Иван ♪♫ Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Христос васкрсе ines, Лапис Лазули, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Свако мисли да је најпаметнији, па тако и ја... ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Свако мисли да је најпаметнији, па тако и ја... really? ines је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Христос васкрсе Ваистину васкрсе. Иван ♪♫ and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2013 really? možemo mi reći da nismo, ali negde u pozadini... neće čovek tako lako da se odreče... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 možemo mi reći da nismo, ali negde u pozadini... neće čovek tako lako da se odreče... могу можда и да помислим да сам паметна, али да сам најпаметнија, никад....really! slava3 Иван ♪♫ and ines је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Mea culpa... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 28, 2013 neverovatno koliko me je život iznenadio... misliš nešto, planiraš, nadaš se, radiš na tome, a onda te život iznenadi da ne poveruješ... nekad na dobro, nekad na loše i život ti se promeni, i nađeš se u situaciji koju nisi ni sanjao, što ti na kraj pameti nije bilo, i nađeš se u čudu... nekad na dobro, nekad na loše i prilagodiš se i trudiš se da budeš odgovoran, ostvariš nove prilike, i prebrodiš neprilike... nekad na dobro, nekad na loše prosto ne mogu da se opasuljim, šta se tu događa... АлександраВ, Биљана and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 neverovatno koliko me je život iznenadio... јел` мислиш генерално или на нешто конкретно? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 ... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 neverovatno koliko me je život iznenadio... misliš nešto, planiraš, nadaš se, radiš na tome, a onda te život iznenadi da ne poveruješ... nekad na dobro, nekad na loše i život ti se promeni, i nađeš se u situaciji koju nisi ni sanjao, što ti na kraj pameti nije bilo, i nađeš se u čudu... nekad na dobro, nekad na loše i prilagodiš se i trudiš se da budeš odgovoran, ostvariš nove prilike, i prebrodiš neprilike... nekad na dobro, nekad na loše prosto ne mogu da se opasuljim, šta se tu događa... исто такође "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 28, 2013 јел` мислиш генерално или на нешто конкретно? konkretno generalno nešto kao ovakve krivine (zaokreti, promene), nekad dobre, nekad loše Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 зависи у ком правцу воде те кривине да, изненађења могу бити јако непријатна и болна имао сам таких сви смо ја сам јако нестабилна особа, привукао сам исто тако нестабилну ...........тек сад учим неке ствари и схватам шта ми је битно из д у главу дуууугачак је пут, и то за просте ствари и праве истине, бар за мене ето мојих запажања за вечерас Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 28, 2013 из д у главу дуууугачак је пут možda si ti neki visok čovek Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 možda si ti neki visok čovek 190 отприлике али мислим да није то у питању него "подела карата" на почетку живота и у току детињства, младости......па онда и карактер који те изненади...... убо си ме с темом "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука