Jump to content

6 komplimenata koje muškarci ne vole

Оцени ову тему

Препоручена порука

мени је најлепши комплимент кад се рецимо нека ситуација заврши, па добијем "постхумно" признање (стидљиво) типа : "да ти ниси оно урадио не бисмо успели ово...." или још лепше кад неком другом жена исприча како сам ја урадио то и то и спасао ствар или извукао ситуацију најбоље могуће ;)

добри су и "неми" комплименти..........правим ја мафине и чујем како "ја то нећу ни јести, не знам дал ће се мени то свидети" и после је затечем у кухињи како цепа трећи по реду :D

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Најгора ствар по мени,кад ти каже :"Ти си баш добар" ,што у преводу значи,"не би била са тобом и да смо сами на пустом острву"... 

pusto ostrvo, hmm... znaš kako, osim ako nije čvrstog karaktera - svrab je svrab :)

Подели на овим сајтовима

Ja volim svih šest komplimenata .smesko.

свака теби част....!:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

pa to sve i nisu komplimenti

а који нису....?   :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

TAKO JE SLATKO ŠTO ŽELIŠ DA POMOGNEŠ

ZADIVLJENA SAM ŠTO SI POPRAVIO SLAVINU KOJA CURI

JA NE SREĐUJEM ODEĆU TAKO, ALI HVALA ŠTO SI POKUŠAO BEZ KONSULTACIJA SA MNOM

pa kako ovo nisu komplimenti....  ? :)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Hihihi... baš ste vickasti. Kao da svi imate tli ipo godine 

sacemo cetli.... gringrin

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...