Милан Меденица :) Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 јес вала, има да фирца ко ватромет, њима доживљај, нама артиљерија. бар се надам да ћемо бити међу ''нама'' екипом ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Antihrist se tuma?i kao protiv-Hrista i umesto-Hrista.E sad,antihrist ?e biti za ceo svet ono što je Tito bio za Jugoslaviju.Jedini,najve?i i ono klju?no VOLJENI.Kao što se razduhovljen srbin primio na Tita i prestao da ide u Crkvu i slavi slavu,tako ?e razduhovljeni svet ,koji nije spoznao Hrista, da se primi na antihrista zarad nekog lažnog humanizma i veoma dobrog materijalnog stanja.Da se nadopunim.I misli?e da je antihrist istina a ne Hrist i svesno ?e se odre?i Hrista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Добро нису ова документа жиг, не удара нам нико жиг на чело то је тачно, али су припрема за жигосање, као што цео систем врши ту припрему, као што медији пропагирају сатанизам и накарадне вредности тако нас и бирократија припрема за владавину антихриста, прво име на списак а после прозивање по списку и жигосање, па се гледа када до њега дође да сви будемо спремни. Дакле имају директну везу са чигосањем ова документа, е сад шта се догађа када наши податци стигну у базу, како се користе, то је такође питање? ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Antihrist se tuma?i kao protiv-Hrista i umesto-Hrista.E sad,antihrist ?e biti za ceo svet ono što je Tito bio za Jugoslaviju.Jedini,najve?i i ono klju?no VOLJENI.Kao što se razduhovljen srbin primio na Tita i prestao da ide u Crkvu i slavi slavu,tako ?e razduhovljeni svet ,koji nije spoznao Hrista, da se primi na antihrista zarad nekog lažnog humanizma i veoma dobrog materijalnog stanja.Da se nadopunim.I misli?e da je antihrist istina a ne Hrist i svesno ?e se odre?i Hrista. ?? ?? ??? ???? ?? ?????? ?????? ???????? ?? ?? ???? ??????. ?????? ???? ?? ?? ??????? ? ??????? ? ???? ?? ???????? ? ????????? ?????????? ? ????? ???????? ???????. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Antihrist se tuma?i kao protiv-Hrista i umesto-Hrista.E sad,antihrist ?e biti za ceo svet ono što je Tito bio za Jugoslaviju.Jedini,najve?i i ono klju?no VOLJENI.Kao što se razduhovljen srbin primio na Tita i prestao da ide u Crkvu i slavi slavu,tako ?e razduhovljeni svet ,koji nije spoznao Hrista, da se primi na antihrista zarad nekog lažnog humanizma i veoma dobrog materijalnog stanja.Da se nadopunim.I misli?e da je antihrist istina a ne Hrist i svesno ?e se odre?i Hrista. ?? ?? ??? ???? ?? ?????? ?????? ???????? ?? ?? ???? ??????. ?????? ???? ?? ?? ??????? ? ??????? ? ???? ?? ???????? ? ????????? ?????????? ? ????? ???????? ???????.Svako treba da radi svoj posao,masoni i ostali svoj mi Hriš?ani svoj.Smatram da se nije potrebno zamarati sa tajnim društvima i sli?nim stvarima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Antihrist se tuma?i kao protiv-Hrista i umesto-Hrista.E sad,antihrist ?e biti za ceo svet ono što je Tito bio za Jugoslaviju.Jedini,najve?i i ono klju?no VOLJENI.Kao što se razduhovljen srbin primio na Tita i prestao da ide u Crkvu i slavi slavu,tako ?e razduhovljeni svet ,koji nije spoznao Hrista, da se primi na antihrista zarad nekog lažnog humanizma i veoma dobrog materijalnog stanja.Da se nadopunim.I misli?e da je antihrist istina a ne Hrist i svesno ?e se odre?i Hrista. ?? ?? ??? ???? ?? ?????? ?????? ???????? ?? ?? ???? ??????. ?????? ???? ?? ?? ??????? ? ??????? ? ???? ?? ???????? ? ????????? ?????????? ? ????? ???????? ???????.Svako treba da radi svoj posao,masoni i ostali svoj mi Hriš?ani svoj.Smatram da se nije potrebno zamarati sa tajnim društvima i sli?nim stvarima. ? ?????? ??????? ????? ???? ??????? ? ??? ?????? ???????. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ??????? ??? ?? ??????? ????? ? ?? ???????? ????? ????? ????, ?? ???? ?? ????? ????, ? ????? ?????, ? ????????, ??????... ?? ??? ?????? ?? ????! ???? ?? ???? ???? ?? ??????? ??? ?? ??? ??? ??????????!? ??????? ????? ???????! dada ???? ????? "????? ????". ??, ???? ???? ?? ?? ???? ? ????? ?????, ?? ????? ????... ?? ??????? ?? ?????????...???? ?? ??????? ????? ???? ?? ??????? ?????. 0110_hahaha И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ??????? ??? ?? ??????? ????? ? ?? ???????? ????? ????? ????, ?? ???? ?? ????? ????, ? ????? ?????, ? ????????, ??????... ?? ??? ?????? ?? ????! ???? ?? ???? ???? ?? ??????? ??? ?? ??? ??? ??????????!? ??????? ????? ???????! dada ???? ????? "????? ????". ??, ???? ???? ?? ?? ???? ? ????? ?????, ?? ????? ????... ?? ??????? ?? ?????????...???? ?? ??????? ????? ???? ?? ??????? ?????. 0110_hahaha ????? ?? ???? ????? ?? ????? ??? ??? ???? ?? ????? ???? ?? ? ???? ???? ?? ???? ?? ????? ????? ??? ?????? ? ??????? ??? ??? "???? ???? ???? ?????". ??????? ?? ????? " ??? ???? ?? ??????? ??? ???? ??? ?? ???? ?????". ?????? ???? ??? ??????? ?? ??? ????????? ?? ????? ?? ???? ???? ?? ???? ???? ?? ?? ???????????. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ако ћемо тако, припрема се врши од Васкрса. и то је велико питање да ли су ово та времена тек испред владавине, јесте изгледа грозно, ал сам уверен да може још горе и перфидније. не знам само шта ће демону било какав списак кад у сећању држи сваки човечји грех, а личност ти познаје од рођења и може да ти предвиди сваки корак, не зато што зна будућност, већ зна како да манипулише човечијом вољом која је пала. мене нешто не дотачиње што не знам шта ће им моји подаци, ко да неко стално гледа у то, а и нешто се не плашим ових што могу само тело да ми додирну ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 мало сам размишљао о овом клипу ... нисам приметио да се игде помиње Васкрс и љубав или слично ... као да креатори овога нису ухватили Свето Писмо у руке и погледали шта су плодови православља, а диче се познањем Истине: А род је духовни љубав, радост, мир, трпљење, доброта, милост, вера, Кротост, уздржање; на то нема закона. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ???? ??? ????????? ? ???? ????? ... ????? ???????? ?? ?? ???? ?????? ?????? ? ????? ??? ?????? ... ??? ?? ???????? ????? ???? ???????? ????? ????? ? ???? ? ????????? ??? ?? ??????? ???????????, ? ???? ?? ???????? ??????: ? ??? ?? ??????? ?????, ??????, ???, ???????, ???????, ??????, ????, ???????, ????????; ?? ?? ???? ??????. ???? ?? ????????. ???? ????? ????? ??? ???? ????? ???? ?? ??????????, ? ?? ?? ????? ????? ???? ???????? ??? ? ?? ????? ?? ???? ?? ?? ??? ?????????,?? ?? ?? ???? ?????? ??? ???? ?????. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 да, чувени анонимни доброчинитељи Цркве, браниоци вере и спасиоци заведених душа 0102_laugh и то још катакомбне продукције ... подсећају ме на Кустуричин филм Цndergroung клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ???? ??? ????????? ? ???? ????? ... ????? ???????? ?? ?? ???? ?????? ?????? ? ????? ??? ?????? ... ??? ?? ???????? ????? ???? ???????? ????? ????? ? ???? ? ????????? ??? ?? ??????? ???????????, ? ???? ?? ???????? ??????: ? ??? ?? ??????? ?????, ??????, ???, ???????, ???????, ??????, ????, ???????, ????????; ?? ?? ???? ??????. ???? ?? ????????. ???? ????? ????? ??? ???? ????? ???? ?? ??????????, ? ?? ?? ????? ????? ???? ???????? ??? ? ?? ????? ?? ???? ?? ?? ??? ?????????,?? ?? ?? ???? ?????? ??? ???? ?????.Otac Gavrilo iz manastira Lepavina savetuje da ovakve filmove bez blagoslova crkve ne treba gledati,a negde sam cuo da je blagoslov za ovaj film dao jedan nas rascinjeni episkop(ovo sam procitao negde ne znam dal je tacno). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 рашчињени Дамаскин? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ????????? ?????????Da. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука