Драшко Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 мени је најлепши комплимент кад се рецимо нека ситуација заврши, па добијем "постхумно" признање (стидљиво) типа : "да ти ниси оно урадио не бисмо успели ово...." или још лепше кад неком другом жена исприча како сам ја урадио то и то и спасао ствар или извукао ситуацију најбоље могуће добри су и "неми" комплименти..........правим ја мафине и чујем како "ја то нећу ни јести, не знам дал ће се мени то свидети" и после је затечем у кухињи како цепа трећи по реду ПЧЕЛИЦА and Oglo је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Најгора ствар по мени,кад ти каже :"Ти си баш добар" ,што у преводу значи,"не би била са тобом и да смо сами на пустом острву"... pusto ostrvo, hmm... znaš kako, osim ako nije čvrstog karaktera - svrab je svrab Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 значи, дефиниција бр.6.... Ma čisto da vidim kakvu ću reakciju izazvati :D Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Ja volim svih šest komplimenata .smesko. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПЧЕЛИЦА Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Комплимент је комплимент - научите да га прихватите Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Ja volim svih šest komplimenata .smesko. свака теби част....! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 pa to sve i nisu komplimenti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2013 pa to sve i nisu komplimenti а који нису....? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 а који нису....? pa recimo 2, 3, 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2013 TAKO JE SLATKO ŠTO ŽELIŠ DA POMOGNEŠ ZADIVLJENA SAM ŠTO SI POPRAVIO SLAVINU KOJA CURI JA NE SREĐUJEM ODEĆU TAKO, ALI HVALA ŠTO SI POKUŠAO BEZ KONSULTACIJA SA MNOM pa kako ovo nisu komplimenti.... ? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Hihihi... baš ste vickasti. Kao da svi imate tli ipo godine gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Hihihi... baš ste vickasti. Kao da svi imate tli ipo godine sacemo cetli.... gringrin Ljubić Nenad Šone је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Meni je od druga žena dala baš lep kompliment ,sve sam bio pocrveneo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Meni je od druga žena dala baš lep kompliment ,sve sam bio pocrveneo Malina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 jeste,dala mi komplimet,pred svojim mužom,mojim drugom,moram razjasniti,da pojedini koji imaju perverazn um ne stvori pogrešnu sliku u glavi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука