Jump to content

ДИГИТАЛНИ АНЂЕО III

Оцени ову тему

Препоручена порука

леле мајке, а што су поставили ђакона Оливера на чело координације електронских медија у СПЦ који је отворио цео сајт да би се обратио људима о томе?

http://www.covekitehnologija.com/

иначе, мислиш на онај апокалиптични клир што исповеда разне јереси и бега из манастира, пошто нигде другде нисам чуо сличне глупости?

Питао сам ја њега, ми се и лично познајемо. У принципу, није баш жиг али није ни много далеко од њега.

znaci nije zig  0110_hahaha

По ђакону Оливеру није, али води ка њему.

Интернет много више утире пут антихристу него биометријски документи, па што га онда користиш?

То си ти реко, онда ти треба да одговориш. Добро ја ћу; Није интернет сам по себи зло већ може да се користи на зло, а може и на добро.

Тачно тако. Но не знаш ти да ли тебе БИА или неко други чита пошту преко интеренета или те на неки други начин прати и записује твоје активностти и навике. Па опет и да се ради ти благе везе немаш о томе нити то утиче на тебе, ти користиш интернет за шта ти треба. Онај који покушава да искорити интернет на зло њему тако и бива, теби који користиш интернет на добро тако и бива. Тако ти је и са биометријским документима. Она служе држави као идентификацијски материјал и начин за бољу увид у контролу грађана, а у дигиталном запису представљају само технолошки напрединији облика који по суштини не засотаје ништа са папирном личном картом где си остављао отисак прста. То је све што се тиче биометријских докуемнта, а које ти као и интернет можеш користити на добро тј чему и служе, а то што држава од њиха има и випе користи као и БИА од интерента, то се тебе не тиче. А све остало је сијање непотребног људског страха од од невидљивих шестица и антихристовог знамења унутар чипа......

Мени су као активисти покрета "Н.П.Отпор" (и то је била превара), отворили досије у служби државне безбедности гда су ме фотографисали и узели отиске.

Хм, шта ћеш ако твој број досијеа има неку ознаку 2154666 :)?

Проблем је у немогућности да изађеш из система. Данашњи глобални систем је зло али немаш алтернативни систем.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Па све ти је данас мање више увезано. Политика, економија, привреда, војска....све се повезује и једно са другим синхорнизује, тако иде еволуција друштва, и јесте на неки начин лоше што човек има све мање слободе, а све више зависи од тог система, али нико ти не брани да идеш у шуму, тако размишљају неки преварени па јуре у шуме, али ипак не би тај систем напустили скроз, трбаће им кола, гориво да могу да се довезу из села у град, да могу да набављају храну, да телефонирају....мало сутра ће изаћи из система. Но какве везе то има са духом чамотиње којег носе такви пропаганди филмови попут дигиталног анђела, оваплоћеног зла или сличних?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Није интернет сам по себи зло већ може да се користи на зло, а може и на добро.

ето, лепо и здраво разлучивање о интернету.

што исти аршин не користиш и на лк и пасош?

Подели на овим сајтовима

Па све ти је данас мање више увезано. Политика, економија, привреда, војска....све се повезује и једно са другим синхорнизује, тако иде еволуција друштва, и јесте на неки начин лоше што човек има све мање слободе, а све више зависи од тог система, али нико ти не брани да идеш у шуму, тако размишљају неки преварени па јуре у шуме, али ипак не би тај систем напустили скроз, трбаће им кола, гориво да могу да се довезу из села у град, да могу да набављају храну, да телефонирају....мало сутра ће изаћи из система. Но какве везе то има са духом чамотиње којег носе такви пропаганди филмови попут дигиталног анђела, оваплоћеног зла или сличних?

Управо то. Систем је учинио човека зависним од себе.

Подели на овим сајтовима

Чипују стоку и чипују људе, хоће да човека изједначе са животињама, чак су и свињски грип измислили.

Подели на овим сајтовима

човек само себе може да начини зависником, а не систем.

брате, мораш да се суочиш са реалном чињеницом да сваки атеиста види човека као животињу, потомка мајмуна. не знам шта ти је ту проблематично?

то што си све навео су зле конструкције, зар не видиш нити једну позитивну?

зар си само мува?

Подели на овим сајтовима

брате, мораш да се суочиш са реалном чињеницом да сваки атеиста види човека као животињу, потомка мајмуна. не знам шта ти је ту проблематично?

зар си само мува?

Видим, што се пре зацари антихрист то ће пре доћи Христос.

Подели на овим сајтовима

Чипују стоку и чипују људе, хоће да човека изједначе са животињама, чак су и свињски грип измислили.

covek je vec sam sebe i izjednacio sa zivotinjom.....

Подели на овим сајтовима

зар си само мува?

Видим, што се пре зацари антихрист то ће пре доћи Христос.
супер, само да се не бацимо у неко религиозно самоубиство не би ли смо убрзали процес ...
Подели на овим сајтовима

prakticnije je kad imaju svi podaaci u jednoj kartici  uneseno  sve .sto  je razlika izmedju sada dosadasnjih dokumenata ,jedino ako dodje da mogu znati u svakoj minuti gdje se nalazis na zemlji preko te kartice,to nebi nija voljela ako bude tako,sa druge strane nece se moci nigdje bez kartice cipa  

Сви податци су ти на чипу око њега је само пластика, чип ти је лична карта практично.
da jest tako i sada imas na od banke vec karticu okolo plastika i cip treba jel nemogu preko plastike podatke unijeti citati,tako ce biti sve askupa na jednom cipu kartici
Подели на овим сајтовима

prakticnije je kad imaju svi podaaci u jednoj kartici  uneseno  sve .sto  je razlika izmedju sada dosadasnjih dokumenata ,jedino ako dodje da mogu znati u svakoj minuti gdje se nalazis na zemlji preko te kartice,to nebi nija voljela ako bude tako,sa druge strane nece se moci nigdje bez kartice cipa  

Сви податци су ти на чипу око њега је само пластика, чип ти је лична карта практично.
da jest tako i sada imas na od banke vec karticu okolo plastika i cip treba jel nemogu preko plastike podatke unijeti citati,tako ce biti sve a skupa na jednom cipu kartici
Подели на овим сајтовима

da jest tako i sada imas na od banke vec karticu okolo plastika i cip treba jel nemogu preko plastike podatke unijeti citati,tako ce biti sve askupa na jednom cipu kartici
Да, у откровењу стоји да неће моћи купити ни продати ко нема жиг.

Подели на овим сајтовима

замислите шта све ђаво и Бог знају о нама ...

па онда схватите да ђаволу уопште нису потребни лк и сошка да вам знају срца и како да вас намами на грехопад и одрицање од Бога.

док год је покајања у човеку, ђаво је немоћан као беба.

не разумем што дајете ђаволу толики значај, кад тај нема власт ни над свињама а моли Бога за све што може ...

маните се параноје и апокалиптичности на време ...

Подели на овим сајтовима

Да, у откровењу стоји да неће моћи купити ни продати ко нема жиг.

Откуд сигурно знаш да куповина и продаја која се наводи у откровењу има буквално везе са новчаном разменом? Шта мислиш кад Христос преносећи поруке Црквама између осталог Лаодикијцима преноси:

Саветујем те да купиш у мене злато жежено у огњу, да се обогатиш; и беле хаљине, да се обучеш, и да се не покаже срамота голотиње твоје; и масти очном помажи очи своје да видиш.

А разуме се да ово "купити" злата жеженог у огњу не подразумева робну размену, него плаћање исказаном вером, што заузврат добијамо благодат Светога Духа.

Јеси икад размишљао да у време апостола Јована нису постојали арапски бројеви. Па ако је он имао у визији будућа времена, коју је гледао и записивао, како је могао прочитати 666 да му се он стварно указао, ако није познавао арапски систем бројева који није тад ни постојао. Грци су користили одређене словне ознаке за приказивање бројева, дакле сасвим је могуће да шест стотина шездест шест, а не 666 има везе са сасвим нечим другим, а не математичком цифром. Осим тога апостло Јован је био Јевреј, он је написао апокалипсис на Грчком, али ко каже да он шест стотина шездест и шест није протумачио хебрејским или арамејским словима? То опет баца светло на сасвим другу страну.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

је ли, јел зна неко јел тај апокалиптични завод за параноју Апостол 888 произвео неку радосну вест Васрксења Христовог или само ове болесне параноје?

мислим да би нам одговор на то питање врло звучно објаснио - познаћете их по делима ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...