Jump to content

Ukida se pretplata za RTS

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nisam u toku. Rekli su da vise nece reprizirati stare serije. Da li su to ispunili? :0222_shocked:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 51
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Nisam u toku. Rekli su da vise nece reprizirati stare serije. Da li su to ispunili? :0222_shocked:

Јок море.. Сад иду корак даље, превазилазе саме себе и законе здравог разума.. 

Репризирају нове серије!

Прво пуштају циклусе реприза, па тек онда премијера - после 100 реприза.. Да би касније почело ,,нормално'' репризирање.

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Прво повећање плата и пензија, сад и ово... Сумњао сам у Вучића, али више не!

Претплата за РТС и РТВ неће прећи 150 динара

Александар Вучић је, образлажући одлуку Владе о повећању плата и пензија, а имајући у виду да ће повећање донети грађанима бар неки бољитак, рекао да су одлуком о претплати желели да допринесу том бољитку.

Таква одлука је, каже, донета да би наплата била већа, али и како пензионери не би цело повећање пензије потрошили на претплату.

Да би се то омогућило, држава ће из буџета исплатити четири милијарде динара за рад те две телевизијске куће, рекао је Вучић и додао да је ММФ сагласан са тим предлогом.

"Мислим да је то добра телевизија и да држава мора да уложи у национални сервис, он не сме да нестане", истакао је Вучић.

Премијер је објаснио да ће се део новца обезбедити повећањем акциза на гориво са 137 на 139 динара.

Извор: РТС, хе хе
Подели на овим сајтовима

Александар Вучић

:0442_feel:  :0442_feel:  :0442_feel:  :0442_feel:  :0442_feel:  

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...