Jump to content

Svjedočanstvo najveće astrologinje Balkana: Kako me je Bog spasio od sotonske prevare - astrologije

Препоручена порука

To je nagrada cuvenog skeptika James Randya i odnosi se na sve supernaturalno ne samo na astrologiju. Rendi je jedan prevarant po profesiji (madjionichar)  i nije nikakav naucnik, ali saradjuje sa naucnicima. U principu kompletna njegova organizacija je jedan skepticharski cirkus za promociju modernog pokreta skeptika, cela ta nagrada od milion dolara je jedan marketing. Rendi je covek koji zivi od skepticizma i to mora da se uzme u obzir. Skepticizam je takodje jedan veliki biznis, imaju casopise, udruzenja, partije, organizacije, knjige, fan klubove, forume itd.. industrija da kazem.

Ja bih se vise obazirao na cisto i iskljucivo naucne testove iz naucne zajednice, http://www.astrology-and-science.com/ ovde ih ima, postoji veliki broj naucnih testova astrologije i gomile astrologa. ZA sada ni jedan bez pozitivnog rezultata.

Jeste, doticni drzi tu nagradu, i u principu testovi su vrlo zeznuti, vecina vidovnjaka i ostalih supersensa se vadi na to kako su napravljeni da niko ne moze da prodje, kako atmosfera pred testiranje je bila suvise napeta(nisu mogli da se opuste), kafa im bila hladna itd. U principu, znam da niko jos do sada nije osvojio nagradu. U svakom slucaju, bila astrologija tacna ili ne, u jednom trenutku shvatis da covek ladno moze da prevazidje svoju natalnu kartu. Cemu bi inace negativni aspekti u natalnoj i sluzili ako ne da coveku ukazu na cemu konkretno kod sebe treba da radi, da usavrsava. Pa ako je tako, onda astrolozi ne igraju, bar ne u nekom vecem procentu njih, tu ulogu da ukazu konkretnosti, vec da navlace ljude da od njih zavise. A da li covek moze da se usavrsava bez vere, bez nekog viseg cilja? Jer ako astrologija nudi neke destruktivne i konstruktivne parametre nase licnosti i nasih htenja, gde se u njoj krije onda odgovor na to gde kao covecanstvo i kao pojedinac idemo, cemu nasa svrha. Ona ne moze da da odgovor na to, kao i na to kako da popravimo negativne aspekte. I ima tu jos puno rupa, kao npr da ljudi nisu oduvek znali za sve planete u suncevom sistemu i i da se astrologija zasniva na polozaju planeta i zvezda u odnosu na Zemlju(geocentrizmu). U veri moze da postoji samo jedno objasnjenje, ili se priblizavamo Bogu, ili se udaljavamo.

Подели на овим сајтовима

Moralo bi jasno da se napise o astrologiji sledece: 

Ko nam je ostavio da gledamo zvezde i tumacimo njihovu poruku?

Ako ne postoji Ko onda se astrolozi bave citanjem svetlucavog obicnog kamena.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

čoveku je beskorisno da zna svoju buducnost, jer time gubi slobodnu volju. moze da postoji samo jedno objasnjenje, ili se priblizavamo Bogu, ili se udaljavamo. svi žele da vide proroke i čudotvorce, a ne moze da se cita i tumaci Biblija po sopstvenoj volji.

Подели на овим сајтовима

Jeste, doticni drzi tu nagradu, i u principu testovi su vrlo zeznuti, vecina vidovnjaka i ostalih supersensa se vadi na to kako su napravljeni da niko ne moze da prodje, kako atmosfera pred testiranje je bila suvise napeta(nisu mogli da se opuste), kafa im bila hladna itd.

Nije problem u kvalitetu testova, svakako su vrlo kvalitetni, ali znam da je par puta odbio da objavi rezultate testova ovog lika:http://en.wikipedia.org/wiki/Rupert_Sheldrake

Moralo bi jasno da se napise o astrologiji sledece: 

Ko nam je ostavio da gledamo zvezde i tumacimo njihovu poruku?

Ako ne postoji Ko onda se astrolozi bave citanjem svetlucavog obicnog kamena.

\

Navodno su ljudi sami provalili. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• 5 years later...

Videh ovu temu, iako odavno nista nije napisano, ali moram da napisem da mi je u najgorim momentima u zivotu palo na pamet da citam o astrologiji odnosno - uclanila sam se na forume astrologije i pocela...Gde mi je Sunce, gde Mesec...Horarna pitanja, tranziti, solari, progresije...Ma sve zivo sto sam mogla naci - citala sam...S obzirom da su mene problemi jos vise snalazili, a nikako bolje, vremenom sam pomislila da ja to nesto cinim lose...Polako se od toga otarasavam. ali me itekako vuce taj 'hobi'...Ja sam cak i zvala astrologe, slala im sms ove, i ama bas nista od toga se nikada nije ispunilo...Na tv u bi cula kako kazu - pa eto, ljudi nisu ulozili tud, pa su im nase prognoze krive...Sada pronalazim na fejsu samoreklamiranje astrologa...Hvale se kako im stizu poruke tipa - Sve ste nam pogodili...Meni niko nikada ama bas nista nije pogodio...Ozbiljno razmisljam da se od te muke definitivno odvojim, jer...cemu sve to...Imam utisak da sam to vreme zivela vise kao opcinjena a realan zivot je bio na ko zna kom mestu...

U nekim molitvama sam cak i citala...'lazne nauke...'...Valjda je to astrologija, izmedju ostalog...Samo treba biti dosledan i izboriti se za zivot bez astrologije...sto ni malo nije lako...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...