Jump to content

Нека питања око вере и живота у Цркви

Препоручена порука

ма не оптерећујем се њиме него питам из радозналости

а никад нећу извадити личну карту јел сам чуо да је то печат антихристов

vidis da se opterecujes,inace ne bi sebi dao jedno takvo obecanje...

naravno to je tvoj izbor,ali evo podsjeticu te na rijeci starca porfirija kavsokalivita koji je rekao,parafraziram...'nikakvi pecati,antihristi,niti bilo kakvo drugo zlo nam ne moze nista ako nam je u srcu Hristos'...dakle,spasenje jeste-imati Boga...a sve ostalo su kojekakve paranoje,pa tako i ta od novih licnih karata...

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

хммм како сад то гледо сам на уоутубу где отац Јоил реко да се то не узима и још један монах(немогу сад да се сетим имена његовог) и отац Николај је реко колко се сећам.И старац Пајсиса је писао о томе и Свети Нил..И прочито сам да ће доста њих примити несвесно тај жиг..

тако да нема шансе да га узмем :D

а како да ти казем у једну руку се и оптерећујем зато ако доживим то да знам шта да радим и како да се понашам :D

Подели на овим сајтовима

хммм како сад то гледо сам на уоутубу где отац Јоил реко да се то не узима и још један монах(немогу сад да се сетим имена његовог) и отац Николај је реко колко се сећам.И старац Пајсиса је писао о томе и Свети Нил..И прочито сам да ће доста њих примити несвесно тај жиг..

а како да ти казем у једну руку се и оптерећујем зато ако доживим то да знам шта да радим и како да се понашам :D

ma da nam je ''samo'' imati Boga...

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Ако ће ти бити лакше, једно су биометријски документи који постоје на личној карти и који не нарушавају твој интегритет, а друго је биометријски чип, који би ти био под кожом и могао би евентуалним испуштањем електромагнетних таласа да утиче на твоју психу. Тако да се ипак ради о мањој дози параноје. Људи се боје ствари које не разумеју, што је негде и оправдано, али ни карте ни пасоши у овом садашњем облику ти не могу утицати на психу, тако да немој то да користиш као изговор да не одеш под Острог, слава му и милост!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

аха мада брате ни не тразим изговор отићићу ако Бог да па макар ишо и песке до тамо..

Био сам у Острогу са 12 год ,Свети Василије ми је много много помогао...

а брате да те питам ако тако кажез за те пасоше,засто је Руска и Грчка Православна Црква тразила да небуду обавезни ти лични документи??

Подели на овим сајтовима

Због тога што би то у једном тренутку могло довести и до оног другог, до кожних имплантата, па не желе да се постави ни прва степеница у том смеру. Али што се ових докумената тиче, једино што неко може, макар према тврдњама оних технички образованих, да ти прати кретање када прођеш кроз неки контролни пункт, чини ми се. Али, како имаш мобилни, кредитну картицу, Интернет, и ко зна шта све не, та прича постаје бесмислена, јер преко мобилног може да те прати сваки клинац који проведе једно послеподне на Интернету да би схватио како то да ради.

Само ти оди код Светог Василија и не бој се! ;)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ако хоћеш да прелазиш царину (ваљда си мислио границу) без пасоша и личне карте, најједноставније је да то урадиш илегално (преко неке планине, или неким козјим стазама, или кроз неку шуму на граници...). 0110_hahaha

dobrodosli

Подели на овим сајтовима

ОК хвала пуно АЦо брате и хвала и теби Ана

хахаа брате веруј ми да сам и размишљао да идем преко планине

pametno !

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...