Милан Меденица :) Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ????????? ?????????Da.?? ?? ?? ???? ????? ?????????????? ?????, ??? ?? ?????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Мој став поводом НСП, АНТИХРИСТА, 666, ЖИГА, ЊУ ЕЈЏА, ВАНЗЕМАЉАЦА и сличне духовности је следећи. ОНОГА ТРЕНУТКА КАДА СЕ БУДЕ НАША СВЕТА ЦРКВА ОГЛАСИЛА (ОДРЕДИЛА) ПРЕКО СВИЈИХ БОЖИЋНИХ И ВАСКРШЊИХ ПОСЛАНИЦА ДА ЈЕ АНТИХРИСТ СТИГАО И ДА ВЛАДА НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК И ДА НЕ ТРЕБА ДА ПРИМAMO ЖИГ ЗВЕРИ И СЛИЧНО, ОД ТАДА ЋУ КАО ПОСЛУШНИ И СМЕРНИ СИН ЦРКВЕ ИСКАЗИВАТИ ГРАЂАНСКУ НЕПОСЛУШНОСТ ПРЕМА ДРЖАВИ (СВЕТСКОЈ!) И СВИМ СИСТЕМИМА ПРОТИВ КОЈИХ МЕ БУДЕ САВЕТОВАЛА И УЧИЛА МОЈА ЦРКВА. ДОТЛЕ,( А ЗНАМО НПР. КАКО ИЗГЛЕДАЈУ ДОСАДАШЊЕ ПОСЛАНИЦЕ ПАТРИЈАРХА ПАВЛА, ПУНЕ ЉУБАВИ ТОПЛИНЕ ПРЕМА ХРИСТУ,ЦРКВИ,ВЕРИ, ЛИТУРГИЈИ, КОСОВУ)... СВЕ ОВЕ ХОРОР И САЈАНС ФИКШН ПРИЧЕ И ФИЛМОВИ СУ ЗА МЕНЕ НЕ ВАЖНИ И НЕ ОБАВЕЗУЈУЋИ НИ У КОМ ОБЛИКУ БАВЉЕЊА НИТИ РАЗМИШЉАЊА ЊИМА. Мислим да би ово требао да буде и став сваког сина и кћери СПЦ, јер у супротном, бојим се да имамо озбиљан проблем у вези са орјентацијом и духовним простором у коме се налазимо (дакле,еклисиологијом). 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Pije Aga sa izvora zivota Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Pije Aga sa izvora zivota 0102_laugh klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ??? ???? ??????? ???, ??????????, 666, ????, ?? ????, ??????????? ? ?????? ?????????? ?? ???????. ????? ???????? ???? ?? ???? ???? ????? ????? ???????? (????????) ????? ?????? ???????? ? ????????? ????????? ?? ?? ????????? ?????? ? ?? ????? ???? ??????? ??????? ? ?? ?? ????? ?? ?????? ??? ????? ? ??????, ?? ???? ?? ??? ???????? ? ?????? ??? ????? ?????????? ????????? ???????????? ????? ?????? (????????!) ? ???? ????????? ?????? ????? ?? ???? ?????????? ? ????? ???? ?????. ?????,( ? ????? ???. ???? ????????? ????????? ????????? ?????????? ?????, ???? ?????? ??????? ????? ??????,?????,????, ?????????, ??????)... ??? ??? ????? ? ?????? ????? ????? ? ??????? ?? ?? ???? ?? ????? ? ?? ??????????? ?? ? ??? ?????? ??????? ???? ?????????? ????. ?????? ?? ?? ??? ?????? ?? ???? ? ???? ?????? ???? ? ????? ???, ??? ? ?????????, ????? ?? ?? ????? ??????? ??????? ? ???? ?? ???????????? ? ???????? ????????? ? ???? ?? ???????? (?????,??????????????). 8086.gif 8086.gif 8086.gif ??? ?? ???? ??????, amen to that :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ??? ???? ??????? ???, ??????????, 666, ????, ?? ????, ??????????? ? ?????? ?????????? ?? ???????. ????? ???????? ???? ?? ???? ???? ????? ????? ???????? (????????) ????? ?????? ???????? ? ????????? ????????? ?? ?? ????????? ?????? ? ?? ????? ???? ??????? ??????? ? ?? ?? ????? ?? ?????? ??? ????? ? ??????, ?? ???? ?? ??? ???????? ? ?????? ??? ????? ?????????? ????????? ???????????? ????? ?????? (????????!) ? ???? ????????? ?????? ????? ?? ???? ?????????? ? ????? ???? ?????. ?????,( ? ????? ???. ???? ????????? ????????? ????????? ?????????? ?????, ???? ?????? ??????? ????? ??????,?????,????, ?????????, ??????)... ??? ??? ????? ? ?????? ????? ????? ? ??????? ?? ?? ???? ?? ????? ? ?? ??????????? ?? ? ??? ?????? ??????? ???? ?????????? ????. ?????? ?? ?? ??? ?????? ?? ???? ? ???? ?????? ???? ? ????? ???, ??? ? ?????????, ????? ?? ?? ????? ??????? ??????? ? ???? ?? ???????????? ? ???????? ????????? ? ???? ?? ???????? (?????,??????????????). :cheesy2: 8086.gif 8086.gif ?????? ?? ????? ? ????? ?? ???? ?? ???? ?????? ? ??? ???? ??????? ? ?????????? ???? ?? ??? ???? ????? ???? ???? ?? ???? ?????? ????????, ????? ?????? ?? ?? ????? ?? ????? ???? ???????? ????? ?? ??? ??????????? ?????????????. