Jump to content

Ukida se pretplata za RTS

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ma de otvara, nađe se neko, možda jedan u 15. uglavnom otvaraju sve u isto vreme. Ili eventualno ono kao prvo otvore prednja pa 2-3 sekundi kasnije ostala, a ti ako se švercuješ sačekaj da se otvore pa uđi, retko ko će da te smara. Nego video sam par puta careve ne da neće da pusta nego ono kad ovaj pokuša da uće ovaj zatvori vrata onako ispred nosa.

Једаред на рибљој пијаци , док беше тамо станица. Зима. Напунио се автобус и сад чека тајминг да крене. Неколико минута, пун бус, људи се већ упарили. Неки чича дотрчао до предњих врата и куца шоферу да отвори и галами да му отвори да уђе. Шофер кулира. Једе неку паштету или већ тако нешто. Утом један лик из буса( иначе жешћа будала од човека) стајао напред до возача и кад му је досадило ово куцање чичино на прозор од врата навије се над возача и издере се :" КОООО ЈЕЕЕ!" и шофер махинално кликне на дугме и отвори врата. Народ у бусу се поваљао од смеха. Шофер почео да се дере на чичу као у фазону што му кочи бус да не крене на време, а на тај снобизам цео бус почео да ложи возача типа "Вози мишко" или ко је" и слично...

Има стварно дилеја за тим воланом. Најбољи је био онај лик брка што је имао једно стаклено око( ако сам добро видео) тај је возио рели увек.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 51
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Приде најгори тв програм има РТВ, а ни радион није ништа бољи.

Сем оне смешне серије "државни посо" све остало је нешто у паорском фазону.

И сад у Новом Саду живи око пола милиона људи у осталим градовима Воше још толико људи, дакле паора реално имамо мање нег Шумандија. Ал сине све су нам вести и све инфо о кукурузима.

- Добар дан.

- Добар дан.

- Ево смо у селу Сиригу , гледате нову серију "Петказање" једну од многих паорских документараца. Баба Милева јел родио кукуруз ове године?

- Јесте.

- Оћел бити дебелих свиња.

- Биће.

- А јел имате мангулице.

- Немамо. Ми Херцеговци никад нисмо држали мангулице, који ће нам то. Ал кукуруз је солидан, да извинеш волки ( и одмерава баба рукама)  ...

AХАХАХААХАХА МРЕМ ОД СМЕХА! :ДДД

Подели на овим сајтовима

Значи убеђен сам да ће се у Војводини и даље наплаћитави тв претплата.

Овде сине све има да платиш и шта си потрошио и шта ниси, ми смо још увек у Аустро-Угарској што се тиче функционисања плаћања држави, али не и стандарда...но Јелко Кацин ће се већ постарати...

Приде најгори тв програм има РТВ, а ни радион није ништа бољи.

Сем оне смешне серије "државни посо" све остало је нешто у паорском фазону.

И сад у Новом Саду живи око пола милиона људи у осталим градовима Воше још толико људи, дакле паора реално имамо мање нег Шумандија. Ал сине све су нам вести и све инфо о кукурузима.

- Добар дан.

- Добар дан.

- Ево смо у селу Сиригу , гледате нову серију "Петказање" једну од многих паорских документараца. Баба Милева јел родио кукуруз ове године?

- Јесте.

- Оћел бити дебелих свиња.

- Биће.

- А јел имате мангулице.

- Немамо. Ми Херцеговци никад нисмо држали мангулице, који ће нам то. Ал кукуруз је солидан, да извинеш волки ( и одмерава баба рукама)  ...

:cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:

надлежнииии..ма моооолиммм вас, метите бар овај део одма горе у најабољи одговор

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Nije sija nego vrat! Pa ko puni budzet nego opet gradjani Srbije tj. poreski obaveznici. Sada i oni koji nisu placali RTS ima da ga placaju ali indirektno...Strava sta sve serviraju ovom narodu i sto je jos strasnije - "prolazi im" :(

Осим тога, примећује ли неко нешто малкице ”абнормално” у ова два пасуса (под условом да је тачно што кажу)?

Prema saznanjima tog lista, prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić odlučio je da će se javni servis u naredne tri godine finansirati isključivo iz budžeta, pošto je nedavno odbacio predlog da se pretplata za RTS naplaćuje preko poreza na imovinu.

Vučić je, prema istom izvoru, obavestio one koji učestvuju u pisanju zakona o elektronskim medijima da pretplatu treba ukinuti i da ne treba uvoditi nove namete građanima, već da će se javni servis finansirati iz budžeta dok se ne pronađe bolje rešenje.

Подели на овим сајтовима

Има стварно дилеја за тим воланом. Најбољи је био онај лик брка што је имао једно стаклено око( ако сам добро видео) тај је возио рели увек.

E sad ima i dobrih likova nisu svi ovakvi, koliko puta su me čekali kad se zalećem negde iz pm da stignem bus i on opušteno čeka i ostavimi otvorena samo zadnja vrata, ako su mi npr ona bliža. I još sad oičeli kad im pokažem kartu da viču Hvala i tako svakome ko uđe u bus ili kad kupuje kartu "Hvala izvolte". Ima dosta i dobtih i ljubaznih vozača, samo što ti se u pamđenje uglavnom urežu ove dileje.

Подели на овим сајтовима

Нешто не капирам, ко од вас овде,а чињеница је да је већина овде младих на родитељским јаслама,плаћа било шта од комуналија , струје,телефона,инфо стана,пореза и слично!?

Као друго,ко од вас уопште гледа тв програм,да би судио о његовом квалитету?

И оно што је по мени најцрња ствар,не везано за тв претплату, јесте да нико у овој Србији не жели више да да буде поштен,сви гледају да преваре државу,закину,украду,и све под паролом  и чувеном крилатицом: "Па шта раде ови на власти,колико они покрадоше"

По мени суштинске разлике нема,нити ће бити било каквих промена јер народ је исти као и власт...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Нешто не капирам, ко од вас овде,а чињеница је да је већина овде младих на родитељским јаслама,плаћа било шта од комуналија , струје,телефона,инфо стана,пореза и слично!?

Као друго,ко од вас уопште гледа тв програм,да би судио о његовом квалитету?

И оно што је по мени најцрња ствар,не везано за тв претплату, јесте да нико у овој Србији не жели више да да буде поштен,сви гледају да преваре државу,закину,украду,и све под паролом  и чувеном крилатицом: "Па шта раде ови на власти,колико они покрадоше"

По мени суштинске разлике нема,нити ће бити било каквих промена јер народ је исти као и власт...

E pazi ja nisam rekao da treba da se zakine pokrade država ili bilo šta drugo. Ali jednostavno ako neko nešto ne koristi, zašto mu naplaćivati, gledao sam TV, onda sam shvatio koje je to uglavnom smeće, pa sam doduše ostao da gledam isključivo kanale tipa (Discovery, NG itd.) međutim i oni su izgubili na kvalitetu, pa sa totalno prestao, ako hoću neko sueriju film ili bilo šta da gledam to nađem na netu, em što mi nije vreme fiksno, em što mi sadržaj nije fikstan.

Ovo struja, voda itd ok treba da se plaća i nemam ništa protiv da se kažnjavaju oni koji ne plaćaju, ali TV preplata, pa kod mene se RTS skoro ne gleda, kada bi bilo da se plaća preplata ili da nemaš RTS znaš li koliko bi ljudi izabralo ovo 2. Realno RTS nema ništa da ponudi da se suprostavi konkurenciji, miti ovih brain wash emisija i rijalitija. A ne može ni po kvalitetu nekog naučno obrazovnog programa da privuče ovu drugu stranu

Подели на овим сајтовима

Краду како окренеш, али овим укидањем претплате мажу, брале, очи овом народу само тако..и док је важила претплата сваки динар који уплатиш више за утрошену ел. енергију скидали су за ту претплату...'ладно, без питања преусмере ти новац на њу. Што каже моја Џас, све сув лопов!

Подели на овим сајтовима

Где си ти то видо проклињање, аман Драги Just_Cuz_19

Вера у  нашу ( хахахаа,коначно се изрази како треба :bla: )  државу нам је можда "мааалкице пољуљана" ал љубави не фали,ми људе волимо .

Што да плаћам претплату рецимо кад ни тв пријемник немам у кући, ( сад ће ме то стићи кад је из буџета државе) а та иста држава ( јер они финансирају и школство) још ни цвоњак не исплати мојој ћери од трудничког боловања већ четврти месец !?

Zar zaista mislite da vam je ranije bilo bolje? Nije! Danas živite najbolje nego ikad. Sigurno, stanje je daleko od približno idealnom stanju,

:blink2: ај признај опет се ниси испљуско ладном водом ко ни ономад :nene:

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Ne treba ga ukinuti nego prosto im nametnuti trziste, pa ako vrede neka opstanu a ako ne, sami ce nestati tj.bankrotirati. RTS treba da se finansira sam a ne da na platnom spisku stoji masa ljudi koji nikada nisu ni krocili u zgradu RTS-a a gradjani preko pretplate da im isplacuju plate. Da ne pricamo da ga placamo 2 puta-jednom preko pretplate a drugi put preko kablovske... Pljacka "par excellence"! 

I u Italiji se placa pretplata za RAI. Oko 120 evra godisnje. A postoji jos nekoliko privatnih TV stanica za koje se ne placa. Medjutim ovde niko ne prica da RAI pljacka narod ... Ne kapiram u cemu je fora ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ne treba ga ukinuti nego prosto im nametnuti trziste, pa ako vrede neka opstanu a ako ne, sami ce nestati tj.bankrotirati. RTS treba da se finansira sam a ne da na platnom spisku stoji masa ljudi koji nikada nisu ni krocili u zgradu RTS-a a gradjani preko pretplate da im isplacuju plate. Da ne pricamo da ga placamo 2 puta-jednom preko pretplate a drugi put preko kablovske... Pljacka "par excellence"! 

Плаћање кабловском дистрибутеру је плаћање услуге преноса програма а не производње програма.

А лепо су се сетили да оптерете буџет а да људи мисле да су се ослободили намета...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ala vi imate veru u vašu državu.

Важно да ти верујеш у своју државу па идеш около и убеђујеш и све друге да верују у своју.

То је добро.

Подели на овим сајтовима

Bolje bi nam u životu bilo da RTS-a nije ni bilo  :)

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...