Jump to content

Kako izgledaju kolege forumaši koji se "kriju" iza avatara

Оцени ову тему

Препоручена порука

А да ти руски љубитељу из италије мене заобиђеш мало, ово је други пут да ме прозиваш и провоцираш од кад ти је скинут бан?

Све има неку границу и меру. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Овај аватар: јер се вера налази на најмање очекиваним местима.

Јер указује да је циљ живота - обожење, успостављање целовите - интегралне личности.

...јер одговара почетничком нивоу моје вере и чињеници да сам увек хтела да будем шефица тајне службе која тамани којекакве караконџуле. :)))

"Драги мој господине, није битно да ли Бог постоји или не, већ да ли бисте Ви своје понашање променили ако бисте открили да Он постоји? Ако је одговор: да, онда значи да је Вама Бог потребан."

Подели на овим сајтовима

Ја сам увек присталица дисциплине и сматрам да аватар треба да буде у складу са форумом где се налазиш и да аватар показује твој став .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Moj avatar kaze da ja mnogo  volim naseg nobelovca Ivu Andrica i njegove stihove:

"
U daljini cuju se kao gromovi
auto putem prolaze kao vjetrovi

Odlaze na dalek put
ko to moze znati
samo neki stoper ljut
sto ih prstom prati "

Подели на овим сајтовима

Овај аватар: јер се вера налази на најмање очекиваним местима.

Јер указује да је циљ живота - обожење, успостављање целовите - интегралне личности.

...јер одговара почетничком нивоу моје вере и чињеници да сам увек хтела да будем шефица тајне службе која тамани којекакве караконџуле. :)))

Их, а ја  хтео да будем као Алукард и да таманим караконџуле са дугачким пиштољем, носим онај шишир и злоћасти осмех на лицу.  :D

Подели на овим сајтовима

Имам наранџасте очи.

По твом аватару бих закључио да си масон, илуминат и члан Бохемијског клуба са којим идеш сваки године у неке шуме и клањаш се великој сови,  и да планираш неку заверу, очигледно на овом форуму, а и све се то види кроз твоја писања овде. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...