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Mene zanima sto se SPC ne oglasava povodom ovih dokumentaraca.Kao da ni SPC nije sigurna sta da radi...a dok se SPC ne oglasi, ja cu ipak verovati O.Tadeju .Ako su sigurni da biometrija nije zig,nek jasno kazu, al kazem ,veliko ej pitanje sta se ceka sa sapstenjem.Licno mislim da je sve ovo uvud u ono prvao zigosanje.Moguce da se covek raslabljuje duhovno ovom procedurom, da kad dodje vreme za antihrista i zig da jednostavno zigosanje ne prihvate kao zigosanje vec kao tehnoloski napredak covecanstva.Uostalom zasto ne poslusamo Gospoda i pratimo znake vremena kojih je sve vise.... A ima i ona prica o mavriskom dubu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Медо, изволи : Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 фала Агапије 0202_238 за мој појам одраз православног верника је да се бави Литургијом и Васкрсом, све остало су само степенице на том путу, ко се негде другде заустави, у плићаку је духовности и одаљује се од Истине. него, брате константине, коју додирну тачку има дотични филм са Црквом? НИЈЕДНУ: ни благослов, после тога не морам ни да набрајам. и што би се онда Црква оглашавала у вези тамо неког левог филма. испадне да треба да се огласи за сваки филм који стави у било какав контекст Цркву. то је млаћење празне сламе, СПЦ има далеко паметнија посла него да се бави оваквим стварима, ми живимо у тежим условима него остале земље у региону, имамо абортуса колико пола Европе заједно, пола државе гладује, пола се бави криминалом, јер преступа законе да не би било гладно ... јел има потребе да набрајам? тај филм је ионако пренадуван, може да се гледа као хорор најобичнији, пола тога што се приказује нема благу везу са мозгом ... могли би да изађу из подрума којег зову ''катакомба'' и да погледају да има и занимљивијих ствари него чипови http://somarkinnovations.com/ зар већ није сасвим довољно што је Црква, заједно са другима, изборила право за своје вернике и остале грађане Србије да имају ИЗБОР хоће ли или не имати чип или биометрију на ЛК? мислим да је Црква више него правовремено и правилно реаговала, и самим тим што је поставила једног младог генијалца да се бави тиме - оца ђакона Оливера Суботића. можеш овде да прочиташ све о томе: http://www.covekitehnologija.com/ човек се раслабљује грехом, а не биометријом или било каквом технологијом. што се тиче пророчанстава, ту нисам компетентан ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2009 http://wwwyu.com/web/66otk013.htm ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2009 http://wwwyu.com/web/66otk013.htm????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2009 http://wwwyu.com/web/66otk013.htm????. ??? ????? ??? ?????? ???? ??, ???? ?? ?? ????? ??????, ????? ???? ?? ?????? ?? ?? ????? ???? ???????? ?? ??. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Saopstenje Apostolskog centra Помаже Бог и сретан празник Свети Никола. Ево кратког одговора на неке недоумице око биометрије јер ме око тога у задње време од како је постављен филм Д.А.3 - Стоп биометрији, много нападају, сигурно да већина напада са добрим намерама али верујем пре свега из незнања. Али знaјући да се боре сви против гордости и сујете верујем да ће макар прочитати ову поруку. Знам да је тематика већ досадила свима и да је напорна, потрудићу се укратко да појасним неке детаља који су јако битни за све нас и за убудуће. Напомињем да се све време потенцира суштина да се "кроз" документа "уводи" "ЖИГ звери" и да нигде није речено кроз серијал Дигитални Анђео (колико сви видимо и ја сам гледао као и ви тај филм) да су документа сама по себи "жиг на десној руци или челу" већ да "у себи носе ЖИГ 666", дакле речено је јасно да се кроз биометријску процедуру (која се пролази за вађење нових докумената, личне карте нпр.) људским телесним карактеристикама десне руке и лица (чела) даје нумерација - шифра 666, а НУМЕРАЦИЈА (жиг) ЗВЕРИ у употреби великим и малима при купо-продаји по речима из Откровења ће бити када будете видели да се десном руком (шаком или прстом) или челом (лицем) врши идентификација при куповини-продаји или на терминалима при путовањима. А то се сада уводи кроз биометрију, да-апсолутно је тако, заиста се уводи та проклета нумерација сатане (жиг звери) кроз биометријска документа која се преписује десној руци и челу. А питање употребе је нешто што ће временом да се примењује - апсолутно и искључиво. Као што сви производи имају бар код тако ће и човек бити етикетиран у систему под својим биолошким, физичким карактеристикама којима се преписује та шифра - нумерација система (звери). Ево у чему је разлика измељу појма жиг звери и биометријских докумената, за сада се кроз документа улази у систем звери и чека се само видљива примена, дакле ово је упис у систем звери 666 а временом ће се то примењивати и изгледаће вам потпуно јасно шта је то...Битно је да се ово све одбија и да се каје за то и да се на пада у депресију страх, али никако да се одлаже покајање. А то ће бити апсолутно једино "легитимно-легитимасање- аутентификација личности". А тек када се зацари званично непомјаник-антихрист, то само зна Бог када ће се догодити, мада ови журе да га зацаре, тек онда ће се систем 666 - жиг звери - потврда десном руком или челом примењивати, а сада се кроз биометријска документа то уводи али и полако примењује, убрзај полако системом, зато сам напомињао много да се сада то треба одбити и да се може покајати, не само да сам ја најмање битан у причи помињао већ многи и многи... а филмови које сам окачио на интернет су нешто са чиме се слажем 100 посто, неке мање клипове сам чак и радио. Чак је и Патријарх Павле затражио да се грађанима омогући да и стара документа остану важећа али су они само избацили ЧИП а остала је иста биометријска процедура и иста био-документа... Надам се да сада разумете о чему се ради, имате много детаља у филму Д.А. 3 погледајте га поново ако вам није тешко. Није злато све што сија. Филм не сија споља али изнутра има сјаја (поруку). Неки кажу да се људи плаше, али то је здрав страх - почетак свих мудрости је страх Божији, не бојте се оних који могу тело да вам убију већ Онога који има власт да вам душу баци у огањ вечни. Зато су чак и Отац Тадеј, Старац Пајсије, и многи остали видевши лукаву замку тада још у будућим документима, упозоравали да се то не прима. А Отац Тадеј је лепо рекао а то можете у неким манастирима да прочитате, дељени су летци - нова документа су предуговор - веридба са сатаном. Венчање ће бити када почнете да примењујете систем биометријске аутентификације десном руком или лицем (челом) а временом при сваком новом вађењу докумената што је за сада на 5 година може дођи до тога да бар код број човека у систему невидљивим ласерским зрацима буде пренесен на ткиво руке или чела, мада то и већ сада може да се изведе при биометријској процедури, то није суштина већ је суштина да већ сада не пружамо руке, не поклањамо се систему 666 и његовом посесивном лидеру који стоји иза њега и да не прихватамо предуговор - нова документа. Много смо скупо плаћени - а јефтино се продајемо. Ето толико свим нама неверним Томама, опростите ми на овим речима ако вас нешто вређа али моје је било да кажем а ваше је да поступате како вам налаже савест и вера. Нека буде воља Божија у свему а не наша. Срећан празник Свети Никола и нека је свима у срцу мир и радост од Духа Светога и да сте живи и здрави још 100 година. Апостолски Центар 888 (скраћено апостол888). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Децембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 ??? ???? ??????? ???, ??????????, 666, ????, ?? ????, ??????????? ? ?????? ?????????? ?? ???????. ????? ???????? ???? ?? ???? ???? ????? ????? ???????? (????????) ????? ?????? ???????? ? ????????? ????????? ?? ?? ????????? ?????? ? ?? ????? ???? ??????? ??????? ? ?? ?? ????? ?? ????AMO ??? ????? ? ??????, ?? ???? ?? ??? ???????? ? ?????? ??? ????? ?????????? ????????? ???????????? ????? ?????? (????????!) ? ???? ????????? ?????? ????? ?? ???? ?????????? ? ????? ???? ?????. ?????,( ? ????? ???. ???? ????????? ????????? ????????? ?????????? ?????, ???? ?????? ??????? ????? ??????,?????,????, ?????????, ??????)... ??? ??? ????? ? ?????? ????? ????? ? ??????? ?? ?? ???? ?? ????? ? ?? ??????????? ?? ? ??? ?????? ??????? ???? ?????????? ????. ?????? ?? ?? ??? ?????? ?? ???? ? ???? ?????? ???? ? ????? ???, ??? ? ?????????, ????? ?? ?? ????? ??????? ??????? ? ???? ?? ???????????? ? ???????? ????????? ? ???? ?? ???????? (?????,??????????????). 0110_hahaha 0110_hahaha Mislim da je ovo najrazumnije misljenje. 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2009 нека је свима у срцу мир и радост од Духа Светога и да сте живи и здрави још 100 годинаније-него, апостолски центар, пре ће бити кафанско-здравични центар 319.gifваљда у вечност, кад је од Духа Светог? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука