Jump to content

Dunja Ilić prešla u islam

Оцени ову тему

Препоручена порука

Кад сам видјела тему, упитала сам се које сад па та Дуња па је толико битна за нову тему, кад оно, певаљка.

Их.....

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

ma ima brate ona prazninu, al ne u duši, nego u glavi.

Нека има, не мења чињеницу да и празноглави траже спасење. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Da li nekoga treba proglasiti praznoglavim samo zato sto je prihvatio drugu veru?

Onda nemojte da se ljutite kad vas Pedja sve proglasi imbecilima (jer ste vernici), jer i vi istim sudom sudite.

Koga sme taj Peđa da naziva imbecilima? Čovek je toliko lep da treba u ogledalo da se pogleda. Koga sme on da kvalifikuje tako? Šta su AS nego društvo pod kontrolom nekog lobija.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ајде искулирајте обојица! Нека је прешла где хоће Дуња, нека јој је срећно. Њена глава, њена слобода...

Подели на овим сајтовима

Нека има, не мења чињеницу да и празноглави траже спасење. :)

Pa traži ona spasenje, al na pogrešnom mestu.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ма не би се ми овде расправљали да је Дуња нека тамо па прешла у ислам...  Овако, добра риба прешла у ислам, зато има овде исписано 6 страна, сви погледали спот, па глупо да не напишемо баш ништа....  

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Totalno je nebitna!

Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала.

Подели на овим сајтовима

Ова Дуња и њој сличне,промениће хиљаде  вера,да учине што јој срцу драго... ^-^

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Da li nekoga treba proglasiti praznoglavim samo zato sto je prihvatio drugu veru?

Onda nemojte da se ljutite kad vas Pedja sve proglasi imbecilima (jer ste vernici), jer i vi istim sudom sudite.

Не верујем да је ико назвао Дуњу празноглавом јер је прешла у другу веру, више због њених доскорашњих наступа, по спотовима, телевизијама и слично. 

Мени више смета, што је неки осуђују јер тражи веру па је отишла у ислам. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...