Иван ♪♫ Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 kako je lako ljubavlju ispirati usta... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Међу вуковима опстати овци је тешко, али није немогуће, јер нам Господ каже на који начин ми можемо и међу вуковима опстати као овце Његове. А то је: да будемо мудри као змије и безазлени као голубови. Мудрост ће нас сачувати да не постанемо плен, да нас вуци не раскину, односно да нас непријатељи не онемогуће. А безазленост и доброта ће нас сачувати да ми не постанемо вуци. Треба имати, дакле, мудрост. Развијати мудрост Богом дану, све више и више, а паралелно са тим развијати и доброту. Јер, мудрост без доброте прелази у злоћу, а безазленост без мудрости прелази у глупост. Ни једно ни друго више, него да будемо „мудри као змије, а безазлени као голубови“. „И мене су гонили, и вас ће гонити“, говори Господ. С тим морамо бити начисто и припремити се да и при том останемо онако како треба, какви су и преци наши били: људи Божији, народ Божији. И онда, кад дође крај живота нашега, ући ћемо у радост блаженства Царства Небескога. То и јесте смисао и циљ нашег живота. Бог вас благословио! Патријарх Српски Г. Павле Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11986344_595796417240496_5295698212880782315_n.jpg?oh=2135dc980b26d1021fc1b80e0c55bfc5&oe=5675579E "Уметност разговора" Orion, Драшко, Иван ♪♫ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2015 Сви добри људи сличе једни другима , они лоши су лоши на сто начина. Снежана and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 izgleda da dok ne dotakneš nekome sujetu nema „ličnosnog odnosa" ili da češeš po ušima, ili da načepiš, inače si niko i ništa, istina nikoga ne zanima feeble, Лапис Лазули, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2015 dosta mi je izreka i patetike, hoću nešto konkretno, npr.: Hristos vaskrse! Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Септембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2015 dosta mi je izreka i patetike, hoću nešto konkretno, npr.: Hristos vaskrse! Agaton Vuzman, Драшко and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Септембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2015 Nesto slicno,mada nije tema Vaskrs,ali lepo i veselo i kod nas Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2015 Кад учиним добро, гледам да ме примете.Кад чиним рђаво, кријем се од свих Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 21, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2015 Кад учиним добро, гледам да ме примете.Кад чиним рђаво, кријем се од свих ne mozemo se ni stalno kriti... Снежана and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2015 ne mozemo se ni stalno kriti......ни на тренутак, Он све види ( сва срећа по нас) Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2015 Sanja Т., Лапис Лазули, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 10, 2015 sivo... sve je sivo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 10, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2015 Ivan skon'to da sam sarmantna. Zapazila sam. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 10, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2015 Ти си призван на пут небески. Ништа није чудно, ако се онај који трчи понекад и спотакне. Само треба да у сваком тренутку има трпљење и покајање. Стога се покај кад год погрешиш, и не губи време. Колико оклеваш да затражиш опроштај, толико допушташ лукавом да у теби пусти корене. Не допусти му да те изнервира на твоју штету. Драшко, Sanja Т. and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука