Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Сада сам мало испитивао онај мобилни изглед и закључио да је заиста супер, бар за оне људе којима није битан изглед. Имате све као и на овом default изгледу, само је све поједностављено.

Дакле, идете доле на "промена изгледа и језика" (налази се мало изнад футера, на дну форума) и изаберете IP board mobile. Испробајте како ради.

Ovo verzija je mnogo brza, odlicno za one koji imaju bavan internet.

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Порука од Јована а у вези синхронизације профила са Фејсбуком:

Usao sam na moj stari nalog prvo Username: Swarovski

i onda u Moja Podesavanja -> Profil -> Uredi Konekciju Sa FB -> pa onda na drugi tab izadje da se konektujes sa fejsom, uzmete i napisete vas email i password i Dozvoli. Posle mozete da namestite da se vas avatar menja kad promenite sliku na fejsu, da kad napisete statuse sa fejsa da ih direktno prebaci ovde, i obrnuto odavde na fejs... Ima svasta mnogo je dobra ova sinhronizacija, svaka Vam cast

Pozdrav, Oce !

Подели на овим сајтовима

• Гости

Порука од Јована а у вези синхронизације профила са Фејсбуком:

Ово је одлична опција за све оне који користе Фејсбук. Дакле, најпре отворите овде профил на класичан начин (Регистрација), а онда тај профил сихронизујете са Фејсбуком, како је написао мали Јованча. Супер је ствар. Све што напишете на статусу на фејсу или овде на форуму (ако одобрите ту опцију), биће видљиво на оба места, Такође, можете после и да се улогујете преко Фејсбука и уједно да будете улоговани на Поуке.

Подели на овим сајтовима

Ko želi da pogleda šta se pisalo na forumu,na blic i da izabere šta da pročita,bez mnogo dangubljenja,

onda je prava stvar RSS feed,

dakle kao za recimo naslove tj vijesti dana,samo subscribe na žru u gornjem desnom ćošku i voila-imate žru folder sa najnovijim "vijestima"

prstgore

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Можете Вашем профилу заменити позадину и прилагодити га изгледом вашим посетиоцима:

-Моја подешавања

-Опција Профил па у хоризонталном менију изабрати опцију "Прилагођавања профила"

-Слика позадине: Унеси УРЛ за слику (унесете директан линк неке позадине која вам се свиђа користећи неки сервис за uloadovanje слика (на пример tinypic.com)

-погледај профил (да видите како вам се допада)

-aко хоћете да вам се слика умножи онда штиклирајте опцију "умножи слику" а можете да одаберете и неку другу боју као позадину за свој профил.

Ovo više ne važi... Možda je važilo na prošloj verziji foruma, ali ovde nema takvih opcija...

Malo mi je bezveze ovaj trenutni skin, ali ako nema boljeg...

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Опција постоји, мора се мало истражити, ево ја у ппозадини имам лого портала. Пто се тиче скина, ово је, по мени најбољи скин и сигурно га нећемо мењати, већ само дотеривати и прилагођавати. Боја одмара очи, све је на свом месту и све до преласка на 3,2,2 не планирам да мењамо.

У сваком случају, укуси су различити.

Подели на овим сајтовима

super je sve ovde na najnajnaj novijem forumu,samo me zbunjuje malo kad hocu da zakacim slike sa mog kompjutera

vec sam jednom brisala slike koja sam postavila ,ali nisam bas sigurna da li su one ostale u postovima

otvorila sam temu crkve i manastiri - manastir Ravanica i vidim da i tamo fale neke slike,pa ne znam da li je to zbog brisanja ili su nestale slucajno

trenutno mi pise Искориштено 213.46K од ваше 500K укупне уплоад квоте (Највећа појединачна величина фајла: 286.54K)

da li to znaci kad iskoristim 286.54 ne mogu vise da dodajem slike sa mog kompjutera

nadam se da sam dobro objasnila

namucila sam se da dodam slike sa sabora ,jasa mi je pomogao

molim vas pojasnjenje

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Tek sad sam uspela da uđem na forum kako treba.I to samo preko firefox-a .Dakle,namučila sam se samo tako. 0228_hot

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...