Jump to content

ДИГИТАЛНИ АНЂЕО III

Оцени ову тему

Препоручена порука

па шта?

искрено, био бих дубоко почаствован да ме Господ удостоји да живим у тим последњим временима, да више престану приче о раним хришћанима и још о оваквим апокалиптичним масирањима мозга. bleh

како бих се радовао да сам један од позваних да страдам  0409_feel

Подели на овим сајтовима

???? ??????? ?? ????????? ??. ????? ??? ????????, ????? ?????? ? ??????? ? ???? ???? ??? ?? ????? ????? ???, ???? ?????.... ???????? ?????? ? ??????????, ????????? ?????????, ??? ?????, ?????, ???? ??????? ???????.... ???? ?? ??? ? ??? ??? ?????? ?? ????????? ?? ??? ?????????, ???????, ??????? ?? ?? ?? ????????????, ???? ?????? ???? ?????? ?? ????? ? ????? ????.... ?????????, ??? ??????? ????? ???, ?????, ????? ???????, ?????? ? ???????, ???? ? ???? ??? ????.... ???? ?? ???? ????, ??????? ???? ????? ?????? ? ?????? - ???, ????? ?? ?? ??????, ????? ??? ???? ???????.... ? ??????, ???????? ??? ??? ?? ???, ?? ?????? ?????? ? ??? ??? ?? ????????? ?????? ??????????? ?????? ???????... :drugarstvo:

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

???? ??????? ?? ????????? ??. ????? ??? ????????, ????? ?????? ? ??????? ? ???? ???? ??? ?? ????? ????? ???, ???? ?????.... ???????? ?????? ? ??????????, ????????? ?????????, ??? ?????, ?????, ???? ??????? ???????.... ???? ?? ??? ? ??? ??? ?????? ?? ????????? ?? ??? ?????????, ???????, ??????? ?? ?? ?? ????????????, ???? ?????? ???? ?????? ?? ????? ? ????? ????.... ?????????, ??? ??????? ????? ???, ?????, ????? ???????, ?????? ? ???????, ???? ? ???? ??? ????.... ???? ?? ???? ????, ??????? ???? ????? ?????? ? ?????? - ???, ????? ?? ?? ??????, ????? ??? ???? ???????.... ? ??????, ???????? ??? ??? ?? ???, ?? ?????? ?????? ? ??? ??? ?? ????????? ?????? ??????????? ?????? ???????... :drugarstvo:

???? ????!

?? ????????? ?? ???? ?? ?????? ????????? ??? ???? ????, ? ? ??????? ?? ?? ????? ???? ??????????, ?????? ?? ??????? ?????? ...

Подели на овим сајтовима

Super propovjeda, barem nista ne krije od ljudi.Svaka mu cast 0110_hahaha 0110_hahaha

Jel nesto laze, jel prica nesto protivno Hristu??

Tako treba svi da pricaju , a ne kao neki provedu dve liturgije i vec pricaju o blagodati carstva nebeskog 0110_hahaha..

eh, kad bi se do nje tako stizalo lako, gde bi nam bio kraj

Otac Nikolaj je pravi pastir 8084.gif

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Super propovjeda, barem nista ne krije od ljudi.Svaka mu cast 0110_hahaha 0110_hahaha

Jel nesto laze, jel prica nesto protivno Hristu??

Tako treba svi da pricaju , a ne kao neki provedu dve liturgije i vec pricaju o blagodati carstva nebeskog 0110_hahaha..

eh, kad bi se do nje tako stizalo lako, gde bi nam bio kraj

Otac Nikolaj je pravi pastir 8084.gif

????? ????? ?? ?? ????? ???, ??? ?? ??? ????? ???? ??, ????? ??? ???, ??????? ?????? ?????????? ?? ?? ???? ??? ?????? ?????? ?? ??????????? ?? ?? ??????? ????? - ??????? ??....

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Pa zna se zasto je reko te reci, nije ih uputio svima i za sve.Bas tih reci covek po meni treba da se seti kad cuje apokalipticne propovjedi o. Nikolaja, da se raduje sto je upucen da ga ko ne prevari....Dakle, radujmo se  0202_238

?? ????????? ?????, ??? ???, ?????, ??? ???? ???? ????? ?????? ????? ?????????????.... ???????? ???? ???? ???? ?? ???????????? ????????? ???? ????????? ?????, ??? ?? ?? ???? ?? ?? ????? ??? ??????????, ???? ?? ????????? ???? ? ???? ???? ?? ????, ? ?? ???? ?????? ???????? ????, ?????????.... ??????? ?? ?? ?? ????? ????????? ?????? ? ?? ????? ????? ??????????? ???? ????? ??? ?? ?? ????? ?????????.... ?????? ?????? ?? ????? ????????? ? ????? ????? ??????? ???????????? ???? ??? ???? ????? ???? ?? ???? ???????...  ? ?? ?? ???? ?????? ?? ?? ? ??? "????????????" ???? ?????? ?? ???? ?????? ?? ????...

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Dok sam ja nasao sta znaci rec "paltipacija", prodje 10 minuta 0202_238

Ma bitno je da ljudi znaju da zaista postoji pako za one koji su ziveli u savezu sa djavolom,kao i nagrada za pravednike koji su okrenuli ledja spomenutom knjazu ...

Jer ako ljudi nemaju straha od Boga, malo ko ce ziveti moralno.Zato mislim da je potrebna ta prica na svakoj besedi radi informisanja, pogotovo sto ovo jesu apokalipticna vremena.Naravno , ne treba sad biti u grcu, to je izuzetno stetno,al treba da se zna sta je dobro,a sta nije.

Jer ako covek ne veruje u zivot posle smrti i u postojanje Boga , raja, pakla..itd mislice da mu je sve apsolutno dozvoljeno i sam ce kreirati sebi pravila i zakone.

????? ?? ??? ???????????? ?????? ????????????

??? ???? ???????

Vaskrsnuce svi, i ono koji veruju i oni koji ne veruju.Tako da je cilj" carstvo Nebesko".

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Ma bitno je da ljudi znaju da zaista postoji pako za one koji su ziveli u savezu sa djavolom,kao i nagrada za pravednike koji su okrenuli ledja spomenutom knjazu ...

Jer ako ljudi nemaju straha od Boga, malo ko ce ziveti moralno.Zato mislim da je potrebna ta prica na svakoj besedi radi informisanja, pogotovo sto ovo jesu apokalipticna vremena.Naravno , ne treba sad biti u grcu, to je izuzetno stetno,al treba da se zna sta je dobro,a sta nije.

Jer ako covek ne veruje u zivot posle smrti i u postojanje Boga , raja, pakla..itd mislice da mu je sve apsolutno dozvoljeno i sam ce kreirati sebi pravila i zakone.

??? ???? ???????

Vaskrsnuce svi, i ono koji veruju i oni koji ne veruju.Tako da je cilj" carstvo Nebesko".

??? ????? ?? ???????, ???? ???? ???? ????? ???????, ??? ?? ?? ????? ?? ?????? "???????" (?????? ??? ????????? ??? ?? ?????????? ??????????, ? ???? ????? ?????????? ?? ?????????? ?????) ?? ?????? ??? ?? ?????? ?? ???????, ???? ??? ?? ??????, ??? ???????, ??? ????? ?????, ???????? ? ????. ? ?? ?? ?????? ?? ?????? ????? ???? ?? ????? ?? ?????? ????? ???? ???? ??? ???? ???????? ?? ???? ????????? ??????.... ?????? ? ?????? ?? ??? ????????? ?????? ???? ????????? ??? ????.... ???? ?????? ?? ???? ???????? ?????? ??????????? ????? ??????????... ? ??????? ?? ??? ? ?? ????? ??? ???? ?? ??? "??????" ?? ??? ????? ???? ?????? ?? ?????? ???? ????????, ?? ????????? ?? ?? ?? ???? ?????, ???? ?? ????????????  ? ??????????? ?? ??????????? ?????? ?? ???? ??? ?? ???? ?????? ??????? ?????? ? ????, ??? ???? ??? ????? ??? ?? ???? ??? ?? ???? ??? ?? ?????....

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

??? ???? ???????

"??? ??????????? ?????? ?? ??????? ????????? ???? ???????".

????? ??????? ????????

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

??? ???? ?????? ? ????? ? ?? ?????????, ??? ???? ????? ??? ?? 10 ????? ?????????, ???? ??????? ?? ?? ?? ????? ??????, ??? ?? ?? ????????? ????????.

??? ???? ???????

?????, ???? ??? ? ?????? ? ?????? ...
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...