kamila Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Akronimi, pseudonimi i avatari govore o sustini stvari a licne slike malo toga znacajnog kazuju. Slazem se, evo po tvom avataru i pisanju delujes mi kao ostra osoba cesto gruba. Postavljac teme Odahviing deluje mi kao nezrela licnost. Dejan Bicanic pametan momak ali kad mu pukne film bezite, Nana je ozbiljna devojka. Nemoj niko da se ljuti, svi smo jedinstvene licnosti i svako je lep na svoj nacin. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 @@kamila, a šta govori tvoj avatar ? Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 @@kamila, a šta govori tvoj avatar ? Njen avatar govori da je ona jedna zedna kamila u pustinji koja masta o nekom nepresusnom jezeru koje bi zauvek resilo njen problem konstantnog osecaja zedji. Deki992, vas psiholog, astrolog i numerolog. Млађони, Juanito and Nevena Zec је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kamila Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 @Nevena Zec Ti oceni, ali evo da ti kazem moj avatar pokazuje da volim Mrtvo more. A za tebe mogu da kazem drska si i ironicna osoba. Moramo biti iskreni. Milan023 and Nevena Zec је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 @Nevena Zec Ti oceni, ali evo da ti kazem moj avatar pokazuje da volim Mrtvo more. A za tebe mogu da kazem drska si i ironicna osoba. Moramo biti iskreni. Mrtvo more ? teško ja bi pre rekla plićak , ali cenim tvoje mišljenje moramo biti iskreni Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Децо! Нема потребе за таквим тоном... Срђан Шијакињић, nana and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kamila Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Mrtvo more ? teško ja bi pre rekla plićak , ali cenim tvoje mišljenje moramo biti iskreni Plicak je u seoskim recicama, a Mrtvo more je Mrtvo more jedinstveno u svetu i lepo kao i okolina koja ga okruzuje. Licno sam se uverila dva puta bila. Ta slika na avataru sto vidis je Mrtvo more. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 @@kamila, Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Можда ће ток нашег разговора попримити интересантнији тон ако би свако рекао о свом аватару. Шта смо желели да "сакријемо" или "покажемо свима" својом сличицом......а да се манемо психологизирања и надигравања речима... Нпр.....моја је сличица мени толико симболично вишезначна и баш ме одсликава,онакооо, поприлично.Тога сам тек накнадно постала свесна а поставила сам је само зато што ми је та икона једна од њених најлеших које сам до сада видела....и драга ми је изузетно... (имам је уживо па сам је сликала,права реткост а и поклон је од куме ) JESSY and Интегра је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 @@nana, у праву си... ја често мењам аватар а он на неки начин говори о мом душевном стању....или какво би желела да буде.... волим увек да освежим аватар....тј.да га мењам... Интегра and nana је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Ја увек кад видим аватар од џесике ја видим особу која корача кроз пакао и спокојно се смешка. Ни пакао јој не може ништа. Kaludjerovic Sreten, Manolis, JESSY and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Ја увек кад видим аватар од џесике ја видим особу која корача кроз пакао и спокојно се смешка. Ни пакао јој не може ништа. хвала ти брате.....ниси далеко од истине.... 8086.gif Млађони, Kaludjerovic Sreten, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 особу која корача кроз пакао и спокојно се смешка Nije tebi lako brale Melhisedek88 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Nije tebi lako brale Mini Mi, Пг, Melhisedek88 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Evo i ja...doduše mojih slika ima i previše po mreži a i nije baš nešto za videti Midrash: način tumačenja sv. Pisma od braće Jevreja, a ima ga dosta u NZ spisima. Grubo bi se preveo kao put. Od tog korena reči dolazi i naziv medresa A slikica ...pa modifikovan znak mog prevoznog sredstva Što mu samo ime kaže ...Ima i jedan vic na tu temu nana, Интегра, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука