Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Како да се промени име?

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Moraš da tražiš od nekog od admina, nema više te opcije da se promeni ime.

Подели на овим сајтовима

Хвала..

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Не ради опција "Нови садржај", стално приказује да нема непрочитаних тема. Да ли има још неко да му то не ради?

Људи, је ли има нека фора да се виде непрочитане поруке? Ту опцију (Нови садржај) најчешће користим али ми сад не ферцера.

Подели на овим сајтовима

Људи, је ли има нека фора да се виде непрочитане поруке? Ту опцију (Нови садржај) најчешће користим али ми сад не ферцера.

Нисам сигуран да је то, али можда може да буде:

када се гледа форум и тренутно активне теме, па ту где пише "тренутно активне теме", у том реду, али десно, има дугме за подешавање. Када се кликне на њега, имамо опцију: "Do you want to see the Recent Topics in board index?". То треба да буде "откачено".

Подели на овим сајтовима

Нисам сигуран да је то, али можда може да буде:

када се гледа форум и тренутно активне теме, па ту где пише "тренутно активне теме", у том реду, али десно, има дугме за подешавање. Када се кликне на њега, имамо опцију: "Do you want to see the Recent Topics in board index?". То треба да буде "откачено".

Овако ми стоји, па би требало да је ок

settings.png

Него ту буду и прочитане и непрочитане теме/поруке па онда овде непрочитане буду изгуране. Али добро, није сад неки проблем. Сигурно ће се поправити у некој идућој верзији.

Подели на овим сајтовима

@@feeble,

А, да није можда до овога? Када се уђе у нов садржај, па де са само пореметило

sadrzaj.png

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Е, то је било. Из неког разлога ми је ово било означено "само ставке које пратим" а не пратим ништа.

Хвала! И извините на смарању :)

Подели на овим сајтовима

Е, то је било. Из неког разлога ми је ово било означено "само ставке које пратим" а не пратим ништа.

Хвала! И извините на смарању :)

Нема на чему и није било смарање! :)

Већ се некоме то пореметило раније, па ми сада паде на памет :)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Ја би вас замолио да ми објасните како могу да поставим слике на форуму ? Пробао сам да поставим неке слике али нисам успео .

• Волим 1

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Ја би вас замолио да ми објасните како могу да поставим слике на форуму ? Пробао сам да поставим неке слике али нисам успео .

Не могу да се сетим да ли сам видео да си већ поставио слике, а овде одговор ниси добио, па ћу да ти одговорим сада.

На првој страници ове теме, пост под редним бројем 4, објашљава како се поставља слика. Није ништа компликовано, само на слику са интернета кликнеш десним кликом, па идеш на "копирај одредиште слике", па онда идеш на ову малу иконицу што личи на слику, а у другом је реду (испод смајлија), кликнеш ту, па опет десни клик и само "налепи" или како ти већ пише, па на "ок" и онда кликнеш на "одговор" и то је то :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Хвала ти на одговору . Јесам у једном посту поставио слику , али је она копирана са овог форума.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

@,

Нема на чему. Доста је просто, само мало човек да се привикне ;)

Већина нас који нисмо имали искуства са форумима смо имали исти проблем :)

Подели на овим сајтовима

Да убацимо овде, мада је видљиво испод банера, али не може да шкоди: Ж.Р.У. туторијал - како да?

На овом линку имате још нека објашњења која ће вам бити корисна.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...