Jump to content

Ateisti će pre ili kasnije vladati svetom?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Нека и владају светом, зна се ко влада Васионом! 

Xenu?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

ni koji im

Ako neko vjeruje ne treba da trazi dokaz svoje vjere-to nije vjera, zar ne??? Ako u nesto bezuslovno vjerujes onda ti dokazi nisu potrebni-ti VJERUJES... 

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Подели на овим сајтовима

Zašto ne bih mogao da živim ako ne verujem u boga?

Mozes da zivis fizicki, ali kako se osjecas , to me zanima... Cemu tezis? U sta vjerujes? U svoju nevjeru :) jel da?

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Подели на овим сајтовима

Светом владају оскиморони - религиозни безбожници. Зато нам и јесте овако.

Подели на овим сајтовима

Не могу да схватим како било који човјек може да живи ако не вјерује ни у шта... Ако не вјерује у Бога и страшни су ми они који траже доказ да Бог постоји, они су ми гори од атеиста.

To sto neko ne veruje u boga ne znaci da ne veruje ni u sta, pogresno tumacis pojam ateista. Ja mislim da ce svakako biti vise ateista, ali reci da ce "ateisti zavladati svetom" je smesno, zvuci mi kao da kazu "ljudi ce zavladati svetom" u smislu da ateiste nista ne povezuje kao sto to povezuje ljude neke veroispovesti, ateisti su samo slicni u tome da ne veruju u bogove.

Mislim da je porast broja ateista povezaniji sa porastom obrazovanih ljudi nego sa bilo cim drugim. Ovo ce mozda nekog uvrediti, ali kada pomislite da ima preko 4000 aktivnih religija, i vama je jasno da je npr. teze obrazovanog coveka ubediti da bude sajentolog nego neobrazovanog.

Подели на овим сајтовима

Ako neko vjeruje ne treba da trazi dokaz svoje vjere-to nije vjera, zar ne??? Ako u nesto bezuslovno vjerujes onda ti dokazi nisu potrebni-ti VJERUJES... 

A jel znate vi da postoje ljudi kojima je tesko da poveruju, pa traze neke dokaze da bi mogli da prihvate Boga, jer je za njih to apstraktno? Sta je cudno u tome, vama je lako da verujete, njima nije? Nije ovde pitanje da li veruje neko ili ne, nego da li trazi neke dokaze da bi potkrepio svoju veru.  Imam osecaj kad citam vase komentare kao da citam nekog vrlo ekstremnog, samo me zanima koji je problem u pitanju.

Подели на овим сајтовима

Nemaju sanse pored sotonista koji vladaju od pocetka(pada) do kraja(pada)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

На крају ће светом да завлада сатана, а тада ће Анђели Господњи доћи и рећи: "Прошло је време које ти је дато на земљи!". Завезаће га и бацити у огањ. И тако се прича завршава.

А до њега ће ићи све ниже и ниже, тако да сте вероватно у праву!

• Волим 1

Зло добра донети не може!

Подели на овим сајтовима

[...]

Mislim da je porast broja ateista povezaniji sa porastom obrazovanih ljudi nego sa bilo cim drugim. Ovo ce mozda nekog uvrediti, ali kada pomislite da ima preko 4000 aktivnih religija, i vama je jasno da je npr. teze obrazovanog coveka ubediti da bude sajentolog nego neobrazovanog.[...]

Образован је онај који има образа, како је рек'о Св. Николај Велимировић.

Подели на овим сајтовима

Светом владају оскиморони

Opet ti :D

Sa nisi upao u neku oksimoron sektu ili tako nešto?

:D

A jel znate vi da postoje ljudi kojima je tesko da poveruju, pa traze neke dokaze da bi mogli da prihvate Boga, jer je za njih to apstraktno? Sta je cudno u tome, vama je lako da verujete, njima nije? Nije ovde pitanje da li veruje neko ili ne, nego da li trazi neke dokaze da bi potkrepio svoju veru.  Imam osecaj kad citam vase komentare kao da citam nekog vrlo ekstremnog, samo me zanima koji je problem u pitanju.

Problem je što dokaze nikada neće naći, ili će ismisliti svoje i verovatno otići u pogrešnom pravcu.

Подели на овим сајтовима

Сложио бих се са насловом теме. Атеисти и нихилисти ће владати светом, а као узрок томе може бити следећи светски рат. 

Везано за Обаму. Није он никакав верник нити хришћанин, он је обичан лицемер баш као и сви пре њега. Америка верује у само једнога бога, име му је Луцифер. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...