Јадранка-Дервента Написано Март 2, 2013 Пријави Подели Написано Март 2, 2013 Кад сам видјела тему, упитала сам се које сад па та Дуња па је толико битна за нову тему, кад оно, певаљка. Их..... Александар С and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Март 2, 2013 Пријави Подели Написано Март 2, 2013 Ljudi moji zbog čega vi otkucaste 4 strane Zbog Kolumbijca koga zena kulira :291291291: Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2013 Пријави Подели Написано Март 2, 2013 ma ima brate ona prazninu, al ne u duši, nego u glavi. Нека има, не мења чињеницу да и празноглави траже спасење. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Март 2, 2013 Пријави Подели Написано Март 2, 2013 Da li nekoga treba proglasiti praznoglavim samo zato sto je prihvatio drugu veru? Onda nemojte da se ljutite kad vas Pedja sve proglasi imbecilima (jer ste vernici), jer i vi istim sudom sudite. Koga sme taj Peđa da naziva imbecilima? Čovek je toliko lep da treba u ogledalo da se pogleda. Koga sme on da kvalifikuje tako? Šta su AS nego društvo pod kontrolom nekog lobija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 2, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 2, 2013 Ајде искулирајте обојица! Нека је прешла где хоће Дуња, нека јој је срећно. Њена глава, њена слобода... Kolega2357 and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 2, 2013 Пријави Подели Написано Март 2, 2013 Нека има, не мења чињеницу да и празноглави траже спасење. Pa traži ona spasenje, al na pogrešnom mestu. Number15648 је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Март 2, 2013 Пријави Подели Написано Март 2, 2013 Ako ništa drugo, sad smo bar čuli za nju. Ja, iskreno prvi put čujem za Dunju Ilić, a verujem da nisam jedina. Срђан Ранђеловић, Јадранка-Дервента and YOKA је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Март 2, 2013 Пријави Подели Написано Март 2, 2013 Ма не би се ми овде расправљали да је Дуња нека тамо па прешла у ислам... Овако, добра риба прешла у ислам, зато има овде исписано 6 страна, сви погледали спот, па глупо да не напишемо баш ништа.... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поинтер Написано Март 2, 2013 Пријави Подели Написано Март 2, 2013 Ako ništa drugo, sad smo bar čuli za nju. Ja, iskreno prvi put čujem za Dunju Ilić, a verujem da nisam jedina. Ne ne ne, zar ti ne vidis u prvom postu? Ona je poznata!!! sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владо М Написано Март 2, 2013 Пријави Подели Написано Март 2, 2013 Totalno je nebitna! Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 2, 2013 Пријави Подели Написано Март 2, 2013 Ова Дуња и њој сличне,промениће хиљаде вера,да учине што јој срцу драго... ^-^ "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поинтер Написано Март 2, 2013 Пријави Подели Написано Март 2, 2013 Ова Дуња и њој сличне,промениће хиљаде вера,да учине што јој срцу драго... ^-^ Nazalost, ima ih puno u ovoj zemlji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2013 Пријави Подели Написано Март 2, 2013 Da li nekoga treba proglasiti praznoglavim samo zato sto je prihvatio drugu veru? Onda nemojte da se ljutite kad vas Pedja sve proglasi imbecilima (jer ste vernici), jer i vi istim sudom sudite. Не верујем да је ико назвао Дуњу празноглавом јер је прешла у другу веру, више због њених доскорашњих наступа, по спотовима, телевизијама и слично. Мени више смета, што је неки осуђују јер тражи веру па је отишла у ислам. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука