DankaM Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 He, ja se vrlo lako rasplačem; i kad sam tužna, a i kad sam srećna. S tim da to kratko traje, ali drugi su mi rekli da kada plačem jer sam tužna, da je to prilično potresno tako da se trudim da ih poštedim, šta ću... JESSY је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Волим да се затворим у собу, пустим Жељка Самарџића, Јесен у Њујорку, супстим ролетне и плачем. То ми помаже да пребродим живот. Таша, Срђан Ранђеловић, Juan Valdez and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Волим да се затворим у собу, пустим Жељка Самарџића, Јесен у Њујорку, супстим ролетне и плачем. То ми помаже да пребродим живот. a Adel..? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 a Adel..? Превише је живахна и оптимистична, нервира ме. -Владимир- and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Превише је живахна и оптимистична, нервира ме. Aham,naročito kad oće da se ubije zbog ljubavi... adel je za prave emotivce ovi tvoji samardzići su limunadica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Uh ja sam bila tvrda na suzama sve dok nisam postala mama. A onda se nesto raspekmezilo u meni i sada cmizdrim za sve i svasta JESSY and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Aham,naročito kad oće da se ubije zbog ljubavi... adel je za prave emotivce ovi tvoji samardzići su limunadica Ти не разумеш нас емотивне и емпатичне мушкарце, ти си камен. Плаче ми се сад од тебе. Ето шта си направио! Таша, Malina, pink panter and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 @, Evo, da uživaš u svojim emocijama RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Ти не разумеш нас емотивне и емпатичне мушкарце, ти си камен. Плаче ми се сад од тебе. Ето шта си направио! manje ćeš urinirati :* Odahviing, Срђан Ранђеловић, pink panter and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 @, Evo, da uživaš u svojim emocijama Сетио сам се док сам слушао ову песму да сам једном, као мали, видео згажену куцу. Беле боје, сва чупава, са влажном њушкицом... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Сетио сам се док сам слушао ову песму да сам једном, као мали, видео згажену куцу. Беле боје, сва чупава, са влажном њушкицом... :'( "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Ал ево каце мајстор довати неке теме... DankaM, ПЧЕЛИЦА, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Ја не верујем ни мушким сузама а камоли женским... Phoebe, ВИЛМА and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Сузе жене-најјача водена сила на свијету. Ромејац је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Samo zato sto postoje u nama ponekad i neiskrene gresne samim tim suze, ne znaci da ne verujemo onim suzama koje su izvor jednog pokajanog ili pak sa druge strane i jednog srecnog toka koji u nama ulazi u Hristovu vecnost. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука