Александар Милојков Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Ух, како смо брзи на осуђивање... Трње, очи, брвна... и тако те ствари... Aquilius Cratus, Ел Нињо, Mилена КШ and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Колико се сећам, папа је и раније радио сличне ствари. Мислим да су у питању били оболели од хива? NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Мени је ово смешно, искрено . Ако је већ решио да се понизи , нек то ради ван камера . Овако, примио је плату своју. Oprostite, ali ovo što ste nepisali je totalno bez veze. I u RPC, postoji čin omivanja nogu na Veliki Četvrtak, pa se patrijarh ni jednom nije sjetio da omije noge marginalizovanima, tako da... Бојан Сарачевић, Manolis, Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Мени је ово смешно, искрено . Ако је већ решио да се понизи , нек то ради ван камера . Овако, примио је плату своју. Има логике твоје писање, али замисли неког од наших епископа да то уради. Овако, јавно, пред камерама, да га сви виде како се понизио и неком опрао и изљубио ноге. Тешко? Мени је веома тешко да замислим ту слику. Е сад замисли да неко има патријаршију која се простире преко целог света. Значи, руски је патријарх мали за овог. Ал замисли рецимо руског патријарха да то уради овако јавно, пред камерама, да некоме пољуби ноге. Тешко? И мени. Контам овог папу као искрено скромног. Како ће се показати у црквеној политици, остаје да се види. Али капирам да је ово урадио као пример осталима, зато је било пред камерама. Млађони, Александар С and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 zašto baš maloljetnicima? РадиоКамчатка је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Oprostite,ali ovo što ste nepisali je totalno bez veze. I u RPC, postoji čin omivanja nogu na Veliki Četvrtak, pa se patrijarh ni jednom nije sjetio da omije noge marginalizovanima, tako da... Patrijarh je mudar, smiren i duhovan i zna da se ne moze uporedjivati sa Gospodom jer bi to bilo ogromno visokoumlje i cisto licemerje. Hvala Bogu sto ovakve stvari ni jednom nasem Episkopu ne padaju na pamet. игорсима and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Patrijarh je mudar, smiren i duhovan i zna da se ne moze uporedjivati sa Gospodom jer bi to bilo ogromno visokoumlje i cisto licemerje. Hvala Bogu sto ovakve stvari ni jednom nasem Episkopu ne padaju na pamet. Зар се не може ово схватити не као поређење са Христом, већ као показивање пута којим Црква треба да иде? Као подсећање на суштинску једнакост која се тако лако губи из вида... РадиоКамчатка је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Patrijarh je mudar, smiren i duhovan i zna da se ne moze uporedjivati sa Gospodom jer bi to bilo ogromno visokoumlje i cisto licemerje. Hvala Bogu sto ovakve stvari ni jednom nasem Episkopu ne padaju na pamet. Pa onda da prestane da sluzi i liturgiju? Mislim ako cemo ovom tvojom antilogikom onda mozemo da stavimo katanac na Crkvu u kojoj je Hristos prisutan na liturgiji KROZ episkopa. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Patrijarh je mudar, smiren i duhovan i zna da se ne moze uporedjivati sa Gospodom jer bi to bilo ogromno visokoumlje i cisto licemerje. Što bi rekao Ćira moj učitelj u OŠ - Lupaš ko Maksim po diviziji! ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Crkvu u kojoj je Hristos prisutan na liturgiji KROZ episkopa. Gde u PIsmu nalazis ovu tvrdnju? Orthophill је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Извини Аквилио,онда по твојој логици,за велики петак треба сви да се бичујемо по телу,да би следили Христов пример ( мада ни то некима није страно ,јер такав обичај практикују баш Фрањини латино католици...) "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Što bi rekao Ćira moj učitelj u OŠ - Lupa ko Maksim po diviziji! Da si produzio malo sa skolovanjem znao bi i ko je Maksim i cija je divizija bila. .smesko. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Ајде посвађајте се и потуците међусобно. Бзвз... Млађони, Срђан Ранђеловић and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Извини Аквилио,онда по твојој логици,за велики петак треба сви да се бичујемо по телу,да би следили Христов пример ( мада ни то некима није страно ,јер такав обичај практикују баш Фрањини латино католици...) Hristos nije bicevao samog sebe nego su ga bicevali drugi. Petrovic nije pokrenuo dilemu da li raditi sve sto rade i rimokatolici narocito neki ekstremi nego da li raditi sve sto je radio Hristos jer nekih stvari nimso dostojni. Razumes? Ako stoji ovo njegovo da nismo dostojni prati drugima noge onda zar je episkop dostojan sluziti liturgiju?! Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Nije njemu do plate vec do popravljanja katolickog ugleda i zavodjenja po kojeg naivca sa strane. Ma da, mi smo savršeni i svima možemo da prigovaramo. Bolje prvo da sredimo nasu avliju, pa onda da gledamo sta rade susjedi... Ел Нињо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука