Млађони Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 А да ти руски љубитељу из италије мене заобиђеш мало, ово је други пут да ме прозиваш и провоцираш од кад ти је скинут бан? Све има неку границу и меру. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Интегра Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Овај аватар: јер се вера налази на најмање очекиваним местима. Јер указује да је циљ живота - обожење, успостављање целовите - интегралне личности. ...јер одговара почетничком нивоу моје вере и чињеници да сам увек хтела да будем шефица тајне службе која тамани којекакве караконџуле. Данче*, Дијана., Иван Ивковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Драги мој господине, није битно да ли Бог постоји или не, већ да ли бисте Ви своје понашање променили ако бисте открили да Он постоји? Ако је одговор: да, онда значи да је Вама Бог потребан." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Ја сам увек присталица дисциплине и сматрам да аватар треба да буде у складу са форумом где се налазиш и да аватар показује твој став . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Имам наранџасте очи. Плутон, Млађони, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Moj avatar kaze da ja mnogo volim naseg nobelovca Ivu Andrica i njegove stihove: "U daljini cuju se kao gromoviauto putem prolaze kao vjetroviOdlaze na dalek putko to moze znatisamo neki stoper ljutsto ih prstom prati " Bianca and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Aqui је висок и мршав. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Овај аватар: јер се вера налази на најмање очекиваним местима. Јер указује да је циљ живота - обожење, успостављање целовите - интегралне личности. ...јер одговара почетничком нивоу моје вере и чињеници да сам увек хтела да будем шефица тајне службе која тамани којекакве караконџуле. Их, а ја хтео да будем као Алукард и да таманим караконџуле са дугачким пиштољем, носим онај шишир и злоћасти осмех на лицу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Имам наранџасте очи. По твом аватару бих закључио да си масон, илуминат и члан Бохемијског клуба са којим идеш сваки године у неке шуме и клањаш се великој сови, и да планираш неку заверу, очигледно на овом форуму, а и све се то види кроз твоја писања овде. Manolis and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука