Jump to content

Kako izgledaju kolege forumaši koji se "kriju" iza avatara

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја волим да се скривам иза слике овог лепог младића на мојој профилној. .smesko.

Подели на овим сајтовима

Ја рекох, пошто се можда отвори тема за упознавања, да виде цуре как сам леп па можда се некој и допаднем :Р 

Девојке, ваше понуде шаљите на ПП, на смс не одговарам! :ДДД хаха

Подели на овим сајтовима

Moze neko da im sazvace sustinu svega i da im to stoji pred nosom ali ne, oni traze trivijalne stvari kao sto je ta famozna licna fotografija.

Једна занимљивост. Европљани углавном траже слику у CV-ју, док Амери скоро никад не траже (осим ако се не пријављујеш за посао глумца или модела).

Подели на овим сајтовима

да виде цуре как сам леп

А и мајица лепа... 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Европљани углавном траже слику у CV-ју, док Амери скоро никад не траже

Dok god tražiš da neko stavi sliku u CV, rizikuješ potencijalnu tužbu zbog diskriminacije :)

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

A moram se složiti sa Aquiliom, nekad mi avatar više govori o osobi nego slika. I lično stavljam avatare koji odgovaraju mom trenutnom raspoloženju i (h)aspiracijama :)

Trenutno je na mom avataru HawkEye Riza, najbolji PA na svetu :D

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da često kroz avatare, ljudi zapravo pokušavaju da postave neku sliku o sebi, isto kao što u ličnom kontaktu, da se predstave na određeni način kako bi voleli da ih drugi vide. To može odgovarati realnosti, ali i ne mora.

Tako da mislim da se kroz avatare, na podsvesnom nivou, pokazuju želje i fantazije osobe. Što ne mora važiti za svakog, naravno. Jer  ono što ljudi pišu i kakve avatare stavljaju ima najrazličitije motive i subjektivne razloge, da se o osobi ne može zaključiti dovoljno niti išta pouzdano.

Evo ja na primer, ko bi mogao i da pretpostavi zašto mi je prvi username (pre ovog sadašnjeg) bio onakav? Nema šanse. Iza njega nije stajala nikakva simbolika, već jedan čisto praktičan razlog, koji je vremenom izgubio na značaju.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
Aquilius Cratus, on 29 Mar 2013 - 02:28, каже: Akronimi, pseudonimi i avatari govore o sustini stvari a licne slike malo toga znacajnog kazuju. facenew22222222 

intresantno   

да,...додала  бих и скроз тачно  :)

• Волим 1

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...