Jump to content

Мисли, запажања...

Препоручена порука

Свако мисли да је најпаметнији, па тако и ја... :)

really?  :)
  • Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

možemo mi reći da nismo, ali negde u pozadini... neće čovek tako lako da se odreče... :)

могу можда и да помислим да сам паметна, али да сам најпаметнија, никад....really!  slava3

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

neverovatno koliko me je život iznenadio...

misliš nešto, planiraš, nadaš se, radiš na tome, a onda te život iznenadi da ne poveruješ... nekad na dobro, nekad na loše

i život ti se promeni, i nađeš se u situaciji koju nisi ni sanjao, što ti na kraj pameti nije bilo, i nađeš se u čudu... nekad na dobro, nekad na loše

i prilagodiš se i trudiš se da budeš odgovoran, ostvariš nove prilike, i prebrodiš neprilike... nekad na dobro, nekad na loše

prosto ne mogu da se opasuljim, šta se tu događa...

Подели на овим сајтовима

јел` мислиш генерално или на нешто конкретно?

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

misliš nešto, planiraš, nadaš se, radiš na tome, a onda te život iznenadi da ne poveruješ... nekad na dobro, nekad na loše

i život ti se promeni, i nađeš se u situaciji koju nisi ni sanjao, što ti na kraj pameti nije bilo, i nađeš se u čudu... nekad na dobro, nekad na loše

i prilagodiš se i trudiš se da budeš odgovoran, ostvariš nove prilike, i prebrodiš neprilike... nekad na dobro, nekad na loše

prosto ne mogu da se opasuljim, šta se tu događa...

исто такође

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

зависи у ком правцу воде те кривине :)

да, изненађења могу бити јако непријатна и болна

имао сам таких

сви смо

ја сам јако нестабилна особа, привукао сам исто тако нестабилну ...........тек сад учим неке ствари и схватам шта ми је битно

из д у главу дуууугачак је пут, и то за просте ствари и праве истине, бар за мене

ето мојих запажања за вечерас ;)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

možda si ti neki visok čovek :)

190 отприлике али мислим да није то у питању :D

него "подела карата" на почетку живота и у току детињства, младости......па онда и карактер који те изненади......

убо си ме с темом ;)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...