Jump to content

Dunja Ilić prešla u islam

Оцени ову тему

Препоручена порука

Не знам да ли си видео спот који је поставио Емануел, ту се види да је она тај проблем већ решила пошто се ошишала на кратко, а и види се у споту да је мало замотана, али није баш као палачинка :)

OMG! Pa mi imamo sad korizmu, Veliki Post, taman posla da za vrijeme posta razgledam takva videa, Bože ochraň!

A ti takva videa gledaš za vrijeme Velikog Posta? Pa to je odmah stvar za ispovest, ti mladenci su danas Bože pomozi! :D

Подели на овим сајтовима

Ако си на мене мислио, јединог ђавола кога би добио је од моје жене када би се удубљивао у такве спотове :)

Немој се зезати има да ради оклагија! :)

Подели на овим сајтовима

Јој, како би поставио један видео клип, али не смем бановаће ме моментално...    Спремљен у другом табу, али мало срце у јунака... :D :D :D :D :D :D :D

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Штета што нисмо добили још једну сестру, можда ће да промени мишљење током времена. Девојка очигледно има неку празнину у души и сада тражи у религији. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Пази, сада је прави тренутак, жена је изашла тако да имам форе. А ти постави чисто да видимо извор па одмах бриши, као случајно си поставио :)

Ма није мени за жену (ни моју ни твоју) него ови админи... Ај пустићу ти на ПП...  ;)

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Штета што нисмо добили још једну сестру, можда ће да промени мишљење током времена. Девојка очигледно има неку празнину у души и сада тражи у религији. 

ma ima brate ona prazninu, al ne u duši, nego u glavi.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Слушан данас пре опела како неке жене разговарају и једна вели :

Једва сам преживела последњу епизоду "Кад лишће пада.... aman

Подели на овим сајтовима

Пази, сада је прави тренутак, жена је изашла тако да имам форе. А ти постави чисто да видимо извор па одмах бриши, као случајно си поставио :)

Samo se vi nagledajte mladenci...a kad bude šmik, šmik makazama onda se ne čudite šta to bi!

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-zahranici/156041/silena-zena-urizla-manzelovi-penis-zaziva.html

Подели на овим сајтовима

С обзиром да је прешла у Ислам, рекао бих са сигурношћу да није била никакав вјерник Православне Цркве, и добро, ако има момка муслимана, продала се, њен избор...

Већи би проблем био да то учини неки "обични" човјек, наш домаћин, пољопривредник, наставник... Тада бих се већ запитао шта га је навело на то, и колико сам ја томе допринео, јесам ли покушао да га приволим у Цркву, јесам ли га придобио својим добрим дјелима, онако како ме учи Црква... Или сам га својим животом само одбио... Сви се од реда можемо то запитати... Али добро, то је вјерујем друга, и веома озбиљна тема...

Него који је највећи међу вама нека буде као најмањи, и који је старешина нека буде као слуга. (Лк. 22, 26)

Подели на овим сајтовима

Ма није мени за жену (ни моју ни твоју) него ови админи... Ај пустићу ти на ПП...  ;)

A tako, nije tebi za ženu, pa kome će te biti ako niíje tebi?

Pogledaj ovog Kolumbijca, taj se sam iskastrirao žiletom onako kako je to vidio da se to radi prasićima na njegovoj farmi zato što nije kao hrišćanin htio činiti grijeh varajući svoju frigidnu suprugu koja je izbjegavala i odbijala inati sexualne odnose s njim radi te svoje frigidnosti! Ti ne budeš očigledno jedan od ovakvih vjernih hrišćanskih muževa koji  bi se radije sami sebe svojeručno iskastrirali žiletom za brijanje nego počinili taj gnusni grijeh bračne prevare varajući svoju ženu? Ili možda budeš?

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-zahranici/128501/nechtel-podvadet-tak-se-vykastroval.html

Подели на овим сајтовима

"Лијепо" за њу.

O čemu to ti? O supruzi tog Kolumbijca? No, baš lijepo. Ovdje bi svaki drugi hodao kastriran, da se omasovi takva preventivna praksa samokastriranja mladenaca, a dole kod nas to također ne bude mnogo bolja situacija s tim. Pozovem Muramasu da se izjasni o tom članku kao poznavac samurajskog kodexa časti, meni to izgleda i gore od sepuke. Sepuka je mačji kašalj za ovo. Ovako se ozmesarit žiletom! Poslije si ušio ranu sam iglom i koncen, OMG! Završio svejedno u bolnici jer nije dodržao sve mjere sterillizacije i dezinfekcije pri tom svom amaterskom zahvatu. 

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-zahranici/128501/nechtel-podvadet-tak-se-vykastroval.html

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...