svetosavlje pročitala priču o sinu kojeg je majka proklela i obistinilo se. I Vladika Nikolaj kaže, dok su vam još roditelji živi molite ih za oroštaj i skidanje kletve... На страници "Светосавље" се свашта може прочитати у последње време. Клетва нема никакве везе са хришћанским етосом, нити са светотајинским животом Цркве. О њој се може причати унутар неких наших односа. Бог и Црква са тим заиста немају ништа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 Послушајте критику документарног филма "Клетва" коју је дао владика Давид: Анастасија, Sara" and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Denci Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 Ne može dobro stablo donijeti zlih plodova niti nevaljalo stablo dobrih plodova. Svako stablo koje ne rađa dobrim plodom siječe se i u oganj baca. Dakle: po plodovima njihovim ćete ih prepoznati. (Matej 7, 15) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 Управо је тај филм владика критиковао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука