Александар Милојков Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Kako idu ti bodovi, daj neki link da pročitam pa i ja da dobijem neki Ко накупи 10 добија бан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 „Безумни су сви људи који нису познали Бога, који нису могли да преко видљивих добара виде Онога који јесте, нити да посматрањем дела препознају Твроца“ - (Пемудрости 13, 1) Zanimljivo kako mi neko ko veruje da zmije pričaju, da je dete rodila nevina žena i da je zemlja stara 6000 godina to kaže.... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Другари моји ајмо на спавање, нећемо пред спавање о овако тешким темама... Оде ово далеко Лака вам ноћ "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Другари моји ајмо на спавање, нећемо пред спавање о овако тешким темама... Оде ово далеко Лака вам ноћ Ju pa šta ti je noć je još mlada, zabava tek počinje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Zanimljivo kako mi neko ko veruje da zmije pričaju, da je dete rodila nevina žena i da je zemlja stara 6000 godina to kaže... Змије не причају. Змија из књиге Постања је персонификација зла. Друго питање. Звиси какав аксиом поставиш. Ако Бога нема, онда девица не може да роди. Ако Га има, онда бива све по Његовој вољи. Не може се на основу Библије утврдити старост Земље. gandalf је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Хахаха можда вама, али с обзиром на то да имам малу бебу која ће за 2 сата да се буди да једе-моја ноћ је давно остарила Ћириличар and horatio је реаговао/ла на ово 2 "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Хахаха можда вама, али с обзиром на то да имам малу бебу која ће за 2 сата да се буди да једе-моја ноћ је давно остарила E pa onda lako noć. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Upravo zato bih tražio dokaz, zato što neću da verujem čoveku na reč. To ne bi bio bilo kakav dokaz, već dokaz čija bi snaga i uverljivost morali da budu srazmerni veličini tvrdnje koja je iznesena, a ta veličina je ogromna. Ne vidim da sam išta zbog toga jadan. Pre bih rekao da je slepac onaj ko slepački poveruje. Види овако....било је таквих људи одувек и мени је то сасвим ок..... свакако нема говора да је ту неко јадан ил пак да је неко слепац......Апостол Тома је веровао у Христа Сина Божијег, био уз Њега све време..итд. ал видевши Га после распећа, значи видевши Га (васкслог) да стоји међу њима није мого то да поверује ,...и тек кад му је дозвољено да руке своје метне у ране на телу Христовом да опипа, значи тек тако је могао да поверује,и јесте се уверио и јесте веровао Васкрсење Господа.... ... А даље шта је речено о том у Светом писму,...па прочитај и сам мало.. .smesko. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Змије не причају. Змија из књиге Постања је персонификација зла. Друго питање. Звиси какав аксиом поставиш. Ако Бога нема, онда девица не може да роди. Ако Га има, онда бива све по Његовој вољи. Не може се на основу Библије утврдити старост Земље. E i ti gde dođe sve pokvari, nisi ti trebao da budeš meta nego Dražen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Bezumni su oni koji nisu poznali Leteće Špageti Čudovište. ja ipak više preferiram Great Green Arkleseizure Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Змије не причају. Змија из књиге Постања је персонификација зла. To ne moze niko sa sigurnoscu da tvrdi, mozda je i "pricala" i imala krila nekad, uostalom u raju se verovatno moglo "pricati' sa svim zivotinjama... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Kad bi se danas pojavio neko sa tvrdnjom da može da umre i vaskrsne ili da može da vaskrsava mrtve, poverovao bih mu jedino pod uslovom da lično overim pacijenta. Ма то ти и кажем, и све те ја разумем....такви сте већ виђени у задњих 2000 год. ништа ново,нити посебно.... и још је само остало да и ви себе и то схватите.... .smesko. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Nije pricala zmija nego djavo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Sad otkud Đavo u raju zašto ga je Bog pustio unutra. I zar ovaj Anđeo nije pao kasnije i postao đavo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 To ne moze niko sa sigurnoscu da tvrdi, mozda je i "pricala" i imala krila nekad, uostalom u raju se verovatno moglo "pricati' sa svim zivotinjama... http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%83%D0%BA%D0%B2%D0%B0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука