Jump to content

ДИГИТАЛНИ АНЂЕО III

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

?? ????????? ???? ?????????? ???? ??????, ??? ?? ????????? ???.

???? ?? ?????, ?????? ????????? ?? ?????? ?????? ?????????.  pivo

Подели на овим сајтовима

Јесте, примамо Христа кроз Свету Тајну Причешћа и ту опет кажемо у молитви " Да нам не буде на суд и осуду већ на Спасење и исцељеље". Ми живимо у Христу и Христос у нама, али ми чекамо да дође са славом и суди живима и мртвима, чекамо Царство Христово, али Откровење Јованово нам јасно каже да пре Суда биће време владавине антихриста и упућује нас на знаке времена.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Драгане, ај ми објасни где се ти заиста реално на било који начин одричеш Господа ако узмеш биометријски пасош?

Подели на овим сајтовима

И мени су потребна биометријска документа да бих могао да наставим да исто живим у овом свету, овоземаљски закони и владари траже да их имамо ! Да ли се ти податци пази "БИОМЕТРИЈСКИ" налазе у звери ? НАЛАЗЕ СЕ ! Јеси ли добио код са 666 ? ЈЕСИ !Јеси ли именом и бијометријом НА СПИСКУ ЗВЕРИ ? ЈЕСИ ! Да ли можеш бити и на СПИСКУ ЗВЕРИ и на СПИСКУ ХРИСТОВОМ за Царство Небеско ?

Подели на овим сајтовима

? ???? ?? ???????? ???????????? ????????? ?? ??? ????? ?? ???????? ?? ???? ????? ? ???? ?????, ??????????? ?????? ? ??????? ????? ?? ?? ????? ! ?? ?? ?? ?? ??????? ???? "????????????" ?????? ? ????? ? ?????? ?? ! ???? ?? ????? ??? ?? 666 ? ???? !???? ?? ?????? ? ???????????? ?? ?????? ????? ? ???? ! ?? ?? ????? ???? ? ?? ?????? ????? ? ?? ?????? ????????? ?? ??????? ??????? ?

? ???????? ?? ???? ''???????? '' ?? ????? ??? ????? ????. ?????????, ??? ?? ????? ????? ?? ?? ???? ? ????????? ? ????? ??????? ?????? ? ?? ?? ?? ???????? ???? ?? ????? ?? ????, ??? ?? ?? ?????? ?? ????? ???? ??? ? ????????? ?? ????? ?????, ??? ????? ? ????? ?? ????? ?? ???????????? ????????.

99 ????? ???? ???. ???. ? ????? ? ? ???? ???? ???, ??? ??? ??? ???.

?? ????? ?? ????? ????? ?? ?????????, ???? ???? ??????!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

? ???? ?? ???????? ???????????? ????????? ?? ??? ????? ?? ???????? ?? ???? ????? ? ???? ?????, ??????????? ?????? ? ??????? ????? ?? ?? ????? ! ?? ?? ?? ?? ??????? ???? "????????????" ?????? ? ????? ? ?????? ?? ! ???? ?? ????? ??? ?? 666 ? ???? !???? ?? ?????? ? ???????????? ?? ?????? ????? ? ???? ! ?? ?? ????? ???? ? ?? ?????? ????? ? ?? ?????? ????????? ?? ??????? ??????? ?

??? ?????, ??????? ????? ?? ?????? ?? ?? ???.

????? ????? ? ?????? ??? ??????? ?? ?????? ??????????? ????? ? ??????? ? ????, ???? ?? ?????? ??????, ?? ????? ?????...

??? ?????? ?? ?? ?? ???? ???????? ??????, ???? ? ??... ??? ?? ???? ????????? ?? ???? ?'????, ? ?? ?? ?????? ???????, ???????? ????, ???? ?? ????? ??????! ?? ?? ???? ?????? ???? ??????? ?????!

Подели на овим сајтовима

И ђаво иде у цркву чита чак и Свето Писмо, није ли се када је кушао Христа у постињи позвао на цитат из Њега, Сетимо се шта му је Христос одговорио.

Подели на овим сајтовима

? ???? ??? ? ????? ???? ??? ? ????? ?????, ???? ?? ?? ???? ?? ????? ?????? ? ??????? ?????? ?? ????? ?? ????, ?????? ?? ??? ?? ?? ??????? ?????????.

?? ????? ???? ???????!  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

????? ????? ? ?????? ??? ??????? ?? ?????? ??????????? ????? ? ??????? ? ????, ???? ?? ?????? ??????, ?? ????? ?????...

??? ?????? ?? ?? ?? ???? ???????? ??????, ???? ? ??... ??? ?? ???? ????????? ?? ???? ?'????, ? ?? ?? ?????? ???????, ???????? ????, ???? ?? ????? ??????! ?? ?? ???? ?????? ???? ??????? ?????!

? ??? ???, ????? ????? "???? ?? ?????????" ? ????? ??? ?? ?????? ??? ???? ?? ?? ???? ? ?? ???? ??? ????? ???????? ???? ?????, ??? ??? ????????? ??????? ?? ?????.

Подели на овим сајтовима

? ??? ???, ????? ????? "???? ?? ?????????" ? ????? ??? ?? ?????? ??? ???? ?? ?? ???? ? ?? ???? ??? ????? ???????? ???? ?????, ??? ??? ????????? ??????? ?? ?????.

?? ?? ?????. ???? ????? ?????! ???? ?? ?? ????????? ?? ?????.

Подели на овим сајтовима

Видим закључио си да ја служим ђаволу. Браво!

Подели на овим сајтовима

Веруј, да ти затреба не дај Боже пасош да би се излечио негде преко извадио би га одмах зато немој у крајност.

Зар не???

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...