Срђан Ранђеловић Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Ја волим да се скривам иза слике овог лепог младића на мојој профилној. .smesko. Manolis, Дејан, Ignjatije and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 evo recimo Aquilio ima dugu kosu Imao je nekada, davno. Dok je headbangovao po svirkama i koncertima. Natasa., Зосима and Дејан је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Ја рекох, пошто се можда отвори тема за упознавања, да виде цуре как сам леп па можда се некој и допаднем :Р Девојке, ваше понуде шаљите на ПП, на смс не одговарам! :ДДД хаха Срђан Ранђеловић and Душка је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Moze neko da im sazvace sustinu svega i da im to stoji pred nosom ali ne, oni traze trivijalne stvari kao sto je ta famozna licna fotografija. Једна занимљивост. Европљани углавном траже слику у CV-ју, док Амери скоро никад не траже (осим ако се не пријављујеш за посао глумца или модела). Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 да виде цуре как сам леп А и мајица лепа... Manolis је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Европљани углавном траже слику у CV-ју, док Амери скоро никад не траже Dok god tražiš da neko stavi sliku u CV, rizikuješ potencijalnu tužbu zbog diskriminacije "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 A moram se složiti sa Aquiliom, nekad mi avatar više govori o osobi nego slika. I lično stavljam avatare koji odgovaraju mom trenutnom raspoloženju i (h)aspiracijama Trenutno je na mom avataru HawkEye Riza, najbolji PA na svetu "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 А ево и сличне теме https://www.pouke.org/forum/topic/8635-%D1%88%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D1%83-%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B1%D1%83-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%80-%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B4/ Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Ja mislim da često kroz avatare, ljudi zapravo pokušavaju da postave neku sliku o sebi, isto kao što u ličnom kontaktu, da se predstave na određeni način kako bi voleli da ih drugi vide. To može odgovarati realnosti, ali i ne mora. Tako da mislim da se kroz avatare, na podsvesnom nivou, pokazuju želje i fantazije osobe. Što ne mora važiti za svakog, naravno. Jer ono što ljudi pišu i kakve avatare stavljaju ima najrazličitije motive i subjektivne razloge, da se o osobi ne može zaključiti dovoljno niti išta pouzdano. Evo ja na primer, ko bi mogao i da pretpostavi zašto mi je prvi username (pre ovog sadašnjeg) bio onakav? Nema šanse. Iza njega nije stajala nikakva simbolika, već jedan čisto praktičan razlog, koji je vremenom izgubio na značaju. JESSY and nana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Ja bih bio spreman i da se lično predstavim, ali na neki privatan način, recimo neka privatna grupa na forumu ili facebook, ali ovako javno mi je bezveze (iz više razloga) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 ako treba će de postavim moju sliku Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 А и мајица лепа... majica kao utešna nagrada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Akronimi, pseudonimi i avatari govore o sustini stvari a licne slike malo toga znacajnog kazuju. intresantno Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Aquilius Cratus, on 29 Mar 2013 - 02:28, каже: Akronimi, pseudonimi i avatari govore o sustini stvari a licne slike malo toga znacajnog kazuju. facenew22222222 intresantno да,...додала бих и скроз тачно kamila је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 да,...додала бих и скроз тачно da , nisam razmišljala o tome moraću da obratim pažnju Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука