trapa Написано Децембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2009 Ма пустите антихриста он је будала pivo bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2009 ?? ??????? ?????????? ?? ?? ?????? pivoTotalni ljakse,ša me gabri za njega :cheesy2: bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 13, 2009 ?? ??? ????? ?????? ????? ?? ??? ???? : https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2265.msg48770.html#msg48770 ?? ????????? ???? ?????????? ???? ??????, ??? ?? ????????? ???. ???? ?? ?????, ?????? ????????? ?? ?????? ?????? ?????????. pivo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2009 Јесте, примамо Христа кроз Свету Тајну Причешћа и ту опет кажемо у молитви " Да нам не буде на суд и осуду већ на Спасење и исцељеље". Ми живимо у Христу и Христос у нама, али ми чекамо да дође са славом и суди живима и мртвима, чекамо Царство Христово, али Откровење Јованово нам јасно каже да пре Суда биће време владавине антихриста и упућује нас на знаке времена. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Драгане, ај ми објасни где се ти заиста реално на било који начин одричеш Господа ако узмеш биометријски пасош? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 И мени су потребна биометријска документа да бих могао да наставим да исто живим у овом свету, овоземаљски закони и владари траже да их имамо ! Да ли се ти податци пази "БИОМЕТРИЈСКИ" налазе у звери ? НАЛАЗЕ СЕ ! Јеси ли добио код са 666 ? ЈЕСИ !Јеси ли именом и бијометријом НА СПИСКУ ЗВЕРИ ? ЈЕСИ ! Да ли можеш бити и на СПИСКУ ЗВЕРИ и на СПИСКУ ХРИСТОВОМ за Царство Небеско ? ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ? ???? ?? ???????? ???????????? ????????? ?? ??? ????? ?? ???????? ?? ???? ????? ? ???? ?????, ??????????? ?????? ? ??????? ????? ?? ?? ????? ! ?? ?? ?? ?? ??????? ???? "????????????" ?????? ? ????? ? ?????? ?? ! ???? ?? ????? ??? ?? 666 ? ???? !???? ?? ?????? ? ???????????? ?? ?????? ????? ? ???? ! ?? ?? ????? ???? ? ?? ?????? ????? ? ?? ?????? ????????? ?? ??????? ??????? ? ? ???????? ?? ???? ''???????? '' ?? ????? ??? ????? ????. ?????????, ??? ?? ????? ????? ?? ?? ???? ? ????????? ? ????? ??????? ?????? ? ?? ?? ?? ???????? ???? ?? ????? ?? ????, ??? ?? ?? ?????? ?? ????? ???? ??? ? ????????? ?? ????? ?????, ??? ????? ? ????? ?? ????? ?? ???????????? ????????. 99 ????? ???? ???. ???. ? ????? ? ? ???? ???? ???, ??? ??? ??? ???. ?? ????? ?? ????? ????? ?? ?????????, ???? ???? ??????! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ? ???? ?? ???????? ???????????? ????????? ?? ??? ????? ?? ???????? ?? ???? ????? ? ???? ?????, ??????????? ?????? ? ??????? ????? ?? ?? ????? ! ?? ?? ?? ?? ??????? ???? "????????????" ?????? ? ????? ? ?????? ?? ! ???? ?? ????? ??? ?? 666 ? ???? !???? ?? ?????? ? ???????????? ?? ?????? ????? ? ???? ! ?? ?? ????? ???? ? ?? ?????? ????? ? ?? ?????? ????????? ?? ??????? ??????? ? ??? ?????, ??????? ????? ?? ?????? ?? ?? ???. ????? ????? ? ?????? ??? ??????? ?? ?????? ??????????? ????? ? ??????? ? ????, ???? ?? ?????? ??????, ?? ????? ?????... ??? ?????? ?? ?? ?? ???? ???????? ??????, ???? ? ??... ??? ?? ???? ????????? ?? ???? ?'????, ? ?? ?? ?????? ???????, ???????? ????, ???? ?? ????? ??????! ?? ?? ???? ?????? ???? ??????? ?????! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 И ђаво иде у цркву чита чак и Свето Писмо, није ли се када је кушао Христа у постињи позвао на цитат из Њега, Сетимо се шта му је Христос одговорио. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ? ???? ??? ? ????? ???? ??? ? ????? ?????, ???? ?? ?? ???? ?? ????? ?????? ? ??????? ?????? ?? ????? ?? ????, ?????? ?? ??? ?? ?? ??????? ?????????. ?? ????? ???? ???????! 0110_hahaha И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ? ???? ?? ???????? ???????????? ????????? ?? ??? ????? ?? ???????? ?? ???? ????? ? ???? ?????, ??????????? ?????? ? ??????? ????? ?? ?? ????? ! ?? ?? ?? ?? ??????? ???? "????????????" ?????? ? ????? ? ?????? ?? ! ???? ?? ????? ??? ?? 666 ? ???? !???? ?? ?????? ? ???????????? ?? ?????? ????? ? ???? ! ?? ?? ????? ???? ? ?? ?????? ????? ? ?? ?????? ????????? ?? ??????? ??????? ? ??? ?????, ??????? ????? ?? ?????? ?? ?? ???. ????? ????? ? ?????? ??? ??????? ?? ?????? ??????????? ????? ? ??????? ? ????, ???? ?? ?????? ??????, ?? ????? ?????... ??? ?????? ?? ?? ?? ???? ???????? ??????, ???? ? ??... ??? ?? ???? ????????? ?? ???? ?'????, ? ?? ?? ?????? ???????, ???????? ????, ???? ?? ????? ??????! ?? ?? ???? ?????? ???? ??????? ?????! ? ??? ???, ????? ????? "???? ?? ?????????" ? ????? ??? ?? ?????? ??? ???? ?? ?? ???? ? ?? ???? ??? ????? ???????? ???? ?????, ??? ??? ????????? ??????? ?? ?????. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 ? ???? ?? ???????? ???????????? ????????? ?? ??? ????? ?? ???????? ?? ???? ????? ? ???? ?????, ??????????? ?????? ? ??????? ????? ?? ?? ????? ! ?? ?? ?? ?? ??????? ???? "????????????" ?????? ? ????? ? ?????? ?? ! ???? ?? ????? ??? ?? 666 ? ???? !???? ?? ?????? ? ???????????? ?? ?????? ????? ? ???? ! ?? ?? ????? ???? ? ?? ?????? ????? ? ?? ?????? ????????? ?? ??????? ??????? ? ??? ?????, ??????? ????? ?? ?????? ?? ?? ???. ????? ????? ? ?????? ??? ??????? ?? ?????? ??????????? ????? ? ??????? ? ????, ???? ?? ?????? ??????, ?? ????? ?????... ??? ?????? ?? ?? ?? ???? ???????? ??????, ???? ? ??... ??? ?? ???? ????????? ?? ???? ?'????, ? ?? ?? ?????? ???????, ???????? ????, ???? ?? ????? ??????! ?? ?? ???? ?????? ???? ??????? ?????! ? ??? ???, ????? ????? "???? ?? ?????????" ? ????? ??? ?? ?????? ??? ???? ?? ?? ???? ? ?? ???? ??? ????? ???????? ???? ?????, ??? ??? ????????? ??????? ?? ?????. ?? ?? ?????. ???? ????? ?????! ???? ?? ?? ????????? ?? ?????. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Тачно Господ је дао човеку слободу, Бираш коме ћеш да служиш. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Видим закључио си да ја служим ђаволу. Браво! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Веруј, да ти затреба не дај Боже пасош да би се излечио негде преко извадио би га одмах зато немој у крајност. Зар не??? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука