Sudija Написано Март 7, 2013 Пријави Подели Написано Март 7, 2013 onda je to baceno na celu Srbiju od davnina jos lol 0110_hahaha treba im srusiti sve obeliske hehe, zamisli to al bi se iznervirali Vrlo je moguće da nisi daleko od istine.Čak i Hrišćanska crkva poseduje znanje i moć da baci prokletstvo kako na pojedinca tako i na državu.To se zove Anatema. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 7, 2013 Пријави Подели Написано Март 7, 2013 Svidja mi se kad neko moze opusteno da govori o ovome... magija postoji ali srecom pobediva je No i jedna jedina dusha koju uzme magija je vec zabrinjavajuce pogotovo sto je ta tema veliki tabu i sve se baca u kosh psihijatrije. Lek postoji a to je post i molitva i najvise bi voleo da zrtve magije o tome pricaju javno bez straha da ce ih proglasiti ludacima. A obeliskkkkkkkk moze da pomogne svakom dobrom galuiskkku Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 7, 2013 to što nešto ne volimo nikako neće učiniti da to nestane ili jednostavno ode od nas у праву си....али била сам у уторак на предавању где је игуман Јован ( из манастира Црна реке), причао о томе и гледали смо на видео платну неке примере егзорцизма.....било је страшно, па сам још под утиском...... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Март 7, 2013 Пријави Подели Написано Март 7, 2013 Da,egzorcizam je verovatno strašna stvar,a opet je lepo i ćuti da pripadnici naše crkve rade svoj posao.Trebalo bi da svaki paroh ispita svoje parohijane da li su možda pod uticajem magije i sličnih sila. Da li već postoji tema sa ovom tematikom?Pošto sam kolega supermoderator imam deformaciju da reagujem na off topic :laugh: JESSY је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 7, 2013 Пријави Подели Написано Март 7, 2013 у праву си....али била сам у уторак на предавању где је игуман Јован ( из манастира Црна реке), причао о томе и гледали смо на видео платну неке примере егзорцизма.....било је страшно, па сам још под утиском...... , htela sam da odem na to predavanje, ali sam bila sprečena. Verovatno je to i bolje; s obzirom da sam vrlo utiskabilna, verovatno bih ti skočila u krilo Mislim da je dobar način da se izboriš sa osećajem večitog gubitništva je da primeniš statistiku. Da zabeležiš koji je procenat baksuznih događaja, a koji srećnih, u toku, recimo, mesec dana. Onda možeš da se uveriš da ti se sigurno ne dešavaju baksuzne stvari više nego srećne. Ili će te u jednom trenutku smoriti statističarenje, i prestaćeš mnogo da se obazireš na to "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 7, 2013 Пријави Подели Написано Март 7, 2013 , htela sam da odem na to predavanje, ali sam bila sprečena. Verovatno je to i bolje; s obzirom da sam vrlo utiskabilna, verovatno bih ti skočila u krilo Mislim da je dobar način da se izboriš sa osećajem večitog gubitništva je da primeniš statistiku. Da zabeležiš koji je procenat baksuznih događaja, a koji srećnih, u toku, recimo, mesec dana. Onda možeš da se uveriš da ti se sigurno ne dešavaju baksuzne stvari više nego srećne. Ili će te u jednom trenutku smoriti statističarenje, i prestaćeš mnogo da se obazireš na to Dobro je to, ali osobe koje sebe vide kao gubitnike, obično ni ne vide srećne događaje, nego obraćaju pažnju samo na baksuzluke. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Март 7, 2013 Пријави Подели Написано Март 7, 2013 Dobro je to, ali osobe koje sebe vide kao gubitnike, obično ni ne vide srećne događaje, nego obraćaju pažnju samo na baksuzluke. Možda zato što ih samo nesreća prati u životu a ne znaju zašto,niti bilo ko ima predstavu zašto ih tera loša sreća. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 7, 2013 Пријави Подели Написано Март 7, 2013 Mislim da ne postoji osoba koju u životu prati samo loša sreća. Možda u nekim periodima da, ali u proseku ne. Ja sam, recimo, neko ko ima prilično dinamičan život, i dešava mi se, ne na moju veliku sreću, puno stvari. E sad, logično je da će se i broj srećnih i nesrećnih događaja povećati kako se povećava broj događaja uopšte. Nego se meni više čini da se povećava broj nesrećnih događaj Mislim da loše raspoloženje dovodi do iskrivljenja opažanja učestalosti baksuznih događaja u našim životima... A uzroci lošeg raspoloženja mogu biti razni. Čak i loše vreme, npr. JESSY је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Март 7, 2013 Пријави Подели Написано Март 7, 2013 Mislim da ne postoji osoba koju u životu prati samo loša sreća. Možda u nekim periodima da, ali u proseku ne. Postoji,postoji.Ne samo što postoji nego niko ne zna zašto. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 7, 2013 s obzirom da sam vrlo utiskabilna, verovatno bih ti skočila u krilo хахаха...... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 7, 2013 Postoji,postoji.Ne samo što postoji nego niko ne zna zašto. не знам зашто ми звучиш некако ''црно''....? тј, као да си песимиста....или се варам....можда и сурови реалиста.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Март 7, 2013 Пријави Подели Написано Март 7, 2013 не знам зашто ми звучиш некако ''црно''....? тј, као да си песимиста....или се варам....можда и сурови реалиста.... Surovi realista otvoren za sve mogućnosti .smesko. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Svidja mi se kad neko moze opusteno da govori o ovome... magija postoji ali srecom pobediva je No i jedna jedina dusha koju uzme magija je vec zabrinjavajuce pogotovo sto je ta tema veliki tabu i sve se baca u kosh psihijatrije. Lek postoji a to je post i molitva i najvise bi voleo da zrtve magije o tome pricaju javno bez straha da ce ih proglasiti ludacima. A obeliskkkkkkkk moze da pomogne svakom dobrom galuiskkku a ne, pobrkao si, obelisk je jedno, a stecak je drugo, a Obeliks je trece :lol: Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Morate da verujete u sebe, to je tajna. Čak i kada sam bio u sirotištu, kada sam lutao ulicama pokušavajući da nađem dovoljno hrane, čak i tada sam mislio o sebi kao o najvećem glumcu na svetu. - Čarli Čaplin Svi uspešni muškarci i žene imaju velike snove. Oni zamišljaju kakva bi njihova budućnost mogla biti – idealna u svakom pogledu; i onda, oni rade svakog dana u pravcu svoje daleke vizije, svog cilja ili svrhe. - Brajan Trejsi Ako nemate poverenja u sebe, dvostruko ste poraženi u trci života. Sa poverenjem, vi ste pobedili pre nego što ste počeli. - Marko Tulije Ciceron ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Џесика, одличне теме као по обичају. Пар текстова на сличну тему (пошто је научена самопомоћ т.ј идеализација губитника уверење, веровање). Исто важи за сва остала уверења, било да мисимо да смо губитници, или неко друго лоше убеђење. http://www.scotthyoung.com/blog/2007/01/09/how-to-change-your-beliefs/ http://vladdolezal.com/blog/2010/limiting-beliefs/ JESSY је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука