Драган Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ????? ???????? ?? ?? ?? ?????? ??????. ?????! ?? ?? ?? ????????, ?? ??? ???? ????? ?? ?? ?????? ?????? ??? ???????? ???? ? ?? ??? ????? ???????? ?? ?? ?????? ??????? ?? ??? ?????. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ?????, ?? ?? ??????? ?? ??? ???? ????? ?? ?? ?? ??????? ????? ????? ??????? ?? ?? ????? ???? ????? ? ????????. ??? ????? ?? ????? ?? ????????? ?? ??? ????? ??? ??? ?????. ????? ????????? ?? ?? ???? ???????? ? ????? ????? ??? ?? ?? ???????, ??? ?? ????? ?????? ?????? ? ??? ???????. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Одабрао сам да извадим пасош и да остварим своју давну жељу, да одем на Свету Гору, у Свету Земљу, у Румунију, Русију... ТО БЕЗ ПАСОША НЕ МОГУ! Ајде ми реци како да изведем све то без тог документа?!? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Јесте да постоји 666 и звер и све то. Али то је жеља ђавола да нас саблазни о нешто. Ту одрицања нема. То је само степеник пред право жигосање. Духовно жигосање. Сам број знак компјутер звер сами по себи не поседују неку тајну моћ. Цео свет служи ђаволу и греху и ми живимо у том свету. На то се односе речи цару царево. Али ако ми неко каже ако се не одрекнеш Христа неће моћи да једеш и пијеш онда је то већ нешто друго. Само зато што на себи носимо нека обележја ђавола не значи ништа. Све има бар код. Али ми тиме што купујемо робу која носи број 666 неодричемо се Христа. Одрицање мора бити јасно и свесно а не формално, нема ту простора за тамо вамо. Као први хришћани они су крили своју веру. Чак су служили као најближи помоћници и сарадници паганских царева али нису пристајали на грех што је право одрицање и кад би их питали да ли су Хришћани они су тек тад исповедали веру. Сам број 666 сам по себи није ништа. То што смо уписани у компјутер звер и то нема никакве везе. Не погубљује душу комп него грех. Какве везе то има са нама. Кад би хтели могли би нас све на силу жигосати али ђаво неће то он хоће да ми стварно одрекнемо. Доћи ће време кад нећемо смети примити жиг али не зато што је он сам по себи нешто него што ћемо ми њиме прихватати антихриста за бога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ????? ?? ??????? 666 ? ???? ? ??? ??. ??? ?? ?? ???? ?????? ?? ??? ???????? ? ?????. ?? ???????? ????. ?? ?? ???? ???????? ???? ????? ????????. ??????? ????????. ??? ???? ???? ????????? ???? ???? ?? ???? ?? ???????? ???? ????? ???. ??? ???? ????? ?????? ? ????? ? ?? ?????? ? ??? ?????. ?? ?? ?? ?????? ???? ???? ??????. ??? ??? ?? ???? ???? ??? ?? ?? ???????? ?????? ???? ???? ?? ????? ? ????? ???? ?? ?? ??? ????? ?????. ???? ???? ??? ?? ???? ?????? ???? ???????? ?????? ?? ????? ?????. ??? ??? ??? ???. ??? ?? ???? ??? ???????? ???? ???? ???? ???? 666 ?????????? ?? ??????. ???????? ???? ???? ????? ? ?????? ? ?? ????????, ???? ?? ???????? ?? ???? ????. ??? ???? ???????? ??? ?? ????? ????? ????. ??? ?? ??????? ??? ???????? ????????? ? ????????? ????????? ?????? ??? ???? ?????????? ?? ???? ??? ?? ????? ???????? ? ??? ?? ?? ?????? ?? ?? ?? ???????? ??? ?? ??? ??? ?????????? ????. ??? ???? 666 ??? ?? ???? ???? ?????. ?? ??? ??? ??????? ? ????????? ???? ? ?? ???? ??????? ????. ?? ????????? ???? ???? ???? ????. ????? ???? ?? ??? ?? ????. ??? ?? ????? ????? ?? ??? ??? ?? ???? ???????? ??? ???? ???? ?? ?? ???? ?? ?? ??????? ?????????. ???? ?? ????? ??? ?????? ????? ??????? ??? ??? ?? ???? ??? ?? ?? ??? ?? ???? ????? ???? ??? ???? ?? ???? ?????????? ?????????? ?? ????. ???? ????? ?? ????? ? ?? ?????? ????? ? ?? ?????? ????????? ? ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ???? ???? ??? ?? ???? ?????? ???? ???????? ?????? ?? ????? ?????. ??? ??? ??? ???. ??? ?? ???? ??? ???????? ???? ???? ???? ???? 666 ?????????? ?? ??????. ???????? ???? ???? ????? ? ?????? ? ?? ????????, ???? ?? ???????? ?? ???? ????. crvenilo И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Одабрао сам да извадим пасош и да остварим своју давну жељу, да одем на Свету Гору, у Свету Земљу, у Румунију, Русију... ТО БЕЗ ПАСОША НЕ МОГУ! Ајде ми реци како да изведем све то без тог документа?!? Драгане желим одговор! crvenilo И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ???? ???? ??? ?? ???? ?????? ???? ???????? ?????? ?? ????? ?????. ??? ??? ??? ???. ??? ?? ???? ??? ???????? ???? ???? ???? ???? 666 ?????????? ?? ??????. ???????? ???? ???? ????? ? ?????? ? ?? ????????, ???? ?? ???????? ?? ???? ????. crvenilo ??????, ????????? ??? ?????? ?????????? ?? ?? ??? ??????? ????. ?? ???? ????????? ???? ??? ?? ?? ?????? ??? ???? ?? ??? ????????? ??? ?? ?? ???????? ????? ?? ??? ????, ?? ???????? ??????? ????? ??? ?? ? ?????? ? ?????? ???. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ??????? ??? ?? ??????? ????? ? ?? ???????? ????? ????? ????, ?? ???? ?? ????? ????, ? ????? ?????, ? ????????, ??????... ?? ??? ?????? ?? ????! ???? ?? ???? ???? ?? ??????? ??? ?? ??? ??? ??????????!? ??????? ????? ???????! crvenilo ???? ????? "????? ????". ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ? ???? ?? ???????? ???????????? ????????? ?? ??? ????? ?? ???????? ?? ???? ????? ? ???? ?????, ??????????? ?????? ? ??????? ????? ?? ?? ????? ! ?? ?? ?? ?? ??????? ???? "????????????" ?????? ? ????? ? ?????? ?? ! ???? ?? ????? ??? ?? 666 ? ???? !???? ?? ?????? ? ???????????? ?? ?????? ????? ? ???? ! ?? ?? ????? ???? ? ?? ?????? ????? ? ?? ?????? ????????? ?? ??????? ??????? ? Možeš!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ? ???? ?? ???????? ???????????? ????????? ?? ??? ????? ?? ???????? ?? ???? ????? ? ???? ?????, ??????????? ?????? ? ??????? ????? ?? ?? ????? ! ?? ?? ?? ?? ??????? ???? "????????????" ?????? ? ????? ? ?????? ?? ! ???? ?? ????? ??? ?? 666 ? ???? !???? ?? ?????? ? ???????????? ?? ?????? ????? ? ???? ! ?? ?? ????? ???? ? ?? ?????? ????? ? ?? ?????? ????????? ?? ??????? ??????? ? Možeš!!! ?????? ????? ??????? ????????? ??????? ????? ???? ????? ?? ???? ?? ????. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ? ???? ?? ???????? ???????????? ????????? ?? ??? ????? ?? ???????? ?? ???? ????? ? ???? ?????, ??????????? ?????? ? ??????? ????? ?? ?? ????? ! ?? ?? ?? ?? ??????? ???? "????????????" ?????? ? ????? ? ?????? ?? ! ???? ?? ????? ??? ?? 666 ? ???? !???? ?? ?????? ? ???????????? ?? ?????? ????? ? ???? ! ?? ?? ????? ???? ? ?? ?????? ????? ? ?? ?????? ????????? ?? ??????? ??????? ? ?????? ?? ???? ? ?????, ?? ??? ?????? ?? ? ????????? ????? ????? ?????? ?????.??? ??? ??? ??? ???? ? ???? ???? ???? 666 ? ???? ?????? ?? ??????? ?? ?? ??????? ????? ? ????, ?? ?? ???? ?????. ? ????? ?????? ???? ???????? ?? ????? ????????? ?? ??????????? ???? ?? ?????, ????? ? ????? ????? ????? ?? ????? ??? ????????? ??????????. ?? ???? ?? ?????? ??? ?? ?? ?? ???? ?? 2011, ??? ??? ???????. ??? ????, ???? ???????? ?? ????????? ????? ????? ??? ?????? ???????????? ?????????????? ?? ?? ????? ?? ??????? ??? ?????. ???? ?? ??? ???? ??? ?????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ?????, ?? ?? ??????? ?? ??? ???? ????? ?? ?? ?? ??????? ????? ????? ??????? ?? ?? ????? ???? ????? ? ????????. ??? ????? ?? ????? ?? ????????? ?? ??? ????? ??? ??? ?????. ????? ????????? ?? ?? ???? ???????? ? ????? ????? ??? ?? ?? ???????, ??? ?? ????? ?????? ?????? ? ??? ???????.Niko nije rekao da moraš da se odrekneš Hrista zarad dokumenata.Kad se bude zbilo poslednje vreme onda ?e to bukvalno tako da se zbude.Ako biometriska dokumenta zaista imaju 666,niko nije rekao ako ho?eš ovaj dokument odrekni se Hrista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 сем тога што је страх супротан од љубави, и врло погрешан мотив у животу ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ??? ???? ??? ?? ????? ???????? ?? ??????, ? ???? ???????? ????? ? ?????? ...??????? ????? ?????? ??? ??? ??????? ? ?????????? ?????, ? ??????? ? ????? ????? ???? ????? ? ????? ????? ???? ?? ?? ???? ?????, "?? ??? ?? ???? ????? ???? ?? ????? ????? ? ???? ????? ?? ???? ????? ???? ???? ?? ???", ???? ??? ????? ????? ???, ????? ????? ???? ???? ??? ?????????? ? ? ??????? ??????? ?? ?????. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука