Jump to content

Како ће расти деца коју су васпитавали хомосексуалци?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Interesantno da skoro nema nijedan pozitivan komentar od samih amerikanaca na Jutjubu.

prevedeno Google translate

ДартхСцхвартз пре 18 сата (и) 3

Ово ме подсећа на пре пар година. Сам долазила кући из цркве, и Торонту поноса се дешава, па сам помислио да ћу отићи да проверите "наказе" за шетњу, и сигурно довољно Нашао сам их. Сећам се ове две буч жене ходају са својим 8 или 9 година син међу њима. Клинац је носио прслук лееатхер, кратке панталоне леапорд вруће штампе и каубојским шеширом фази (реците ми да није злостављање деце)

емпацае пре 18 сата (и) 3

прикажи све

Сви коментари (22)

Реакције (1)

Пријавите се или се региструјте да бисте могли да поставите коментар!

Ово се догодило услед дуге индоктринације у таквим социјалне образовном окружењу две жене и њихових пријатеља ја верујем да је дете заиста збуњена мог рода и пола, као и будуће сексуалне оријентације, али то је последица живота у тој средини.. Хајде да чекамо резултате експеримената са децом усвојила истополним паровима.

адраганз пре 17 минута

@ ЕмилиГреене1984 Моје мишљење о томе шта одрасли на њиховим телима није битно ... ја се деси да сматрају да је неукусно, али ја немам посао говорећи им како да живе и буду срећни ако им не изазивају физичку или финансијску штету било коме.

Херетицалабле пре 1 сат

@ ЕмилиГреене1984 дете услуге заштите су вероватно заузет покушавајући да ухапси обичних људи за не добија своју децу вакцинишу. Цалифорниа је за мене баш као Содому и Гомору морају бити. Како је учинио овако дуго без оставили у Тихом океану је изван мене. Сигуран сам да страшне ствари ће се десити на место, иако, не, знам ово место треба да иде доле.

БлоодМоонс2014 пре 3 сата (и)

Ово је само зло. Ова два озбиљно болесна, корумпирани, заваравања жене, које желе да прошире своје сексуалне корупције у друге стране мутилатинг ова сиромашна дете. Где су дете услуге заштите за ову Шта оне жене раде је равно погрешна.

ЕмилиГреене1984 пре 6 сата (и)

@ Херетицалабле Није у реду уопште. То је у основи се људи заваравају да мисле како су супротног пола, када истина је да они нису задовољни како су већ направили. Дакле, у узврат, они сами сакате, како би се избегли ко су они.

ЕмилиГреене1984 пре 6 сата (и)

Хормон блокатори? Какав доктор помогне овим људима? Ово је једна од најодвратнијих ствари које сам икада видео. Детета мозак не може да разуме импликације блокирања својих природних хормона или секс операцију промене.

вхеелзвхеела пре 7 сата (и)

без псовки. 301 Владан

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

gde su sada ateisti, sto su ovde insistirali na usvajanju dece od strane gej parova, da brane prava deteta od nasilja

Атеисти ће рећи да је дечак изразио жељу за променом (како је у тексту наведено), тако да његови "родитељи" само излазе у сусрет детету. Тражиће да се наведу студије које поткрепљују ставове да је наведени пример иживљавање.

Две покретне болештине у држави болештина.

• Волим 1

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

sFun_bat

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Kao sto smo rekli, sve pocinje se borbom protivu diskriminacije ljudskim pravima itd,

a zavrsava se usvajanjem dece i pravljenjem od njih zbunjene i konfuzne osobe u vezi svog sopstvenog pola i seksualnog opredeljenja kao i rodnog identiteta.

One bi da kastriraju usvojenog dečaka

Paulina Moreno i Debra Lobel , dve lezbejke koje su u "braku" u američkoj državi Kaliforniji , podnele su zahtev da se njihov 11.godišnji usvojeni sin kastrira i prođe kroz operaciju promene pola . Dečak , koji je navodno izrazio želju da bude devojčica , već prolazi kroz hormonsku terapiju koja mu onemogućava da prođe pubertet kao dečak , započetu kad je imao 8 godina . Sada su njih dve podnele zahtev da se izvrši uklanjanje muških polnih organa , da bi on postao "ona" (tj transvestit ) ....

article-2043345-0E25861300000578-161_634x384.jpg

The little boy who started a sex change aged eight because he (and his lesbian parents) knew he always wanted to be a girl

The lesbian parents of an 11-year-old boy who is undergoing the process of becoming a girl last night defended the decision, claiming it was better for a child to have a sex change when young.

Thomas Lobel, who now calls himself Tammy, is undergoing controversial hormone blocking treatment in Berkeley, California to stop him going through puberty as a boy.

But Pauline Moreno and Debra Lobel warn that children with gender identity disorder forced to postpone transitioning could face a higher risk of suicide.

The hormone-suppressant, implanted in his upper left arm, will postpone the 11-year-old developing broad shoulders, deep voice and facial hair.

The couple faced intense criticism from friends and family as a result, Ms Moreno told MailOnline.

'Everybody was angry with us. "How could you be doing this? You might be ruining his whole life!"

Citing a statistic from the Youth Suicide Prevention Program, Ms Moreno noted over 50 per cent of transgender youth will have had at least one suicide attempt by their 20th birthday.

Read more: http://www.dailymail...l#ixzz1ZqWnmyuY

Ovo je ogavno sta rade.

Nasim ljudima u Americi oduzimaju decu za kojekakve budalastine,a ovo im je kao normalno.

Uf,ne mogu doci sebi kad sam ovo procitala.

Straaaasno!!!

Pomozi Boze tom nesretnom detetu!

Подели на овим сајтовима

Наравно да је болест. Ово су људи за психијатријско оделење затвореног типа.

Ovi konkretno jesu. Da Momak ima punu pravnu i poslovnu sposobnost tek onda bi trebalo da moze da se podvrgne tim operacijama.

Атеисти ће рећи да је дечак изразио жељу за променом (како је у тексту наведено), тако да његови "родитељи" само излазе у сусрет детету. Тражиће да се наведу студије које поткрепљују ставове да је наведени пример иживљавање.

Glupost. Otkud ti to da ce da ateisti to navedu? Ovo nije nikakav "dokaz" protiv stava za koji se ja zalazem ( posto pod ateisti smatras mene ).

Dokaz je podjednako jak kao da ja sad kazem, lose je da muskarac i zena usvajaju decu jer je su maltretirali ili zlsotavljali dete ( a ima i takvih sluchajeva kakvih hoces )

Ja ovakvo ponasanje najostrije osudjujem.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Какво црно изјашњавање о сексуалној оријентацији? Ни ту оваквим болесницима не треба давати простора за постојање, ни у евиденцијама. Јасно је где је место болештинама и разним психозама. Од лудака са запада ме више ништа не изненађује и више ми их није ни жао.

Мушкарци женама! hellooooooooo и-или

Жене мушкарцима! hellooooooooo

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

To sa trangenderom koliko znam ne postoji nikakv naucni metod da se utvrdi...

Ovo je cisto zlostavljanje deteta.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Какво црно изјашњавање о сексуалној оријентацији? Ни ту оваквим болесницима не треба давати простора за постојање, ни у евиденцијама. Јасно је где је место болештинама и разним психозама. Од лудака са запада ме више ништа не изненађује и више ми их није ни жао.

Мушкарци женама! hellooooooooo и-или

Жене мушкарцима! hellooooooooo

Ma danasnji ljudi uopste ne treba da usvajaju decu. http://www.drlove.com/content/woman-who-adopted-molested-child http://www.circleofmoms.com/welcome-to-circle-of-moms/adopted-daughter-molested-665939

Bolesnici su bolesnici nema veze sa njihovom seksualsnocu. Get over with it, dunja. :)

Подели на овим сајтовима

Strašno.Ove dve bolesnice bih ja na doživotnu hormonsku terapiju.Svakodnevnu!

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Strašno.Ove dve bolesnice bih ja na doživotnu hormonsku terapiju.Svakodnevnu!

AJ bih doktore koji su prihvatili. Jednostavno dete nema punu pravnu i poslovnu sposobnost da bi stupalo u takve poteze.

Ne znam kako to ide u USA, ali u Srbiji nikad.( ne mislim na promenu pola vec na promenu pola maloletnicima)

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

AJ bih doktore koji su prihvatili. Jednostavno dete nema punu pravnu i poslovnu sposobnost da bi stupalo u takve poteze.

Ali njih dve prvo.Pa onda doktore,hormonska terapija,pa malo citostatika u krvi,a onda bih im oduzela dozvole za rad,doživotno,pa u zatvor na neko vreme.Unakaziti maloletno dete,na ovakav način,je monstruozno.
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...